-
Johnny Depp
*14* Já ho prostě miluju *14* -
Re: PzK4
Johnny Depp je uzasny a hezky herec *14* *14* -
Re: )ú)ú)ú)ú)
Tady je Johnny Depp a ne Leo!!!Asi si se spletla!!! -
Re: alenka
no nataci to Tim Burton...rika ze to nebude jako klasicka pohadka ale spis jak si to predstavuje on takze asi dost morbidni...alenku hraje nejaka blondata 18 leta australanka puvodne baletka..nataceni je prave v plnem proudu.. *3* -
)ú)ú)ú)ú)
viděli ste už leonarda dicapria?pak něco řikejte k tomudle staříkovy *7* leooo si nejjjjjj *14* *14* *14* *14* -
Re: alenka
jestli se chceš něco dozvědět, koukni na lovely-johnny.blog.cz třeba tam něco najdeš, co eště neznáš:P *15* -
Johny Depp
Johny Depp je úúúúúúžasný herec, který natočil spoustu úžasných filmů jako např. Střihoruký Edvard, DonCHuan De marko, piráti s karibiku atd. mě se nejvíce líbil ve filmu DonCHuan De Marko. škoda že ho zřejmě nikdy neuvidím na vlastní oči, někdy sním o tom že budu mít jeho autogram v památníku, ale toho se zřejmě nedočkám *9*....... -
Re: Depp
mno jo...presne tak, moje rec...miluju ho =D MUAH *14* *14* *15* -
alenka
nevíte někdo něco oAlence v říši divů? *3* -
Re: Re: nj
Jo to souhlasim *3* to se vším... -
likiska.blog.cz
jestli mate radi johnnyho deppa jako ja...podivejte se na muj blog:likiska.blog.cz...moccinky dekuju *14* *15* *14* -
Re: nj
hej tyo ale bublino ty seš upe pako... proč by se mi měl herec líbit jenom měsíc nebo rok??? já johnnyho upe žeru už asi 2 a půl roku ale neni to jenom o vzhledu.. jako já chápu že je starší než můj táta ale proto přece se mi najednou nepřestane líbit *1* prostě je to můj velkej vzor, skvělej herec a že je krásnej (oči, postava) a má úžasný charisma už ani nemusim zmiňovat... a jako musíš uznat že je to prostě kus, podivej se na jiný 45ti letý chlápky oproti nim vypadá o 7-10 let mladší.. a přece si nebudu ve 14ti letech hledat chlapa pro život takže to jako trochu zklidni.. pokud se někomu moje názory nelíbí tak je mi to jedno *1* *1* *15* -
Re: Re: nj
kamarádku to drželo rok podle ní ale já bych řekla že dýl teď říká že už se jí nelíbí...ale myslim že jo jen se stydí pač je dost starej no...ale pořád hezkej *4* -
Re: nj
já bych to neviděla tak kriticky,snad úplně každá holka má v pubertě nějakýho idola.taky mě to chytlo,ale po roce a něco jsem si uvědomila,že je to jen normální chlap.a ještě starší než můj táta!!!každýho to jednou přejde,po pár měsících,po roce,po dvou letech..... *1* *4* -
the best
On je uzasny cely. Ja fakt nemam k nemu slov. Je to moj najlepsi herec na svete a u mna na neho nikto nema! Znamena pre mna vela aj ked o tom netusi ale strasne vela som vdaka nemu pochopila aj dokazala. Proste clovek, ktory sa vedel zmenit zo zleho na dobreho. Naozaj, beriem ho ako mojho strazneho anjelika a DUFAM ze sa mi niekedy naskytne moznost a stretnem sa s nim. Je to jeden z mojich najvecsich snov. No a je to herec, ktory NAOZAJ vela dokazal a nie je slavny len vdaka jednemu filmu ako poniektori! Proste svoju slavu si tvrdo vybojoval a preto si ju zasluzi! A do zivota mu prajem este vela uspesnych filmov a stastny zivot so svojou zenou a krasnymi detmi. -
Depp
Mě se líbí jak zpívá...má úžasnej hlas... *4* -
nj
holky,holky , že vám to neni trapný ------- jé to je supeeeeeeeer já ho tak miluju a podobný žvásty.vzpamatujte se už proboha.já vám vaše komentáře vžádnym případě nezakazuju ale to co tady předvádíte je tak trošku nenormální.chápu že je hezkej že ste pubertačky se všim všudy ale zamyslete se nad sebou.to je lidské a normální , že my holky máme svýho idola - lamače srdcí ale nesmí se to přehánět *13* já vim.on je boží a krásnej ale chce ho třičtvrtě světa a on si má vybrat jenom jednu.a to nikdo s největší pravděpodobností nebude ani jedna z nás.fakt nepřehánějte to tak moc.rači si hledejte pořádnýho chlapa pro život.to bude užitečnější než lepit plagáty a po letech zjistit že to je nesplnitelnej sen.budu vám držet palce *3* -
Re: Re: Otazka
Vazne tak to je good *1* ne ze bych mu to neprala ale...njn ja sem proste takova... *1* tak diky -
Re: Otazka
neoženil se věrmy ja to vim *1* -
Re: Re: Johnny
no já sem se o johnnyho začínala zajímat až když sem viděla sweenyeho todda... A nevím, piráti nejsou možná tak špatný ale štve mě jak je to hrozně komerční, každej když slyší Johnny Depp tak si představí Jacka Sparrowa. Ten film je prostě pro masu, myslím že neni nějak extra. Neni špatnej, to určitě ne, ale johnny hrál ve spoustě lepších...