Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

No jako já sem jak 5ti letá milovala Edwarda a jako asi před rokem sem se dozvěděla že ho hraje Johnny ...
  • katetit

Se skoro až divim, že mě tam nevaděj,... jinak jko u mě je potom asi druhej Sweeney a pak Jack nebo Edward... pak někdy by byl z ospalý díry...:D:D:D:D
  • llleeennniiissseeekkk

Kateit:Mě asi z ospalý díry,potom jako Sweeney ale kdyby neměl ty kotlety strašný.
  • katetit

llleeennniiissseeekkk: Mě se jko Jack tky líbil pooprvý, ale nejvíc se mi líbí Willy !!!
  • llleeennniiissseeekkk

Kateit:Jn tak nějak ale třeba jako Jack se mi libí vždať tam se mi začal líbit poprvý...
  • katetit

Hele, mě se Johnny z fotek z Čokolády tky nelíbí, mě se líbí asi nejvíc v případech, kde nevypadá jko normálně..... víte jk to myslim ne.....ale stejně bych to tky chtěla vidět....!!!
  • q.catherine

Re: Re: Re: Re: :-)

Jakto že se ti na fotkách z Čokolády nelíbí?? Mě osobně se teda líbí v dlouhejch vlasech! *14*
  • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: :-)

Já sem teda taky tu Čokoládu neviděla ale chtěla bych i když z fotek se mi tam Johnny moc nelíbí...
  • q.catherine

Re: Re: :-)

Tak to je veliká VELIKÁ chyba!! Jestli budeš mít někdy možnost, tak se na Čokoládu podívej!!!!!! Budeš slintat blahem. Nad Johnnym. *1*
  • katetit

Re: :-)

Já to řeknu takhle, nejlepší spojení Johnnyho a čokolády je v Karlíkovi..... Já jsem čokoládu neviděla, ale vim, že můj nej film je Karlík a tam je čokoláda tky...... je to hezký, já vim o čem to tak jako +- je dokonce jsem i viděla jk tam vipadá, ale film jako takovej teda ne..... *3* *4* *3*
  • :-)

Teda nečetla jsem všechny příspěvky v diskuzi, jen jsem to tak prolítla, ale neviděla jsem tam zmínku o filmu Čokoláda. Bože copak jste to nikdo neviděl??? Může bejt něco lepšího než spojení Deppa a čokolády? *14* n.á.d.h.e.r.a !!! *15*
  • katetit

Re: Re: Vánoce

Tk bezva... Sem si Sweeneyho naporoučela před asi půl rokem a před čtvrt sem ho dostala k narozeninám !!! Já sem dostala Karlíka ...... a už sem ho asi 5x viděla a piráty 1...ale Karlík je úpa nej film !!!!! *1* *1* *1* Sweeney je ale tky moc dobrej !!!
  • llleeennniiissseeekkk

Re: Vánoce

Já dostal DVD Sweeneyho :) sice sem ho už měla ale origoš je origoš a ty?
  • katetit

Vánoce

Achoojk, tk co, co ste dostali k Vánocům ??? Dostali jse alespoň něco s Johnnym ??? *4* *4* *4*
  • frasprinc

Re:

Co bys snim?ty jsi pako *1* *1* *1* *1* *3* *3* *13* *13* *13* Johnny je pro nás všechny zakázané ovoce
  • frasprinc

Re: Re: jonny depp

Jdi na youtube a zadej-Johnny depp:Swenny todd
  • wendy92

Podívej se na film Sweeney Todd a tam zpívá v každé druhé scéně. *1* *3*
  • anet3

http://cz.youtube.com/watch?v=mhlE3 bb6At4
  • Re: )ú)ú)ú)ú)

hele nespletla sis náhodu stránku??? *7* tady je fan klub Deppa a ne Dicapria!!! *13*
  • Re: jonny depp

ahojte, prosím vás nemáte někdo nejaký odkaz (třeba z youtube) kde bych si mohla johnyho poslechout jako zpěvaká??? ješte nikdy jsem ho totiž neslyšela zpívat *9* jako herce ho znám z X filmu ale jako zpěvaka...tak please pošlete neco. diky *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit