-
pirátek
Je fakt super!Je to nejlepší herec!Nejvíc se mi líbil v Pirátech a taky ,proto je to můj nejoblíbenější film. *15* -
NEJEN JACK SPAROW
P.S.JEHO Z PRVNICH ROLÍ BYLA V OSKAROVÉM FILMU ČETA(JE TO MAZEC FILM),KDE JE TAKOVÝ ROZTOMILÝ *1* *1* *14* -
NEJEN JACK SPAROW
JÁ HO ZBOŽNUJU OD TÉ DOBY CO JSEM HO VYDĚLA V OSPALÉ DÍŘE *14* *14* *14* !!! JE NEJEN SEXY,ALE I DOBŘE HRAJE! *14* VŠE NEJ JONNYMU *1* -
Johnny...
Je to fakt suprovej herec, dokáže zahrát cokoli. Skutečně je velmi i pěkný a od té doby co se dostal z drog tak jen kvete. Je čím dál tím lepší. Jen tak dál -
:o)
I love Johnny! *14* -
Miluju ho a nechápu ty, který říkaj že ho nemůžem milowat když ho neznáme!!! *13* Je to super herec a hlawně super člowíček... *3* stačí si o něm něco přečíst a každej to pozná!!! Stará se o rodinu, když zrowna nenatáčí wěnuje se rodině... a nawíc se moc neukazuje snaží se spíž před nowinářema schowáwat... ne že by byl srab, ale..... *3* Sice ho nejwíce proslawili piráti ale i jinde je boží!!! Např.: v čokoládě, Karlík a towárna na čokoládu, Tajemné okno, Hledání země nezemě,....... *14*
-
Miluju ho a nechápu ty, který říkaj že ho nemůžem milowat když ho neznáme!!! *13* Je to super herec a hlawně super člowíček... *3* stačí si o něm něco přečíst a každej to pozná!!! Stará se o rodinu, když zrowna nenatáčí wěnuje se rodině... a nawíc se moc neukazuje snaží se spíž před nowinářema schowáwat... ne že by byl srab, ale..... *3* Sice ho nejwíce proslawili piráti ale i jinde je boží!!! Např.: v čokoládě, Karlík a towárna na čokoládu, Tajemné okno, Hledání
-
je to můj táta *14* amám ho moooooooc ráda
-
Johnnýý is best man
*3* Kapiš to! -
Mě se Johnny líbí už od čtyř let.To jsem poprvé viděla střihorukýho Edwarda a to mi zůstalo v hlavě a pak když mi bylo 13 tak jsem ho viděla v Karlíkovi a továrně na čokoládu a pak v pirátech a pak už jsem měla plnej pokoj plakátů a dodnes ho hrozně miluju.Snad nejvíc na světě a jsem asi největší fanynka!!
-
nic
ja zas nechapu jak ho nekdo nemuze mit rad,stejne ho ale zacali mit vsichni radi az po piratech... *4* *14* *1* *1* *3* *9* *5* *7* *10* *4* *14* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *15* *8* *16* *8* *3* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *1* *1* -
miluju ho *14* *14*
-
pro neznámou faninku:je to skoro u každýho článku o Johnnym,já to viděla poprvé ve slovenskym časopise LIVE! *4* *14* *14* *14*
-
Já mám Johnnyho ráda protože je úžasný herec a vybírá si jedinečné projekty...doufám jen že bude nadále natáčet i malé,nezávislé filmy a nezůstane u hollywoodských velkofilmů!!!(i když ty se mu taky daří).Tak at nam nezpychne! *4*
-
Jonyyyysek
Jonny jsii supeeer *14* -
Miláček
Johnny je náš nej miláček a komu se to nelíbí at' nám p.... políbí!Je nejúžasnejší chlapík na světě *14* Miluju tohohle chlapa je to boží stvoření *14* -
Pro Jeany
Jeany ta tvoje stránka je fakt bombastická!!!!! Chodím na ni snad každej den!!! Je fakt super!!!!! Jinak ani nevíte jak moc se těším na Piráty 3!!!!!! Nechápu,proč chce Johnny v 50 letech skončit s herectvím!!!!! Vždyt hraje tak úžasně!!!!! Kéž bych ho mohla někdy potkat... *14* *14* *14* *14* *14* -
Kde si řišla na to že má 175 cm???Já to nikde nemůžu najít???
-
hele holky Johnnýšek měří 175 cm,je sice malinkej ale miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* taková malá prdelka *1*
-
Johnny
Johnny je můj nejoblíbenější a nejkrásnější herec, co znám. *15* *14* *14* Je nááádherný a líbí se mi v každém filmu, ve kterém hrál. *14*