Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pre: Jackie Sparrow

Ahoj. Tá stránka www.johnnydepp1.blog.cz tak tá je moja. A som strašne rada, že sa ti páči. Ja tiež úplne zbožňujem Johnnyho. Takže prídte na moju stránku je tam aj stáááášne vela jeho fotiek. Pa.
  • Naprosto souhlasim s Petruchou! A nejen proto, že je to moje good kámoška, ale Johnny is the best! *14* *14* *14*
  • Jé těch plakátů mám fakt dost!!!!! Jo chtěla bych vám doporučit SUPER stránky!!! www.charlotte71.blog.cz tam jsou i videa z Pirátů 2!!! A snad milion fotek!!! A taky www.johnnydepp1.blog.cz Bomba!!!! Všem doporučuju!!!!! PS: I love Johnny *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!
  • *5* Hele ty Jane Teplý už mě začínáš pěkně srát,jdi vopruzovat někam jinam.Johny je strašně krásnej *14* *14* *4*
  • k sežrání...

Já nechápu jak můžou nějaký blbý krávy psát že to je hnusnoj vožralej dědek!! Ať se podivahj na sebe ku... !!! Nedávno sem viděla čokoládu..... Prostě k sežrání... *14* *14*
  • milášek

je prostě nej co si budem povídat jesli máte někdo foto tak mi pošlete díkys
  • Tak jsem tu zase!

Jackie - Kolik máš těch plakátů?Já mám anad všechny!Nikdy předtím jsem si plákáty ňáký celebrity nevylepovala!To přišlo až z Johnnym!Když jsem od jeho obrázku tak 10cm... no je to vzrůšo!
  • Miluju ho!!!

To neni tak jiste!!!Abys vedel,tak je to mozne!!!!Protoze ja mem taky vsude po pokoji jeho plakaty a vytiskle fotky!!!!Jenom skoda ze je zenaty ale i tak ho neprestanu milovat!!!Je tak moooc sexy ve vsech svych rolich!!!!A jako Jack je bomba!!!Taky ze vyhral cenu nejvic sexy muz sveta!!!Vsichni krasni muzsky jsou nekde v ****** od nas cesek!!Kdyby byl mladsi,tak by koukal!!!!A nikdy bych ho neprestala molovat!!!Je prave v nejlepsich letech!!!!Forever Johnny Depp!!! *14* *14* *14* *1* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14*
  • Vy blby kravy

Za prve, jak muzete o nekom rict, ze je malej pri 178 cm vysky, to je snad uplnej prumer. Za druhe, jak muzete milovat cloveka, ktereho jste nikdy nevideli a ani ho nikdy nepoznate. Zamyslete se nad sebou!! Tohle totiz neni normalni...
  • Přidávám se k Líbce-i kdyby měl Johnny jen 1.5m tak ho nepřestanu milovat!!! *14* *14* *14* *14* *14* Kdybyste tak viděli můj pokoj... *1* Že neuhodnete jaký tam mám plakáty??? *1* *14* *14* *1* *14* *14*
  • 178 cm
  • ACH JO!

Hele lidi,kolik teda náš Johnník měří?Jen tak mě to zajímá,i kdyby byl třeba 1.5m,tak ho nepřestanu milovat!!!
  • jj johnny je peknej ....to se musi nechat a kdo ho nema rad se o nem nemusi vyjadrovat jako o curakoj apod..si to nechte pro sebe ..jestli si nekdo mysli ze kdyz nekomu nadava ze se i nazor jinych lidi zmeni k horsimu tak je leda upe blbej *1* *1* *1* *1* *1* mno a jeste k tomu ze je malej...mno i s malym kasparkem se da hrat velky divadlo ne .... *15* *15* *4* *5* *1* *1*
  • Oh Johnny

Já jsem nedávno viděla čokoládu a Hledání země nezemě je tam úplně k sežrání,čokoláda je i dobrej film,ale země nezemě se mi moc nelíbila,ale v Tajemným okně,no tam není co dodat super film a Johnny o5 úžasnej *14*
  • starej dědeček teda dědek blbeček sviňák posranj nemysli si nic jsi nedokázal možná největší debilovství na světě *16* !!! Kreténe *10* !
  • To můžu jen souhlasit !!!! Věčího čůráka nikdo na tomhle praštěném světě nikdo ještě neviděl!!! *10* Nojo mozeček menší než má ryba hnusnější než bezdomovec.....Ubožák *10* *16* *8* *5* !!!! kripl století !! *10*
  • Trapák vymrdanej radim mu vrať se do kanálu od kud jsi vylez *10* !!!!Protože tam jseš doma není divu proč ty lidi když ho vyděj tak ondlévaj smrdí míly a míly daleko *10* *16* *5* *5* *10* *16* *8* *8* !!!!! Kretén !!! *10*
  • je krasnej!!! *14* *4* *14* *8*
  • Tak to jste si asi možná spletli s trojkou,ta má totiž přijít do kin příští rok v květnu *1* Jinak viděli jste někdo Čokoládu a Tajemný okno??? Johnny je tam totiž úúúúúplně úúúžasnej *14* *14* *14* Ale to on je vlastně všude!!! *14* Škoda jenom,že se stěhuje až na Bahamy *9*
  • čůrák jak ho můžou zařadit mezi osobnosti?!! *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit