Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Tak to je von!!

ty ji mas? je to muj idol uz od doby co jsem ho videla poprve... *14*
  • Re: Zupa pípl!!!

Btw. kdybyste měli chuť pokecat tak písejte moje ICQ je 255-540-110 Savvy? *4*
  • Zupa pípl!!!

je to žůžo bájo chlapík, co... x) *4* sice je věkem starší než můj fotřík ale stejně... *14* ... Jo a dyštakteda mrkněte na můj blogís *4*(www.zuzeek.blog.cz) je tam hafo foteček ze třetího dílu pirátů... já se už taaaaaak těšim... *3* už to nejsou ani 3 měsíce a bude to tu *14* hujááááááááááá *3*
  • Re: Tak to je von!!

jo ja ji chci *14*
  • Je naozaj dobrý

Johny je velmi dobry herec,lebo na plátne posobi prirodzene,na rozdiel od mnohých amerických hercov,ktorí sú mnohokrat vyumelkovaní.A tým sa vyrovná našim hercom,naši sú všetci dobri,holyvodske hviezdy.Hra tak,aky je aj v sukromnom živote: prirodzene,uprimne so srdcom.Kto má rad svoju robotu,nemusi nič zakryvat a dari sa mu.Preto vy chalani nežiarlite na neho. *3*
  • Tak to je von!!

Tak jsem si ho prohlídnul,je do něj blázen moje Janička POKORNÁ,tak jsem musel vidět o koho jde.Trošku starej na ni,takže jí to vysvětlím.Jinak v dramatických rolích ujde.Kdyby ste ho dostali do ruky,to by byl chudák,co??Nechce někdo jeho fotku s pravým podpisem z r.2005 z film.festivalu??
  • Re: Můj Mylášek

A kolik ti je?......aspoň 5 co????
  • Re: ooo my got :/

Když tě tak serou řeči o Johnnym tak si je nečti ty pako!!!!!!!!!!!!!

di se vycpat, nikdo tady něstojí o tvůj názor, tak ho sem nepiš!!!!!!!!! *16* *10* *5* nech si ho pro sebe! jak vidíš tak ho tady maj všichni rádi, takže asi nebudeme vadný mi, ale ty!!!!!!!! to už by muselo bejt moc lidí vednejch, takže to opravdu nebude na naší straně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • je nej

je to vazne ten nejlepsi herec...rikam to porad...Dneska jsem vdiela kokain a je to vazne SQUELEJ hereckej vykon...nechapu to...Musi to bejt i squelej clowek..i kdyz je jasny ze NEMUSI,ale podle me je...a k tomu je este taaaaaak sladkej *4*
  • je skvely ale chyba je vo vas!

ked som nedavno zacala pozerat The Libertine zdalo sa mi trapne no neskor som si uvedomila ako som ho len podcenila ked som povedala ze je len skvely (teraz ho mam este radsej - ale nehovorime tu vsak o laske)!!!! malokto by vedel zahrat takeho uchylneho ale talentovaneho herca,rezisera,spisovatela a pod.ale on ho zahral tak presvedcivo ze mi bolo z neho zle(v dobrom samozrejme).jedna otazka: preco si ho ludia vsimli len vtedy ked exceloval ako JAck? ma omnoho viac takych nadhernych filmov a vo vsetkych je uzasny!!!

zavist je zla vec a este horsia je vtedy ked vies ze nikdy nedosiahnes to co on.

TO jsi toho asi s ním moc neviděl a hlavně co jsi dokázal ty? Proč odsuzuješ druhé za to, že se jim někdo líbí. Jsi hlupák

Proč sem lezeš když se ti neiby?? *5* *16*
  • ooo my got :/

*7* Ježiš kurva všichni co na něm máte? *7*
    úplně normální chlap,tak se z něj všichni neposerte :/
    byl jedině dobrej tak v pirátech ale jinak stojí fakt za hovno *13*
    twe docela mě poslední dny štvou ty vaše připitomělý výroky "bože on je tak krásný,miluju ho" ...atd :/
    jste fakt vadný *9* *9*

*9* *9* *9* *9* *9* *9*

twe docela mě poslední dny štvou ty vaše připitomělý výroky "bože on je tak krásný,miluju ho" ...atd :/
    jste fakt vadný *9* *9*

*9* *9* *9* *9* *9* *9*

jste fakt vadný *9* *9*

jste fakt vadný *9* *9*

jste fakt vadný *9*

jste fakt vadný *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit