Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bett

no ja nevim me se asi vic libi heath ledger nez depp ale neco se mu musi nechat na to kolik mu je je vazne dost velkej fesak.driv se mi libil no vsude jsem ho mela ale najednou jsem slysela o ledgerovi no a bylo to *3* *14* *14* *13*
  • pajanike

Johnny =o*

Úžasnej herec, nejvšestranněnší kterýho znám, moc se těšim na Alenku, kterou teď natáčí s Timem. *4*
  • 101ivanek

Re: :-)

Já ho viděla, ale Johnnyho je tam počertu málo, lepší je Devátá brána, nebo Tajemný okno, skvělý! A Kokain, nemá chybu! *14* *14* *14* *14*
  • kokain

ahojky tady máš odkaz, snad ti to bude fungovat *3*
    https://www.war-forum.net/index.p hp/topic,12618.0.html
  • hannaaah

Re: Re: POTC 4

to by bylo super kdyby tam hral robert *14* *5*
  • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: Bude tam

On v Pirátech hrát nemůže pač když se mu jen malinko namočí vlasy tak se mu zvlní a vypadá jako ovce *1*
  • Re: Re: Re: Bude tam

Zac efron je hroznej blbec a nevim jak by se hodil do Pirátu z karibiku když hrál v muzikálu? jestly ho tam daj tak to bude nejhorší film všech dob *10*
  • Re: :-)

já jsem to viděla a bylo tot tak kouzelné ,že jsem měla husí kůži od začátku až do konce *14*
  • Re: Re: Re: zamilovankyně

jee tyjé to by ho určitě šla zachránit ale tý by se to těžko povedlo *15*
  • Re: Re: nj

no jako je to úúúúžasnej herec ale...to je asi všechno *15* ale máš uplnou pravdu že ty ostatní 45ti letý vypadaj dost staře narozdíl od Deppa *15*
  • hélp

ahojte nevíte kde by se dal stáhnout film kokain?? Plís radu *4* *7* *4*
  • Re: Re: Bude tam

to teda! nepatří! Já si taky myslim že by ho tam nedali ale oni to určitě takhle zkazej! že tam daj toho.....Efrona blbýho! *5* *9* *13*
  • monishka

Re: Vánoce

Já kalendář s Johnnym... je tak kawaii *15*
  • bloncka

awojky

awojte...Uplen dokonaly chlap!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • llleeennniiissseeekkk

Re: Bude tam

NN na netu je že je to jenom podvod že si to jenom někdo vymyslel to nejde on do pirátů nepatří...
  • katetit

Re: Bude tam

Jako jednoznačně je Zac to nejhorší co mohlo Piráty potkat !!! *16* *16* *16*
  • katetit

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

No jasný, ale tk já ani nevim kdy to bylo a tky sem se na něco dívala a až búhví kdy jsem přišla na to že je to on... :D:D:D
  • chalva7

Bude tam

Ale bude...Sám Efron to prohlásil v rozhorovu v Mnichově...je to už daný, bohužel. *8*
  • llleeennniiissseeekkk

Re: POTC 4

Takže Zac tam nebude a tohle je už dost starý teď zase koluje že tam bude Jack mít bratra kterýho má hrát Robert Pattisoon
  • POTC 4

Tak sem se dozvěděla, že v Pirátech 4 má hrát Zac Efron, což je jako hrůza všech hrůz, teda aspoň pro mě!!!!.Takže počítám s tím, že to bude propadák!..Jednička je stejnak ze všech nejlepší,dvojka ujde a trojka je strašně zašmodrchaná...No sem zvědá a doufám, že si brzo uvědomí a místo Efrona tam dají někoho ostřílenější, zkušenějšího.
    P.S.= 3.1.2009 jde na Primě film Kokaina, tak se dívejte...Mějte se a šťasný nový rok !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit