Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluji johnnyho deppa aa moc me bolí že ho nikdy neuvidím ve skutečnosti :( ale kdybych ho vydela tak mu skočím kolem krku ale to se nestane sem jím uplne posedla :( :)
  • mam ho moc rada doufaam že ho uvidím v 5 díle piratu z karibiku take me ohromil ve filmu kokain ve vsech proste je supr jeho talent se neda ani popsat líbí se mi jak hraje ale i jak vypada ve skuutečnosti :) moc ho mam rada i jako herce i jako johnny deppa a moc se mi líbí :)
  • můžeš ho očekávat. čeká se pouze na napsání scénáře.
  • ted sem koukla na piráty na hbo... a zajimalo by mě jestli můžem očekávat johnnyho deppa v dalším díle... *4* je v tom úžasnej... jiného herce bych si tam ani nemohla představit... *4*
  • Johnny je nejen přitažlivý muž, ale i kvalitní herec. Ještě jsem neviděla film, ve kterém by se mi jeho role nelíbila- vždy je velmi osobitý a dokáže se do role opravdu vžít a podat kvalitní výkon. Bohužel těchto herců stále ubývá a filmový trh začínají přehlcovat sexisticko- násilné filmy, v kterých vystupují ani ne průměrní herci- ovšem to by bylo do jiné diskuse.
    Vyzdvihla bych hlavně jeho roli ve filmu Kokain a roli Gilberta Grapa.
  • Omg,puberťačko..Nenacházím nic pozitivního na tom,že většinu jeho fanklubu tvoří takoví lidé,jako ty,kterým nejde o jeho talent nebo schopnost se s rolí dokonale stotožnit,pouze o jeho vzhled a image..A to prostě nechceš!:D
  • rozvod bude asi těžko,když ti dva nejsou sezdání nemyslíš?jinak škoda že se rozchází,tvořili úžasný pár a mají spolu dvě krásné děti.
  • nedivím se, je to úžasnej člověk :). ....Zbožňuju ho ♥♥♥
  • No jo co člověk nadělá. Snad ale nezačně dělat blbosti. Je to pořád fešák a vždycky zůstane mým oblíbeným ať bude sám a nebo bude mít babu.
  • Smůla. Rozvod bude a už prý brzy . Škoda hodili se k sobě. Ale co , po Johnnym bude vždicky scháňka. ať mezi faninkama nebo mezi hvězdama z Holiwoodu *4* Ale Johnny bude prostě stejně vždycky THE BEST *14* *3* *14*
  • zuzik-depp
    No..... pravda: Kde není?
  • zuzik-depp
    Ve filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street se mi Johnny líbil nejvíc.... Ty jeho smutný oči, smutný výraz, bledá tvář, NÁDHERNÝ zpěv, dokonalé holičské i vraždící umění, prostě dokonalost sama :D
  • zuzik-depp
    Tak to nejsi sama :D
  • zuzik-depp
    Tky jsem byla nedávno na filmu Rumový deník a musím říct, že Johnny vypadá hrozně krásně... *14* *14* Už když jsem viděla plakáty, tak jsem věděla, že ten film musím vidět! A zklamaná jsem nebyla... Právě naopak. Film i Johnny samotný se mi moc líbil a hodnotím: *****
  • Doufám, že se ti dva nerozejdou. *9*
  • *14* *14* *14* MILLUJU HO!!!!!!
  • misulka
    Tak jsem právě přišla z kina z filmu rumový deník. Byl to takový normální film, méně humoru, prostě žádná komedie. I když se u toho člověk moc nezasmál, jako našly se tam nějaké scény kde se dalo zasmát ale prostě jinak normální film. Nevím proč to všichni hodnotí, že je to nudnej film, že se dívají na hodinky atd. Je sice pravda, že ten film je takovej delší ale vůbec nevadí. Člověku stačí se kochat jen Johnnym. *2*
  • misulka
    Jupííí, v pátek frčím do kina na film The rum diary tak doufám, že mě nesklame.
  • prrrrrrrrrrrostee nejnadhernejsi nejhezci nejkrasnejsi nejpeknejsi neeeeeeeeeeeeejj a jak vzdycky kouka ty oci nadherny tmavy no ja uz nwm co mam delat:-)to je muj krasnej sladkej roztomilej jemnej i uhrancivej Johnnysek!!!!!
  • johnny depp je ten nejkrasnejsi herec ze vsech ja ho uplne zboznuju on dokaze zahrat uplne vsechno kdyz byl mladej tak byl strasne nadhernej hned bych si ho vybrala za kluka ale ted mu to taky slusi vypada furt hezky v Cry-Baby byl ten nejsladsi kluk hezky tam zaspival ve strihorukym byl nejsmutnejsi a v piratech no tak tam fakt perlil V posledni chvili tak tam zahral uplne doopravdy a ve Sweenem hezky zpival.me se na nem libi uplne vsechno.vlasy oci nos a tu pusu nadhernou.jmeno me hezky ja ho proste miluju je nejroztomilejsi a nejkrasnejsi nejkrasnejsii!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit