-
bett
no ja nevim me se asi vic libi heath ledger nez depp ale neco se mu musi nechat na to kolik mu je je vazne dost velkej fesak.driv se mi libil no vsude jsem ho mela ale najednou jsem slysela o ledgerovi no a bylo to *3* *14* *14* *13* -
Johnny =o*
Úžasnej herec, nejvšestranněnší kterýho znám, moc se těšim na Alenku, kterou teď natáčí s Timem. *4* -
Re: :-)
Já ho viděla, ale Johnnyho je tam počertu málo, lepší je Devátá brána, nebo Tajemný okno, skvělý! A Kokain, nemá chybu! *14* *14* *14* *14* -
kokain
ahojky tady máš odkaz, snad ti to bude fungovat *3*
https://www.war-forum.net/index.p hp/topic,12618.0.html -
Re: Re: POTC 4
to by bylo super kdyby tam hral robert *14* *5* -
Re: Re: Re: Bude tam
On v Pirátech hrát nemůže pač když se mu jen malinko namočí vlasy tak se mu zvlní a vypadá jako ovce *1* -
Re: Re: Re: Bude tam
Zac efron je hroznej blbec a nevim jak by se hodil do Pirátu z karibiku když hrál v muzikálu? jestly ho tam daj tak to bude nejhorší film všech dob *10* -
Re: :-)
já jsem to viděla a bylo tot tak kouzelné ,že jsem měla husí kůži od začátku až do konce *14* -
Re: Re: Re: zamilovankyně
jee tyjé to by ho určitě šla zachránit ale tý by se to těžko povedlo *15* -
Re: Re: nj
no jako je to úúúúžasnej herec ale...to je asi všechno *15* ale máš uplnou pravdu že ty ostatní 45ti letý vypadaj dost staře narozdíl od Deppa *15* -
hélp
ahojte nevíte kde by se dal stáhnout film kokain?? Plís radu *4* *7* *4* -
Re: Re: Bude tam
to teda! nepatří! Já si taky myslim že by ho tam nedali ale oni to určitě takhle zkazej! že tam daj toho.....Efrona blbýho! *5* *9* *13* -
Re: Vánoce
Já kalendář s Johnnym... je tak kawaii *15* -
awojky
awojte...Uplen dokonaly chlap!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Bude tam
NN na netu je že je to jenom podvod že si to jenom někdo vymyslel to nejde on do pirátů nepatří... -
Re: Bude tam
Jako jednoznačně je Zac to nejhorší co mohlo Piráty potkat !!! *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
No jasný, ale tk já ani nevim kdy to bylo a tky sem se na něco dívala a až búhví kdy jsem přišla na to že je to on... :D:D:D -
Bude tam
Ale bude...Sám Efron to prohlásil v rozhorovu v Mnichově...je to už daný, bohužel. *8* -
Re: POTC 4
Takže Zac tam nebude a tohle je už dost starý teď zase koluje že tam bude Jack mít bratra kterýho má hrát Robert Pattisoon -
POTC 4
Tak sem se dozvěděla, že v Pirátech 4 má hrát Zac Efron, což je jako hrůza všech hrůz, teda aspoň pro mě!!!!.Takže počítám s tím, že to bude propadák!..Jednička je stejnak ze všech nejlepší,dvojka ujde a trojka je strašně zašmodrchaná...No sem zvědá a doufám, že si brzo uvědomí a místo Efrona tam dají někoho ostřílenější, zkušenějšího.
P.S.= 3.1.2009 jde na Primě film Kokaina, tak se dívejte...Mějte se a šťasný nový rok !!