-
Re: Re: johnník
A kolik ti je?A prosim te jam mam celej pokoj v jeho plakátech a mam jeho podpis,tužku,klobouk!A viděla jsem celou jeho rodinu a potřásla jsem rukou Vanesse a Lily-Rose.A vůbec se stím nevytahuju a ty jak bys byla královna mě je 45 jak Johnnymu *14* *14* *15* *15* *8* *1* -
Re: Re: Tak co film ???
Odpovídám na otázky:1/Ano 2/Ne 3/Ano vydržím 4/Nic -
Re: Tak co film ???
V tomto filmu je nej(Sweeney Todd) *3* *3* -
Re: Re: Tak co film ???
Jseš úžasnej:já obdivuju tvůj spěv!!Vůbec jsem nevjedela že spíváš Jonny.Aviděla jsem všechny tvoje filmy a jsou nej *14* *14* *14* ÚPLNĚ NEJ FILM JE(SWEENEY TODD) *14* *14* *14* ZBOZNUJU TEN FILM ALE I piráty a edwarda:a vy ostatní holky prostě žárlite jedna na druhou *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: otázky
1.snad
2.na 10%ne
3.určitě
4.nejvíce se mi líbí v Pirátech z Karibiku, ale myslím že bych za něho určitě nic nedala. Je sice legrační, ale můžu bez něho žít -
Re: LoL
sorry ale kdyz o necem nic nevis tak radsi nekomentuj.....jesi myslis ze tady nikdo nevidel nic jinyho nez piraty tak ses fakt uplne pitoma...ja sem shlidla snad vsechno co natocil..a rozhodne nad nim neslintam jak je krasnej, ale kdyz uz tak kvuli tomu jak umi hrat a jaky ma neuveritelny charizma...to spis tobe bych se mela smat ale na to nejsem tak hloupa jak ty *4* -
LoL
tak těmhle příspěvkům se nedá nic jinýho jenom smát :D:D.D .. Malí dětičky tu slintaj že je krásnej a většinou ho znaj pouze z pirátů .. Má spoustu krásnejch filmu na kterým se ukáže co doopravdy umí a jeho charisma .. nejlepší herec na úrovni an to že prodával náký bombičkoví pera po telefonu jako kloubouk dolu -
Re: Re: Happy Birthday Johnny!!!
aha tak to byl opet inteligentni prispevek...mas jeste neco na srdci nebo uz si skoncila s tema kecama? *7* *4* -
Re: Happy Birthday Johnny!!!
spláchni hlavu v záchodě
vy jste fakt takové naivky johnny se mi sice líbí ale nejsem taková jako vy neslintám hned jak ho vidím na fotce myslíte že ví o tom že tu nějaké mladé slepice slintají nad jeho fotkama *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* klídek lidi -
je good
*3* je to nejlepší herec ...sympaťák...fakt se mi líbí *1* *1* *1* -
Fanynka
AHOJ JOHNNY,PŘEJU TI HODNĚ ŠTĚSTÍ A HLAVNĚ ZDRAVÍ,KTERÝ JE TEN NEJDŮLEŽITĚJŠÍ, *14* MOC RÁDA SE DÍVÁM NA TVOJE FILMI, NERADĚJI MÁM KARLÍKA A TOVÁRNU NA ČOKOLÁDU A PIRÁTY Z KARIBIKU. *14* *14* *14* MÝM SNEM VŽDYCKY BYLO SE STEBOU SETKAT OSOBNĚ A DOUFÁM, ŽE SE MI MŮJ SEN SPLNÍ. *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: zamilovankyně
Aho JOhnny,já jsem asi tvůj nejstarší fanda,protože ti fandím už od svých děckých let.Vždycky jsem si přála se s tebou setkat.Doufám, že se mi můj sen splní.Snad tě uvidím ještě mnoho a mnoho let v televizy.BUDUR *8* -
Re: realita
No a jak se asi dostal na filmové plátno??? Tím že dcera slavného režiséra na něj ukázala prstem ale pochybuju že by ukázala na nějakého hnusného chlapa...Já neříkám že bych to tu psala ani že nesouhlasím vo to nic ale jen podotíkám že herec bez toho aby byl hezkej tak není herec...a to uznejte...ale souhlasím s tím že je to hlavně úžasný herec...jinak by střihorukého Edwarda nezahrál tak dobře tak vo tom tady není řeč... -
Re: Re: zamilovankyně
100% *1* *1* *1* -
Re:
Něco ti řeknu...už jsem to tu psala...vím že ho nikdy možná neuvidíme a nikdy nic podobného ale rádi ho můžeme mít ne??? Vždyť by byl smutný že ho v té 78 000km2 zemi nikdo nemá rád...nebo ne??? Já mám ze všeho nejvíce ráda koně které vám tu necpu to ne ale jenom mě strašně třeba něco na koních,ve škole a doma štve...tak si sednu k počítači dám do kompu cedečko a hádejte kdo v tom filmu hraje??? Johnny Depp...A rázem mě starosti opustí protože toho človíčka nepotkávám protože ho neznám a on mě ale já ho mám ráda jako jinní a nemůže mě naštvat ani já jeho a proto to má smysl...teď si vem máš ráda kluka (což klidně můžeš) a on tě naštve a děláš??? No brečíš a brečíš...když to Johnny ten tě nenaštve!!! Chápeš co se ti tím snažím říct??? -
Re: vzpamatujte se
Jen tak mimochodem každý má právo mít někoho rád...A bydlí ve Francii takže to není až tak daleko...má tam restauraci...má už 45...a nemá manželku ale přítelkyni... -
Re: zamilovankyně
Hele já ti něco řeknu...možnáb že jsi jeho nej fanynka možná budeš i jeho budoucí manželka (o čemž pochybuju protože jemu je 45 a tobě určitě kolem 15 protože dospělej člověk by tady nepsal takový kraviny a Johnny si schválně nebere ani svoji přítelkyni protože toho za život zažiln dost na to aby mu to stačilo) ale víš o něm něco víc než jen to co píšou v jeho životopise??? Víš a nebo nevíš??? Co??? Tak si teď řekni jestli víš jen jakou používá značku prupisek nebo jestli něco víc...a až potom tady říkej že si byla na světový premiéře což je blbost protože žiješ v malinký zemi o velikosti kolem 78 000 km2 kde je osobností který by chtěl Producent pozvat nulová a nedokážu si představit kde bys sháněla vstupenky...a první díl Pirátů z Karibiku byl nahranej kolem roku myslím 2001 a ne 1999 a tak si v Karibiku klidně mohla bejt ale jen tak pod účelem být v hotelu za 50 000 a opalovat se na lehátku a slavného baru na jednom ostrůvku...Už není co bych řekla takže to je vše... -
Johnny
Přeju ti Johnny Moc štěstí a zdraví k tvým pondělním narozkám...Jsi ten nej herec který není jen krásný ale umíš taky výborně hrát a zpívat...Jsi fakt nej!!! *8* *14* *14* *14* *3* *14* -
happy birthday!
*14* vsecko nejlepsi johnny jen to nej v zivote hodne lasky, stesti a uspechu:*** jsi u me naprosta jednicka hlavne mezi herci!! :-* *15* -
Re: Happy Birthday Johnny!!!
moje řeč *4* *4*