Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny

Nejvíc sexy je v pirátech *14* *14*
  • peace

johny má velký charizma! a k tomu je ještě správnej člověk! Skvělá kombinace *3*
  • Láska to není

Já ho nemiluji ale zbožňuji!*4*
  • miluji

já Johnnyho miluji on je celej můj život ♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *15* *15* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *14*
  • Johnny Depp

Johnny je upa nejlepší herec dokáže zahrát wšechno a ještě k tomu je hrozně mooooooots krááásnej *14* *14* *14* *JOHNNY FOREWER* *14*
  • titulky

Ahoj lidičky, nemáte prosím někdo titulky k filmu Astronautova žena ? Marně je sháním. Pls - pošlete mi je na email. Díky
  • =O*

Jej..ten new film chci viidet...hrozne moc..hej jinak pproste johnny..ma doost faandu..a ja si myslim ze ti fanousci maji semnou hodne spolecneho..treba toho deppa..a jinak jak se mate?Moc vas vsechny zdravim=O)))) *3* *14*
  • Re: realita

Prosim tě nelži si do kapsy kdyby vypadal jako retard tak tady na té stránce taky neslintáš..jsi pěknej pokrytec.johnny je výbornej herec a krásnej chlap
  • Noční můra v Elm Street

Prosím nemáte někdo (z Prahy) film NOČNÍ MŮRA V ELM STREET?? icq 332-802-116 ozvěte se prosím, dohodnem se!!! Na DVDčku...díky moc Fanny
  • filmy

Nebudu psát jak moc Johnnyho Deppa miluju (za 1, to neni pravda..miluju jenom kluky který znám že jo? za 2, nejsem svým způsobem "trapná"), ale jen se chci zeptat jestli nemáte někdo (nejlíp z Prahy) někdo film Ospalá díra na DVDčku, nebo Hledání země nezemě? Moc bych to chtěla sehnat..myslim si že Johnny je naprosto báječněj herec..ale TOŤ VŠE! =D díky dyštak icq 332-802-116..můžem se dohodnout..díky předem!!Fanny-PEACE *4*
  • LOVE

Miluju ho je super *14* *4* *8* *14* *14* I LOVE JOHNNY DEPP
  • Re: jj...

Ahoj
    mne samotnou by docela zajímalo podle čeho vy takzvaní fanoušci hodnotíte johnnyho deppa.(Kazdy vi komu je to myšleno) Vetsina tzv fanouskou viděla akorát piráty a najednou ho všichni strasne milujou.Nepopiram ze je to krasavec ale zajímalo by me jestli by se vam tak líbil kdyby jste se podívali třeba na film Libertin.Holky chtělo by to obdivovat ho po umelecke stránce ne jen jeho telo kdyby si to tady nedej boze mel někdy precist co sem pisete tak by se zhrozil.Uvazujte trochu
  • Re: John Depp

johny depp je dobrej herec *3*
  • Re: John Depp

johny depp je obrej herec *3*
  • John Depp

John je super herec a je tiez fesak....prvy film co som videla bol strihoruky edward (ale tam sa mi teda nepacil!)dalsi bol cokolada...je to môj oblubeny herec...co dodat...urcite nechce aby ho vsedci milovali on je len jeden a vas je 1000000...ale nezazlievam vam to, je to vasa vec...a predca on ma taku tu svoju iskru *1*
  • Johnny Depp

johnny je proste nej!! Fakt ho zboznuju!!!
    Je to sexy muz! *14* *14*
  • Johny

No tak Johny Depp Je fakt dost dobrej no tak mnohem lepší než dobrej herec obvzlášť v Pirátech z Karibiku, ale niky byc neřekla, že ho miluju !!! To teda ne !!!

a proc ti to tak hrozne vadi? nerikam ze s nima souhlasim....ja bych takovy kraviny nikdy nenapsala......ale sou to holky mlady tak at se vyblbnou....kdyz ne tady tak kde jinde......me se libi predevsim z hlediska filmovyho..jeho filmy proste zeru....a je to dokonce i hezkej chlap....jo jasne pripada mi trosku nemistny aby tu naka ctrnactka psala jak ho miluje kdyz on je zaslouzilej tatik...a to posledni po cem touzi je tohleto......ale kde jinde to maj psat...... a pro vas holky:vobcas trosku premejslejte o tom co pisete!
    *3*

Dobře napsáno...
    Můžu jenom souhlasit...
  • realita

Jako zajímal by mě věkový průměr na tomto fóru.Podle toho co někteří píšou, tak (pochopitelně nemyslím všechny) je asi radikálně nízký.Asi by jste se děti měli jít léčit, protože to, jak ho šíleně milujete a jak je úžasnej a nádhernej a bla bla bla- dokonce má prý i skvělou povahu????Tak tohle může opravdu napsat snad nějaká patnáctka!já ho mám taky opravdu ráda,líbí se mi i jako muž ale hlavně jako umělec, protože jeho herecké výkony jsou opravdu na vysoké úrovni!!Kdyby si chudák četl tyto příspěvky, tak se asi zhrozí!Pochybuji, že by chtěl být uznávaný jako kocour-celý život se snaží něco dokázat a dobře zahrát- a vy??Tupci hodnotíte jeho sexy tělo, sladkej úsměv a nádherné oči!!Proberte se!!!!PS: Opakuji,že tento příspěvek je pro Pipinky!!Normální lidi, ale pochopíte jakým směrem odvádím svá slova a pro koho je to myšleno, že??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit