-
Johnny - talent
JOhnny je jeden z mála herců (třeba ještě tom Hanks), co dokážou zahrát v podstatě cokoliv. Dokáže see vžít do každé role a brát jí jako sebe....Je opravdu slvělej.... -
Egypt
potkala jsem deppa je nádhernej po chvilce povídání mě pozval na Drink v baru jme byly asi třištvrtě dne jo taky se mi tetovačkou podepsal na ruku pak jsme se spolu koupaly v moři a na večeři sme si dali jen jednu porci a krmili jsme se navzájem.
Je to Zážitek na celej život. -
filmografie
Hele všiml si někdo toho že jim ve filmografii chybí film Karlík a továrna na čokoládu? -
jupíí
Je to nej herec!!! fakt goody,súúúpa, boží žůžózní... jako herec je fakt dobrej! a mám díky němu ráda edwarta, williho nebo jacka *1* *3* -
Re: nene to je můj miiilášššek
Tak to nemas pravdu.On uz rodinu MA. *13* *13* *5* -
pusu a pac
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Johny je poradnej kus chlapa. *14* *14* I LOVE JOHNY *4* *16* *16* *16* -
Re: Tak to je von!!
Tak to by bylo skvělý! -
Re: Tak to je von!!
Prosím!!!!! -
Suppppeeeerrrr
Johnyho miluju, je super piráti se fakt povedli už se těšim na poslední díl *14* *4* *15* *4* *3* *1* *1* -
super
Johnny je fakt dobrej,neznam moc herců který by zvládli tolik skvělejch filmů a je mi líto že měl takový smutný dětství. *5* -
Dokonalej milacek!!!
Johnny je nadhernej vtipnej uzasnej...proste dokonalej!!! miluju ho! *14* *14* *4* *3* -
Je dobrej-
Je to skvělej herec a pěknej je taky.Ale stejně mu to nejvíc sekne v Pirátech z Karibiku.Tam je naprosto úžasnej... *14* -
Re: Je naozaj dobrý
jj přesně souhlasím, fakt dobře hraje -
*10*MuCk!!!*10*
mno lidiškové... prostě johnny mno... helky vim sice že drbíky nesnáší ale... *1* mno kdybyste měli chuť tak jukněte http://zuzeek.blog.cz/rubriky/johnny-depp *3*občas su tam docela mat¨zetský věci... x) *4* -
Re: .....
Já si myslim totéž, že ty "fanynky" ho viděli jen v pirátech... Jo a já bych ho taky moc a moc chtěla vidět!!! A taky jak říkáš o těch očích... no radši no coment. Já ho prostě stručně řečeno moc obdivuju!!!! *14* *14* *16* *14* -
.....
On je uzasnej.... Ty jeho oci... *14* *14* Proste je dokonalej. Kdybch ho tak nekdy mohla videt... Spouste lidi se libi jen proto, ze ho videla v piratech a rikaj si fanynky. Kdyby to nevzal tak ani nevi ze existuje. Tvrdi ze je nejuzasnejsi a protm ho videly jen v piratech. To je vazne uhozeny ne? Ale lidi co ho videli museji byt ti nejstatnejsi lidi na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
kdo urazi johnnyho at de do haje!
tak hele frajere jestli chces urazet johnnyho tak si lez na antiblog a neser tady.......nemas poneti co pro nektery lidi znamena,a tim ze ho budes urazet nic nezmenis.....akorat lidi naseres.ptz tenhle chlap toho dokazal mnohem vic nez si umis predstavit ...a mnohem viiic nez ty..... co si dokazal ty??? kdyz ho tady urazis........neodsuzuj nikoho pokud ho nepoznas.......ses fakt debil non plus ultra....di do haje! *16* *8* -
nene to je můj miiilášššek
je úplně úžasnýýý je NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
The BEST
Jo jsem moc ráda, že ho mají všichni rádi-je to opravdu velice dobrý herec-samozřejmě můj nej nej nej(a taky nejsem psycho, že bych jako mluvila o nějaké lásce, je prostě luxusní, tak co, že jo:-)))Ti co chodí na tyto stránky a mají debilní pindy, tak si je můžou nechat pro sebe-jak u tu bylo psáno, tak to nikoho nezajímá-vdžy jsem myslela, že takové stránky jsou pro fanoušky a ne pro kokoty co závidí a beztak viděly jen Piráty-že?Zmrdi!!!!Když tomu nerozumíte, tak sem kurva nelezte a neurážejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!Tady je to pro nás lepší lidi(fanoušky) *15* -
Re:
já chci taky jeho adresu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *8* *8* *8* *9* *3*