Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • strašně se mi líbí jak je skromnej!!!získala jsem jeho adresu ale nevim co mu mám napsat aby ho to zaujalo!!ne samí miluju te..něco extra,nemáte nějakej nápad??? *9* *3* *1* *14* *14*
  • ČAU HOLKY.CHCETE SI SE MNOU PSÁT?O JOHNNY DEPPOVI? *14* *14* NEOTRAVUJ5@SEZNAM.CZ
  • ČAU HOLKY.CHCETE SI SE MNOU PSÁT?O JOHNNY DEPPOVI? *14* *14*
  • TO JE TLAMA *16* FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ
  • holky vím že jsem některá zabouchlé do johnnyho ale to nejde!!!! vždyt ho většina nikdy neuvidí!!! tak ho puste z hlavy a najděte si nějakého který vás bude milovat a bude OPRAVDOVÝ!!! je to mnohem lepší než platonická láska k někomu kterého nemůžete mít dejte na moji radu je to moje zkušenost *13* *3*
  • Viděla jsem s ním film Don Juan De Marko a byl v něm naprosto skvělej. Musela jsem si to natočit a ještě se na to asi 5krát podívat, abych si to pořádně zapamatovala. Fakt super. Byl tam mladej a úžasně krásnej. *4*
  • Johnny Depp

JOhnny Depp je nejlepší herec kterého znám že jo holky *14*
  • johnny je boží miluju ho mooooc je nejhezčí chlap z hollywoodu a vůbec ze všech celebrit, je úžasnej, chtěla bych ho doma *14* *14* *14* *14* mno je prostě SEXY, posílám pusu Johnnymu milujuuuuuuu hoooooooo *14*
  • je strasne klasnej uplne sexy a ty jeho oci!!!! *14*
  • Johnny je nejkrásnější chlap a herec na světě *14*
  • *1* *1* *1* *3* *3* *3* *9* *9* *9* *14* *14* *14* *7* *7* *7* *10* *10* *10* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *9* *9* *9* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • johnny je best

johnny je prostě nejlepsi!!!je uplne nadhernej!!ja z nej uplne silim a nasi ho nesnasi pac ted jenom brouzdam po netu a hledam fotky a tak a ve skole ...propadak *3* *4* ale me to nestve!at zije johnny *4* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *1* *1* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Né jednou byl potajnu s rodinou v Praze ve vile na Ořechovce.Pokud máte někdo zájem o negativ s 12foto(johnnyho Deppa, které nikdo jiný nemá)a vlastnoruční podpis,pište na email nebo na cislo 721110999 dohodnem se.
  • je to muj ne herec ploste muj milasek *8* *14* *4*
  • *3*
  • blbost

lucísek má adresu? tomu nevěřím. je to kravina. taky jsem z nj šílená, ale tohle je blbost. *9* *9* *5* *16* *9* *9*
  • Jó kdysi...

Jó Johnny...Tenkrát v kině sem se zeptala kámošky,kdo se jí líbí víc,jestli Jack nebo Will.Pro mě to bylo jasný - Jack!Omámená sem vyšla z kina a pak se 3 měsíce užírala.Johnny mě prostě naprosto dostal!!Ted' je to pryč,ale jeho plakáty mám stále vylepený.Vim,že stačí málo a propadnu tomuhle sexy a super chlapoj znova!Nejhorší je,že sem kámošce slíbila,že pudem na PzK3...,takže budou možná další 3 měsíce v tahu...Johnny to měl dost těžký a je mi ten jeho příběh blízkej...Sem ráda,že našel pravou lásku.Je to boží herec a charismatická osobnost.Jó Johnny depp...
  • Božínku je tak nádhernej... *14* ...chci takovýho taťku jako je on *1* .. můj nejoblíbenější herec... a úplněnejlepší je v Pirátech jako kapitán Jack... *14*
  • Krasavec Johny

hele ne mohla bys mi dát tu adresu ?Moc prosím *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit