Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ruzne:D

no jasny..........jako karlíik je nejvíc..mam ho na dvdku tak na to koukam porad:Da na ten novej film sse uz tesim:D jo a čera jets edavali ed wood....videl ste to nekdo??ja ne ....ttak jenom jaky to je:D
  • Sweeny Todd

točí teď nějakej novej film, mm pocit, že se jmenuje Sweeny Todd, je to muzikál od Tima Burtona (mrtvá nevěsta)a v něm je úplně úžasnej!!! Johnny jako vrah, to je smrtejná kombinace :-D
  • Re: Willy Wonka

Já jsem to taky viděla a taky si myslím,že byl uplně pěknej!! *3* *14* muck:-*
  • Willy Wonka

Tak jsem včera viděla Karlíka a továrnu na čokoládu a je to skvělej film a Johnny je tam hrozně pěknej!! *14*
  • zb ujen

Je to fakt dobrej herec a dost velek kundák *14* *14* *14* *14* !A jako Jack Sparrow je ůplně nejhezčí *14* *14* *14* *14* !
  • je nej

Tak ten je fakt nejnejnejnej herec keryho znam... jak hraje Jacka Sparrowa nebo Williho Wonku... to nema chybu. Ja tohohle chlapa zeru, vim o nem snad vse, v pokoji mam jeho plakaty, puzzle, kalendar...no proste vse, potom tu mam i vystrizky z jeho filmu, hl Piratu z Karibiku...ja bych tady mohla psat vecnost... ale na zaver: lepsiho herce neznam. *3*
  • Re: mam knizku johhnyho

Já jí mám taky, dostala jsem jí od kámošky, skvělej dárek o nejkvělejším a nejhezčim a nevíc sexy chlápkovi *14* I like your entusiasmus, Johnny *3* *5*
  • J. D.

Johnny je prostě KING !!! *14*
  • Johnny

je proste najsexy chlap na svete,len škoda,že sa nedá tak ľahko stretnúť *14*
  • Johnny Depp

Johnny *4* to je andel muj. *14* *14* *14* *14* vsichni ho miluji *14* *14* je to nej hvezda
  • mám tvoje plakaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jsi užásnej a mám tě moc ráda - jako herce ........chtěla bych se s tebou jednou potkat!!! celá moje třída holek je z tebe blázen *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mam knizku johhnyho

hejko lidi ja mám tu knížku novou o Johnnym Deppovi....no jestli někdo hledáte něco o jeho dětství atd...tak nevím no...tak knížka je spíše o tom jak postupoval z filmu do filmu, ale i něco z jeho dětství tam je....každý správný fanoušek by ji měl mít..jo nejlepší film s ním je Tajemné okno...na to se podívejte je to hustééé *3* *14*
  • Jon´hnny Depp

Pan Johnny Depp je velmi dobrý herec.Dobré filmy jsou třeba Piráti z Karibiku a Střihoruký Edward.Jack Sparow je jedinečný a Depp ho ztvárnil dobře.
  • zpráva pro fanouška(inku)lucouch151

ahoj..pokud je ten kreslenej obrázek tvoje práce, jsi fakt machr.
  • Re: nej herec

jj .... to máš pravdu, je to pohodář..
  • Re: .....

jj..souhlasím s tebou. *14*
  • haló

nemáte nějaký novinky o Johnnovi?? *3*
  • DVD Jump street 21

ahojky nemate nekdo na DVD Jump street 21? uz dlouho to shanim...piste mi dyztk na email :-) diky *3*
  • pochvala

je super *5* *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: takovy kratky povidani..

mas naprostou pravdu....lip bych to nerekla...proste herec jak ma bejt.!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit