Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Johnny Depp

o nem uz vyslo knizek.....koukni na nakej ten ofocoalni web..a uvidis.mazec...
  • božský Johny

Johny je bezva herec a navíc úžasně sexy! Líbí se mi všechny jeho filmy. No, co k němu ještě dodat.........?? Miluju ho!!!!!!! *1*
  • Re: Johnny Depp

Tak to budeš určitě ráda, že v říjnu o Johnny Deppovi vychází knížka - biografie. A to dost obsáhlá a pochopitelně s fotkama!
  • Re: Re: Re: takovy kratky povidani..

No asi tak nějak... *1*
  • Re: Re: takovy kratky povidani..

no jasny...nerikam ze pirati nejsou pritazeny za vlasy, ale uz celej namet natocit film podle atrakce v disneylandu bylo docela ujety...ale musim rict ze jim to docela vyslo.....s tou 1. nektery pokracovani by se tocit nemeli, treba tady u toho bych taky dalsi netocila..ale na druhou stranu se mi libilo jak tam jack dostal vetsi prostor....bylo to vice nabity..i kdyz trosku nesmyslny.ale u tehle filmu se s tim musi pocitat...a ta trojka.no nevim nevim...taky se mi to zdalo az moc prekombinovany a dlouhy...a sem rada ze uz to zakoncili.....ale me osobne se jack sparrow libil ve vsech dilech...ne proto ze ho hraje johnny ale proto jak to zahral a v kazdym dile byl lepsi. *4*
  • Re: Re: PENIS

*13* *13* Zamlouvam si ho prednostne!!! *14* *14* *3* *3* *1* *1* *1*
  • Re: takovy kratky povidani..

Asi se vám tohle nebude chtít číst když je to tak dlouhé no ale zkusíme to:Tak to máš tedy pravdu...Ve střihorukým Edwardovi předvedl dobrý výkon....Nejvíce se mi však lábil v Pirátech z Karibiku ale pouze nejvíce v 1 části filmu....Druhý díl-tam také nestratil svůj šarm atd.Ale ve trojce to už byla tak trochu slátanina všeho možného....tady už Johnny tak moc svou osobností nevynikl-Možná že zde bylo pár zajímavých okamžiků, ale podle mě to bylo už přeplácané a dooost nesmyslné......Třeba že jim natáčení poskytovalo velkou radot a velké vzrušení, tak ale na plátně to poté nevypadá tak jak by to možná mělo být procítěné jako když se to natáčelo....Prostě jsem v tom necítila to samé kouzlo jako v jedničce a práve to kouzlo by si měl udržovat celý film....Snad kdyby udrželi v pokračováních kouzlo takové té pohádky mělo by to možná ještě vedší úspěch a myslím že to mnohé zklamalo,lidé očekávali více-no ale mě se to mluví,že? když nevím co to všechno obnáší....No možná že kdyby skončili prvním dílem mnohým divákům by utvrdili přesvědčení že tenhel film se nepohoršil díky pokračování...řeknu vám, některé to pokračování je dost zbytečné...ikdyž vím že lidé chtějí vidět svého hrdinu znovu v tom samém postavení...ale uznejte někdy je to už trochu přitažené za vlasy-což je škoda...... *9* *4*
  • Johnny Depp

Johnny je fakt super herec kterého fakt mám ráda!!!!
  • Re: PENIS

na to zapomen...jeho perko zustane tam kde je..a kdyz ne tak tvoje nebude *13* *4* *8* *1*
  • takovy kratky povidani..

johnny to je proste johnny..nelze ho popsat dvema slovy....cim zacit.......vypada stale mlade...krasne asi az do duchodu...charizmaticky..skveli a talentovany herec...vyborny otec...takovej chlap kteryho chce mit doma asi kazda zenska...teda az ted..driv kdyz vedl viper room a byl furt jen nalozenej v drogach to asi nebyl typek k pohledani...ale muzeme byt radi ze ho jeho byvala zena seznamila s nicholasem cagem a on se dostal do nocni mury.sice jen proto ze se libil dceri rezisera..ale nejak se zacit musi..a pak to s nim zacalo stoupat protoze takovyho chlapa si nemuzete nevsimnout..a i presto vsechno.a mozna prave proto zustal stale normalni..nema moc rad popularitu a novinare a stale se boji klaunu...asi jako kazda z vas bych se s nim chtela seznamit a stravit aspon jeden den s timto bajecnym clovekem.i kdyz samozrejme nevim jaky je uvnitr a znam ho jen z casopisu a rozhovoru ale zda se byt mily...proto piluju ajinu, kdybych ho nahodou potkala, abych mu mohla aspon neco rict...ne to byl vtip...vim ze me se asi nikdy nepodari ho potkat ale je prece krasny o tom aspon snit protoze sny mi nikdo neveme....ted jen pereju hodne stesti jemu a rodine at sou porad tak stastny protoze i to se na nem odrazi ve filmech....a bez toho rodineho stesti a deti by asi tezko tak bravurne zahral kapitana jacka sparowa...ale muj nejoblibenejsi film bude navzdy strihoruky edward...asi z casti proto ze se nebal namaskovat se aby vypadal jako zruda...z casti ze je to jeden z jeho prvnich filmu ale hlavne proto ze dokazal tak skvele a beze slov vyjadrit emoce cimz me sokuje i dnes....diky Johnny *4*
  • Re: Johny

On je všude hezkej takže nemá žádnou hnusnou fotku! *9*
    Johnnyho Miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
  • PENIS

Pls, lidi nevite jestli Johnny si po sve smrti necha amputovat penis *7* Ja bych o nej mela zajem, dala bych si ho do vitrinky. *14* *3* *14*
  • Re: Džony

nejlepsi vykon podava vsude a to nerikam jen proto ze sem fanda....ma charisma a urco ma talent jako svin.....proste jeden z nejlepsich lidi na zemi...
  • Deppka

no jo Johnny proste vali....je to libovej chlap....uplne ho zeru! *1*
  • sympaťák

Moooc sympatickej herec!! *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: POZOR!

*1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: jj...

*7* nechápu lidi kteří ho nemají rádi
  • jj...

jj johnny je můj milášek muluju tě mimi moje seš strašně mooooooc klásnej a roztomilej nechápu lidi kteří ho nemají rádi ...njn muluju tě juj *14* *14* *14*
  • Johnnyho oči

Myslim ze u hercu zalezi hlavne na ocich! Jako jestli dokaze hrat ocima!Coz Johnny samozrejme umi, proto se mi libi! Ted ty nasi herci to je hrozny! Vubec to neumi hrat ocima! A to me hodne vadi, protoze to znamena ze se neumi vzit do role! Ale lidi kteri hraji ocima je uz malo!A to je velka skoda! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit