-
Re: Re: prosim
Ja sem slysela ze az ńak v cervenci... *7* Ale newim to jiste -
HE IS LOVELI
je fakt supeeer herec chtěla bych si s nim zahrat ve filmu ale nejakou normal. postavicku *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* * *4* -
Re: Můj Mylášek
ty sem píšeš -ty jsi nicka... -
Re: proč?
klidni!!!!!!! *10* -
Re:
máš blbej vkus!!!!!! *10* *10* *10*
je krásnej, ale má Vanessu! *14* -
Re: prosim
V kině budou myslim od 24.května! -
Můj Mylášek
Ty nuli co sem píšou jsou ubohý nicky. Já ho MILUJU uš od školky *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
prosim
nevite nekdo, jak se ma menovat Prati z Karibiku 3 a kdy ma vyjit? prosiiim dik -
peta
http://www.polakjan.estranky.cz/
P rosím něco mi napište do Gbooku!!!Díky *4* -
...
Je to úžasnej herec a navíc dobře vypadající!! *14*
Nechápu, jak o něm někdo může říct, že je starej!!! *16* -
hrib
mam rada kure vypadam tluste no...... hmm.....proc tu vsichni pisou o johnovi dežnovi to nechapu ja mislela ze tu mame mluvit o sevem zivoti no to je divni je šlexy ze tak holky napiste mi !!!!jaka sem???? *1* *5* cooo sem dobra?????tak mi odepistejj *15* -
marmelada boruvkova
hej tak dete hulit???? jáj hm....vy chcete hulit džoniho dupa....jé já sem to špatně pochopila vy chcete mluvit a drogach aha dobre tema jo to jo.... *8* -
nevim co to znamena
jsem hezka krava jo aha tu se mluvi o johovnovi dzemovi tak nic no *5* proc jako nemluvime o me jako!!!!! -
DOBYTEK
OOOOOOOOOOO JÁ MILUJU DŽONIHO DEPA NO JO NO...> -
DOBYTEK
OOOOOOOOOOO JÁ MILUJU DŽONIHO DEPA NO JO NO...> -
ŽADNÝ...
*1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* ALE ASPON JE HEZKÝ NO ALE JE POŘÁD ZADANEJ MILUJU HO JAKO HERCE! ACHJO HMM........ACHOJKY HOLKY *4* -
Ten je fakt!!!!!!!!!!!!!
On je fakt,fakt bezva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *4* *3* -
Re: Titulek titulek titulek
Jo má se ale já ho miluju tak co mám dělat? *14* -
JOHNNY
Tady enní o čem diskutovat...JÁ HO MILUJU!!!! *14* *14* *14* *14* -
...
Je naprosto uzasny a sladkej!!! *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14*