Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: LoL

Já ho nejvíc žeru v Čokoládě... *14* *15* Ale výkony má skoro ve všech filmech geniální!!!Je to prostě herec s velkým H... *3* není co dodat.
  • ywettelove

Re: LoL

hej sorry ale mě se Johnny líbí už od 8mi let co jsem ho viděla ve Stříhorukým Edwardovi, takže tady nemachruj...ale je fakt že v pirátech je božskej.... *14* *14*
  • ana56

Úžasnej

Johnny je fakt úžasnej,ale rozhodně z něj nejsem nějak extra ne větvi,což to já nejsem z žádnýho herce! *4*
  • super

Viděla jsem hodně filmů s Johnny Deppem a myslím si že je to opravdu dobrej herec!!!A charizmatickej a krasnej chlap samozřejmě taky *14* Ale doma bych ho určitě mít nechtěla (uričtě by mi za ním lezla spousta holek) *1* *1* Stačila by mi společná fotka s podpisem... *15* Takže Johnny dodatečně včechno nej K.
  • selendra

No comment :)

Podle mě Johnny Depp je jeden z nejlepsích herců na zeměkouli *3*
  • zuzacek

Re: co dodat

jo jo, je v nejlepších letech *4*
  • dasha86

Re: otázky

co to ku.rva je? ty asi nejsi normalni
  • dasha86

co dodat

cim starsi, tim lepsi, je to proste chlap s velkym CH
  • Miluju

:*
  • suprovej Johnny

Ty seš prostě Úžasnej!!!! *14*
  • Re: Re: Re: Happy Birthday Johnny!!!

Jo máš pravdu, Johny Depp je sice hnusnej, ale nesnáším, když někdo tohle píše o někom kdo se mi líbí!!!! *9* *9*
  • Re: vzpamatujte se

Souhlas VZBBUUDDTTEE SSEE!!!!!!!!! *13* *13* *4* *16* *16* *8*
  • Re: No to je uchyl!!

Co ty o sobě říkáš že jsi úchil? *7*
  • Re:

Nemohla by jses podepisovat jinak já se totiž taky tak podepisuju *13* *13* *9* *9*
  • Re: Re: Můj Mylášek

SOUHLAS A JE MNOHEM NĚCO HORŠÍHO JE PÍČA OBROVSKÁ PROTOŽE JÁ JSEM O NĚM VĚDĚLA DÁVNO A TY JEN OD ŠKOLKY TAKŽE KDOJE TU NULA *7* *16* *16* *16* *1* *13* *13* *13* *13* *10* *10*
  • Re: super stránka

Jak to myslíš vždyt to neegsistuje ty KRÁVO *13* *13* *16* *16*
  • Re: johník

Vše co jsi vyjmenovala já mám a mám toho ještě víc.A je vidět že nejsi moc dobrá ve psaní *4* *4* *5* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *16*
  • Re: :)

Změna názoru nebo co? *7* *7* *7*
  • Re: Re: realita

Soběma souhlas ale ta vulgární slova si můžete odpustit *13* *13* *13* *8* *16* *16*
  • Re: Re: miluji

Hele ty jajo jak si psala že je tvůj není ničí je to ŽENATEJ CHLAP a holky přestante se hádat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit