Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • další názor

Takže teď je tu můj krátký názor: Vůbec nikomu neberu jeho vlastní názory, vždyť Johnnyho dnes žere téměř každý a hlavně holky že?..vlastně je to velmi dobrý herec, protože to má v sobě-na to musí být nadání, aby tím svým kukučem oblbnul své diváky a tím si je získal-takže není divu, že se tu každý rozplívá jak ho miluje a jak je nádherný (přiznejme si někdy je to až dost přehané-je to jen člověk a tahle slova s ním právě musej škubat)ikdyž je to jen tak, že ho miluje a líbí se tomu dotyčnému jen na povrchu, protože samozřejmě uvnitř ho neznáme...jaký je, jak se chová ve svém soukromém životě, teda pokud jsme s ním nestrávili alespoň 1 den o čemž pochibuju, protože to bychom nejprve museli umět docela dost Anglicky a dostat se k němu a aby nás vůbec přijal atd atd...Ale musím uznat že jsem ráda za to, že Johnny existuje...je to velmi charizmatický muž a myslím, že je hezké ho stále vidět ve filmech jak už známích tak méně známícha těšit se, jaký film s ním přijde dál. Ikdyž teď asi s ním nebude nějaký odvážný film, protože má děti a samozřejmě myslí na to, aby až se jeho děti na ty filmy budou dívat....víte co myslím....Ale tím pádem můžeme být vděční za to, že se úplně na počátku seznámil s Nicolasem Cagem..to ho dostalo, až sem...tam kde ho dnes můžeme obdivovat a přát mu aby on a jeho rodina byli šťastní.....
  • narvu ti ptaka

do tvy posrany riti a ty mi zato budes lizat moje smrdute perko *5* *4*
  • je klásnej...

je tááááááááák klásnej a sladkej a sexy a neodolatelnej a co já vím je boží!!!hlavně v Pirátech z Karibiku je prostě neodolatelnej a dokonalej!!!hróóóózně roztomilej... *14* *14*
  • je úžasnej

Johnny Depp je prostě ůžasnej a nejkrásnější je jako Kapitán Jack Sparrow ty jeho oči....a v Pirátech z Karibiku je prostě nej úplně perfektní, ty jeho pohyby a gesta....hm.....I LOVE JOHNNY DEPP! *14* *14*
  • Jack Sparrow

Nejhezčí je jako Jack dycky mě dostane těma svejma pohybama a očima!!! I LOVE YOU JOHNNY *14* *14* *14*
  • juchu

johnny je neeej *14*
  • Re: Re: Re: Re: hnus

Tak je konečně OTEVŘI!!!
  • Re: Ať žije johnny

so.....johny depp is great man but he don"t want fanclub......he want just money ant woman...... I belive him..... *5* *5*
  • Re: Johnníček

Ved Johnyho nepoznas daj mu pokoj......
  • Ať žije johnny

Ahoj, zdravím všechny fandy, jednoho z nejlepších herců současnosti, vlastbě i minulosti a budoucnosti:-) Johnny se mi líbí naprosto ve všech filmech, pokaždý, i když je sebemenší, jeho role strčí do kapsy zbytek postav z celýho filmu. No a Jack Sparrow je prostě geniální. *14*
  • Re: Re: Re: hnus

Tim,že mám očí.
  • ...

Johnny je fakt krásnej!! A umí dobře hrát.. v Pirátech je neodolatelnej... :-* *14*
  • film

Strach a hnus v Las Vegas... toť film, který se mu fakt podařil *5*
  • klásnej

johnny je protě úžasnej a taky moc moc klásnej *14* *1*
  • Stránka o Johnnym

Mám o ňom stránku, je tam toho veľmi veľa. www.johnnydepp1.blog.cz A dnes s ním ide na markíze o 23:15 film - Astronautova žena. Už sa tším.
  • Johnníček

hejky Johnny je upo úžasný a mrtě moc ho myluju.. ne fakt je bobma herec a nejlepší je v Pirátech, ale bombovníje všude!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Prodám

Ahojky, dostala jsem dnes na dobírku ty fotky...ještě jsem je všechny neviděla ale jsou fAKT skwělý, vůbec nelituji že jsem si to koupila ....taky bych vám přála vidět takhle johnnyho deppa *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je božskej

Je nej nej božský muž na světě. *14* *14* Je dobrej herec hlavně Piráti z karibiku. *14* *14* On je nej nej nejlepší herec na světě. *14* *14* *14*
  • Jednoduše...

Jednoduše, Jonnyho miluju... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: hnus

A na to si dosla jak???! *8* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit