-
Johnny
Už se těším na Piráty 3...lidi kolik z vás už vidělo Piráty Na konci světa? *14* -
Depp
Fakt super herec tendle Johny:) *3*
Jinak jestli máte rádi psaní(a jestli ne tak taky),koukněte na www.povidkyadalsi.estranky.cz
____ ___________________________________ ____ -
lkuluj
jnz -
Miláček,zlatíčko
Johny Depp je nej nej nejhezčí. Já ho miluji. Nejlepší je Piráti z Karibiku 1,2,3. Chtěla bych aby jich bylo víc těch dílů. Je úplně bezvadný. *14* *4* *14* já ho úplně zbožňuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je to nej nej nej nej herec. je můj idol mám asi 50 plakátů je nádherný!!!!!!!! *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: trojka
Přidám se ;-) *14* -
Re: Egypt
A taky jsi zapomněla napsat že si se pak vzbudila -
juchu
je to nejlepsi herec na světě!!Ale piraty 3 jsem zatím neviděla to až to bude u nás v kině už se těším :D:D: *14* *14* *14* -
Re: AUTOGRAMY!
ahojky ja bych chtela johnnyho deppa *3* *3* -
Re: trojka
Heeeeeeeej trojka je bombováá..příští týden jdu zas s kámoškou *1* *1* *1* .. *4* ..Johnny je mazlík největší *14* -
trojka
už jste viděli trojku? je naprosto výborná!!!!!!!!!!!!!!! fakt svělá, šla bych na ní klidně desetkrát po sobě!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *1* *1* *1* *3* -
Re: Re: .....
jojo presne tak... jejda ja kdybych ho videla tak bych se asi zblaznila... je fakt uzasnej.. a ty jeho filmy... mno ploste uza.... *14* *14* *14* -
Jo a taky jsi zapoměla napsat, že se jmenuješ Vanessa *15*
Jinak máš výbornou fantazii až budeš chtít práci zajdi do jednoho nejmenovaného bulváru *15* -
Jo, tak to ses asi fakt měla... *1* Určitě to muselo bejt úžasný.. *15* Ještě jsi měla napsat, že jste spolu strávili sqelou noc a lehla bych... *1* -
Re:
shit *1* -
pirati3
Jo Johnny Depp je super uz se tesim na trojku piratu je tam fakt dobrej!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
jsem do něho blázen
Ahojki johny je upe šupa je to borec ale prosím jestli někdo má adresu kde bydlí nebo nějaký kotakt, nebo podpis nebo něco tak prosím pište na muj e-mail děkuji všem je to muj idol kapitán Jack Sparrow *14* *15* *3* *1* *14* -
Re: AUTOGRAMY!
TAk ja mam už johnnyho *3* *14* -
AUTOGRAMY!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
nejlepšejšejší
Mám ho strašně ráda, jeho styl podání jakékoli role!! Je skvělý! Nemáte na něj někdo kontakt? Adresu bych brala..Pište na mail:) *3* -
Asi sem blba ale totalne ti to newerim... *15*