-
Re: Re: johnník
Je to asi puderťák nebo naivka *1* *1* *1* *1* *1* *1* .Prostě ještě dítě! *1* *1* *1* . -
Tak co film ???
Ahoj lidi, jak se vám líbí Johnny v tom posledním filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street ??? Jako tam byl úpa super. Jako by někde mohl být Johnny špatnej *3* *3* *3* -
Re: johnník
Jsi asi trochu mimo viď,kolik ti je,že tohle dokážeš napsat? *9* Takovou blbost *1* *1* *1* že jsi nej nej nej. -
Re: vzpamatujte se
Nicola je nějaká chytrá *7* Že si to přepískla neznamená,že poučíš ostatní...
Opravdu,každý má svůj vzor a hlavně holky mají potřebu mít neustále někoho rádi,na někoho si vzpomenout když je nejhůř,podívat se,na obrázek nebo film nebo cokoliv.Jasně přehánět se to nemá,ale na normální tzv.platonický lásce nevidim nic špatnýho,sorry.Je ženatý,má děti,neni mu dvacet,minulost divoká,ale J.Depp je silná osobnost,hodně zažil,jako herec je víborný něco dokázal a to je důležitý,tak jako mít někoho rád.Často svý idoly měníme tak jako názory a to je dobře... -
johnník
nazdar lidi
nikdo na mě nemá já miluju johnnyho ze všech nejvíc žen na světě
je to nádhernej kulíšek -
Re: Tak jsem tu zase!
je nej kapišto **7* *10* *10* -
Re:
jaka tlama ty tlamo *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9* onje nejlepší mam ho všude jaho miluji on je vinikajici a nejenom to on je něco víc -
Re: POZOR!
si nej lepší mam te vsude si proste nej *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *9* *13* *5* *16* *8* *16* -
Re: POZOR!
si nej lepší mam te vsude si proste nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*16* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Malá anketa
ne ne ne *13* . To bylo jinak. -
Re: Malá anketa
skončili zhulený někde na ulici..... -
Re: miluji
ne on je MUUUUJ *16* *16* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* -
Malá anketa
Doplníš co řekl Johnny?
„Nechci, aby moje děti skočily na -
Re: Johnny
˙Sweeney dal slovu mazák uplne nový rozměr:) -
Johnny
hej viděly ste Sweenyho?? to byl brutálně dobrej film..a Johnny neměl chybu jako vždy *14* *3* -
JD
Johnny je nejlepší herec a chlap!! *14*
*in love* *14* ,chojíQ -
Re: Re: vzpamatujte se
Souhlasím s tebou. Taky jsem snila a zbožňovala. *3* Ale už to nějak přechází. *9* -
Ony se vzpamatují
Děvčatům to taky jednou dojde. *7* Tak je nechme ještě pár let snít. Já nebyla jiná. *3* -
Re: vzpamatujte se
sorry ale nemuzu s tebou souhlasit....sic nemam polepnej pokoj plakatama, ale jeho filmy sleduju moc rada a vzdycky proste bude mit v mym zivote naky misto....nemyslim ze je spatny mit nakej vzor nebo nekoho platonicky milovat, akorat se to nesmi prehnat a zvrhnout jako asi v tvym pripade....ja osobne vim ze ho nikdy nepoznam a nepodam mu ruku nebo neco takovyho...a ani bych nechtela aby vedle me lezel v posteli.....ale jeho filmy ty mam rada dodavaj mi prave tu vnitrni silu kterou tolik potrebuju...protoze lidi potrebujou nekoho koho muzou obdivovat a chtej mit nekoho komu se muzou priblizovat.... *3* -
vzpamatujte se
tak hele myslím že vám ještě nikdo neotevřel oči
tak já vám je otevřu *10*
vám asi ještě nedošlo jakou debatu tady vlastně děláte *7*
jen předem tohoto vzkazu bych vás chtěla upozornit že sem taky do deppa byla blázen
celí léto pokoje polepenýma plakátama hlava v oblacích a sledování jeho filmů *9* ale pak sem si uvědomila že je třiačtiřicetiletej chlap s manželkou a s třetim dítětem na cestě s miliony a miliony žen které by ho chtěli mít v posteli vedle sebe .milion kilometrů ode mě a když ho někdy budu moct uvidět tak okolo něj bude tolik bodiagárdů že ho přez ně ani neuvidím.tak sem ho rači nechala protože čim by ta moje láska k němu byla větší tak by to semnou dopadalo hůř
a to nechci
a uvědomte si že milovat ho je opravdu lehký ale moc složitý
on ví že ho máme rádi ale to je pro něj vše *3*
a takoví řeči že je můj celej život do toho se radši nepouštějte my ho mít nikdy nebudem
nesmíte to přehánět s tou láskou vy víte že to je pravda co sem píšu ale musíte si to přiznat *3*