-
zamilovankyně
víte co tak si trhněte nohou .já sem ty fotky sem chtěla dát ale takoví husy si to ani nezaslouží -
johnny
je uplně k sežrání -
JOHNNY
poviem to styrmi slovami: NAJSAMPLEJSI HEREC NA SVETE *14* -
hm..:-)
Takové oči nemá každý.. *14* -
Johnny!!
Johnny je magamonstrózně luxusní !!*14* je tak děsně sexy !! jsem jím posedlá!! ale kdo né že ?? ON je sexy at hraje v čemkoliv, on kdyby i boty čistil tak z něj chcípám !! CHCI HO VOJET !!! *4* -
Re: zamilovankyně
jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé -
a pokud jde o mě tak ti stejně neveřím!!! kdybys ho viděla doopravdy tak nám všecho reálně popíšeš,dáš sem ty slibované fotky a ne že se nad nás ostatní jen povyšuješ... *5* měj se a užij si to -
ty neděláš nic jiného než jen že se tady uplně pitomě vychvaluješ!! není ti to už trapné?? víš co když máš takové zážitky a chceš se s něma takovýmhle způsobem vychvalovat tak si je raději nech pro sebe. já myslím že to nikoho nezajíma...čau -
zamilovankyně
jéééééééééé ty si taková trapka škoda ,že se neslyšíš. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
zamilovankyně
jéééééééééé ty si taková trapka škoda ,že se neslyšíš. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
Co zrovna teď dělá...
Johnny Depp zrovna natáčí svůj další film, na který se budeme moc těšít začátkem nového roku 2008. Jmenuje se Veřejní nepřátelé (Public enemies). Johnny tam hraje známe mafiána z 30.let Johna Dillingera. Všichni se už strašně tešíme... *14* -
Re: Re: legenda
Jako herec je úžasnej, ale už jsem viděla i o hodně hezčí chlapy... -
hmmm a kdepak sou ty slibovany uzasny fotky....boze ty tak kecas az to neni mozny...skoda ze nevidim tvoji fotku...oooou pockat nevesla by se do ramecku kvuli tomu nosu co? -
Johnny
jj souhlasím, v pirátech je prostě nej,ty oči, ta chůze a hlášky on je prostě úžasnej já ho fakt zbožňuju!!! *4* *14* -
johnny
Johnny je upa k sežrání....
je to nej nej herec....
a má určo dost fanynek...
nejde mu prostě odolat....
nejepší je stejně v Pirátech z Karibiku...
prostě upa skvělej.... *4* -
Kde??????
Hele lidi, nevíte o nějakejch stránkách, kde by bylo, co Depp zrovna natáčí ??? Díky... -
jsem slyšela že jsou v Karibiku nějaké šilene bouřky a přivalové deště...snad se tobě libilo *1* *1* -
zamilovankyně
ahoj lidi.už sem doma a bylo to tam super viděla sem johnnyho málem sem se rozbrečela.a když tak nutně chcete ty fotky máte je tu do 14 dní.mějte se -
Re: legenda
joooou, musiiiim souhlasit, johnny je proste 1 !!! *14* -
legenda
Johnny je prostě legenda *4*