-
ruzne:D
no jasny..........jako karlíik je nejvíc..mam ho na dvdku tak na to koukam porad:Da na ten novej film sse uz tesim:D jo a čera jets edavali ed wood....videl ste to nekdo??ja ne ....ttak jenom jaky to je:D -
Sweeny Todd
točí teď nějakej novej film, mm pocit, že se jmenuje Sweeny Todd, je to muzikál od Tima Burtona (mrtvá nevěsta)a v něm je úplně úžasnej!!! Johnny jako vrah, to je smrtejná kombinace :-D -
Re: Willy Wonka
Já jsem to taky viděla a taky si myslím,že byl uplně pěknej!! *3* *14* muck:-* -
Willy Wonka
Tak jsem včera viděla Karlíka a továrnu na čokoládu a je to skvělej film a Johnny je tam hrozně pěknej!! *14* -
zb ujen
Je to fakt dobrej herec a dost velek kundák *14* *14* *14* *14* !A jako Jack Sparrow je ůplně nejhezčí *14* *14* *14* *14* ! -
je nej
Tak ten je fakt nejnejnejnej herec keryho znam... jak hraje Jacka Sparrowa nebo Williho Wonku... to nema chybu. Ja tohohle chlapa zeru, vim o nem snad vse, v pokoji mam jeho plakaty, puzzle, kalendar...no proste vse, potom tu mam i vystrizky z jeho filmu, hl Piratu z Karibiku...ja bych tady mohla psat vecnost... ale na zaver: lepsiho herce neznam. *3* -
Re: mam knizku johhnyho
Já jí mám taky, dostala jsem jí od kámošky, skvělej dárek o nejkvělejším a nejhezčim a nevíc sexy chlápkovi *14* I like your entusiasmus, Johnny *3* *5* -
J. D.
Johnny je prostě KING !!! *14* -
Johnny
je proste najsexy chlap na svete,len škoda,že sa nedá tak ľahko stretnúť *14* -
Johnny Depp
Johnny *4* to je andel muj. *14* *14* *14* *14* vsichni ho miluji *14* *14* je to nej hvezda -
mám tvoje plakaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jsi užásnej a mám tě moc ráda - jako herce ........chtěla bych se s tebou jednou potkat!!! celá moje třída holek je z tebe blázen *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
mam knizku johhnyho
hejko lidi ja mám tu knížku novou o Johnnym Deppovi....no jestli někdo hledáte něco o jeho dětství atd...tak nevím no...tak knížka je spíše o tom jak postupoval z filmu do filmu, ale i něco z jeho dětství tam je....každý správný fanoušek by ji měl mít..jo nejlepší film s ním je Tajemné okno...na to se podívejte je to hustééé *3* *14* -
Jon´hnny Depp
Pan Johnny Depp je velmi dobrý herec.Dobré filmy jsou třeba Piráti z Karibiku a Střihoruký Edward.Jack Sparow je jedinečný a Depp ho ztvárnil dobře. -
zpráva pro fanouška(inku)lucouch151
ahoj..pokud je ten kreslenej obrázek tvoje práce, jsi fakt machr. -
Re: nej herec
jj .... to máš pravdu, je to pohodář.. -
Re: .....
jj..souhlasím s tebou. *14* -
haló
nemáte nějaký novinky o Johnnovi?? *3* -
DVD Jump street 21
ahojky nemate nekdo na DVD Jump street 21? uz dlouho to shanim...piste mi dyztk na email :-) diky *3* -
pochvala
je super *5* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: takovy kratky povidani..
mas naprostou pravdu....lip bych to nerekla...proste herec jak ma bejt.!