Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PROBUĎTE SE

Jste tak ubohý že milujete chlapa co má ženu, dvě děti a navíc jste ho osobně nikdy nepotkali *15* Škoda že nevíte co je opravdová a (reálná) LÁSKA....Probuďte se holky.... *4* já vím že je Johnny krásnej, sexy....taky vím že má krásné oči, JE VYNIKAJÍCÍ herec a navíc je to můj typ....ale nebudu milovat člověka co vůbec neznám....a možná že by jste i byly zklamaný kdyby jste ho poznali.... *5* *TITULEK* *4*
  • Stránka :)

www.ultimate-johnny.org
  • ...

většina z vás kdo má v titulku napsané Johnny tak je to s jedním N ale on se píše s dvěma...
  • J.o.h.n.n.y

Je hrozně moc hezký...a v každém filmu ve kterém hrál byl jak jinak než ÚŽASNÝ
    Miluju Johnnyho Deppa *14* *3* *1* *14*
  • Johnny

Johnny má nádherný oči ale to samozdřejmě není všechno ...Je prostě nádherný *1*
  • Johny

má strašně temný, tejemný, záhadný a co já vim ještě oči... prostě NÁDHERNÝ!!! *14*
  • johny

Je to ten nejhezčí chlap který může existovat.Kdybych byla starší a on volnej tak po něm vyhedu *14* *14*
  • Re:

určitě ne... *14*
  • jd

Je to nejen výbornej herec ale taky snad ten nejvíc sexy chlap, kterýho jsem kdy viděla *14*
  • Stránečka

http://www.ultimate-johnny.org
  • ....

Nej herec co znám... *14* ....a ty Piráti 3 jsou fakt dobrý *3*
  • Stránka o Johnnym

Mám stránku celú o Johnnym. Je tam toho strašne veľa tak sa prídte mrknúť.
    www.johnnydepp1.blog.cz
  • Fešááák

Hmm... Johny? moj najoblubenejsi herec...mam oblepenu celu izbu s jaho plagatmi...a nevadi ani mojmu priatelovi... *1* a tesim sa zajtra do kina na trojku *3*
  • Je fajn!

Johnny je super a včera mněl narodky! *4* Je moc dobrý, v Pirátech Karibiku byl skvělý! Jeden z mích naj hercu *15*
  • by Saphira

Johnny Depp is a legend, of course!! He is the best actor of Hollywood!!!!
  • trala

Johnny Depp je ten nejlepší herec na světěěěěěěěěě *14* *14* *14* *14* *14* *1* *3*
  • johnny is legend

Johnny je uzasny,bez neho by Pirati nebyli tak dobri.
  • ...

Johnnyho hrozně moc miluju myslím že v jedničce Pirátů z Karibiku byl nejlepší...a nevím proč všichni říkají že je malej má úplně normální výšku...Johnny je prostě nej nej nejroztomilejší...MILUJU JOHNNYHO DEPPA
  • ...

Johnny je prostě super už jsem viděla všechny jeho filmy a ve všech je úžasnej ...Miluju ho...
  • ...

miluju Johnnyho Deppa i když už má 43let je prostě roztomilej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit