Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miláček

johnny je nejhezčí chlap na světě a šíleně ho miluju!! *14* *14*
  • je to nejhezcí muž na svete silene ho miluju *14* *14* *14* *14*
  • K cemu ti je adresa ?

A k cemu ti je ? ta adresa to za nim pojedes? nebo mu napises ceskej dopis ? dopisu mu chodi urcite plno tak si jednoho z ceska ani nevsimne. *9* *9* *7* *7*
  • Je dokonalej!

Ja vubec nemuzu pochopit, jak se nekomu nemuze libit?!Vzdyt je nadhernej!!!!!!!!! *14* *14* Ze nejsem silenec?! *9*
  • miluju ho!!!!A mam jeho adresu,hec *1* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • Je to muj nejoblibenejsi herec nejvic se mi líbil v Pirátech je prostě skvělý krásný a sem zamilovanááá :D je moc hodný a vzorný otec prostě SUPER *14* *14* *14*
  • tak ten je krásný snad všude.... *14* Jenom by mě zajímalo proč se líbí fakt skoro všem... *5*
  • JE TAK KRÁSNÝ A HLVNĚ VE FILMU čokoláda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *5* *9* *8*
  • ja ho miluju *14*
  • Hroooooooooozně mocinky ho miluju žeru a baštim *14* *14* *14* *14* *14* je můj
  • Borec

Poslouchal sem o nem v radiu porad a tam rikali, ze sel Johny jednou nakupovat do supermarketu a tam se dve hodiny podepisoval a nikoho neodmitl....je to proste borec.. *1*
  • Johnny

Je falt super..konečně někdo kdo neni jako ostatní namyšlený hvězdy..fakt frajer!! *14*
  • Johnny je hustej!!!!! *3* *3* *3*
  • jo je good ale bill kaulitz je 100000krát krásnější!!!!!! *14* *14* *1* *1*
  • ahoj jsem čira najkly
  • Hlasujte!

Hlasujte vic v jeho fotkach at je top 5 !!!!!!!!! *13*
  • je krásnej *14* a JACKA zahrál úplně supéééééééééééééééééér *3* *3* *3* *14*
  • Johnny je zupa!!!Nej je v pirátech!!! *4* *3*
  • Johnny

Já jsem do Johnnyho Deppa zblázněná a mě se moc líbylo Piráti z Karibiku to je totiž nej a pak Karlík a továrna na čokoládu:-) *1* *14* *4*
  • johnny je nej a zadnej uchyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit