Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: J.o.h.n.n.y

neuděláš, ale proč jen to řešit????všechny z toho určitě časem vyrostem tak se zatím mužem věnovat básnění o něm, ne???ono je to snad zakazaný?????od kdy????? *5* *4* *5* *4* *5* *14* *14*
  • Re: Johny

je NÁDHERNEJ celej!!!!!! *4* *14* *14* *4*
  • Re: Re: PROBUĎTE SE

A co jako?????Tak jsem pubetťačka.....jak je vidět nejsem sama..... *4* *5*
  • Re: Re: Re: Johnny Depp

Já taky!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *8* *8* *8*
  • nevim o čem se hádáte

Johnny je prostě úžasnej, senzační perfektní....prostě nejlepší!!!!!!A nej je jako KAPITÁN Jack Sparrow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *5*
  • Re: Re: PROBUĎTE SE

Poberťačky jsme všechy a já jsem za to ráda, ptž je to sqely, ať si každej říká co chce...já ho taky miluju a přitom vím, že to tak není, ale přesto ho miluju! *4*
  • Johnnýček

Johnny je prostě užastnejjjj je SEXY *14* *1* *14* *4*
  • Re: ooo my got :/

Jo!!! A když ho nemusíš, tak sem prostě NELEZ, kapišto?!
  • Re: Re: Johnny Depp

Myslim,že pro to,že má asi bohužel důležitější věci než návštěvu Slovenska či Český republiky...Ale je to chroznáááááááá škoda *8* *8* *8* Baštim ho ůplně moc.Je nádhernej nádhernej nádhernej.Ale rozhodně ho nemiluju...až takovej blázínek nejsem...Ale je škoda že sem nepřijede...Nedávno tady byla i Angelina Jolie...A Brad Pitt...já chci Johnnyho!!! *15* *15* *15* *15*
  • Re: J.o.h.n.n.y

nevím co vám je johnny prostě miluje vanessu, s tím už nic neuděláš.
  • ahoj

nebudte zlí
  • SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR

Johnny je ůůůůůůůůůůůůůůůůů
  • Re: Zrůda

A co ten tvůj smajlík...?
  • Re: Zrůda

Možná právě to, co píšeš... *1*
  • Re: Johnny Depp

*4* chcela by som vidiet nazivo johnnyho deppa na zivo!je moj najoblubenejsi herec *3* mam ho rada uz som aj videla jeho najlepsi film ktory sa vola pirati s karibiku uz som videla vsetky casti *14* ale nachapem preco nepride aj na slovensko sa ukazat? *7*
  • Re: PROBUĎTE SE

No jo. Holka, která řekne, že ho miluje, je trašná puberťačka....
  • Re: Johnny Depp

Mas pravdu. On je opravdu moc hezky, ale nebudu milovat cloveka se kterym jsem nikdy nemluvila a vlastne ho ani nevidela nazivo
  • Johnny Depp

Johnny je nejvic sexy herec kterého znám,strasne se mi líbí a ty jeho oči.... *14* ...chtela bych ho někdy vidět naživo....ale jak všíchni pisou ze ho milujou tak nwm,ja ho nemiluju jen se mi líbí a to je,myslim,celkem normální
  • Re: PROBUĎTE SE

To máte pravdu,me se Johnny líbí,je sexy atd.,ale milovaz ho??Asi ne,však jsem ho viděla jedině ve filmu a nikdy jsem s ním nemluvila.
  • Re: Je dobrej-

Jo, tomáš teda pravdu. Jack Sparrow jekrásnej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit