Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Líbání

Podle Keiry Knightley líbí líp než Orlando *1*
  • tinytot

Re: Adresa

Zkoušela jsem to v loni v červnu... Odpověď? Nikde.
    Musím ovšem přiznat, že se ani moc nedivím, dokážete si představit, kolik takovích žádostí o autogram musí dostávat?
  • Edward

Je to Borec *5*
  • katetit

Re: Adresa

Upřímně sem to chtěla zkusit, ale myslim si že to škoda a že mi stejně nic nepošle !!!
  • Adresa

Zdravím všechny fanoušky a lidičky,kteří mají rádi skvělého človíčka jako je Johnny Depp.
    Mám na Vás takový malý dotázeček.Spousta lidí se chlubí na netu,že má jeho adresu a že mu napíše o autogram.Ano je to bláznivé to zkusit ale proč ne.Třeba to výjde *3*
    Dokonce jsem četla,že Johnny nikomu neodmítne dát autogram.No nevím asi by se musel upsat.
    Ale k věci,zkoušel tady někdo z Vás?A pokud ano,dostalo se mu odpovědi?
    Zajímalo by mě jestli někdo takové štěstí měl.A pokud ano,mohl by se se mnou podělit o pravou adresu?
    Možná to zní bláznivě ale člověk by měl zkusit všechno...
    Těším se na Vaše odpovědi, klidně pište i na email zakoba@seznam.cz

Děkuji *3*
  • anet3

Re: Re: Lidé

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=4017&auth=
  • llleeennniiissseeekkk

Re: Lidé

a kde to tam je?já to nemůžu najít...
  • katetit

Lidé

Achoojk ldi, jenom mě napadlo, jestli chodíte i na diskuzi na lidé ???
  • wow

wow no tak johnny je borec, který toho moc dokázal a má za sebou hodně filmů.Zkoukla sem je skoro všechny...je prostě úžasnej *14* ...můj největší sen je se s ním setkat a hodit si s ním ňáký to duo *1* *3*
  • ajinta

sqeli herec

Na Johnovi je uzasny jak se umi do svych roli vzit a to umi malo jaky herec. Je to proste sympatak. *1*
  • llliza

Re: sparrowissexy

hmm....... johnny je k sežrání prostě je to fakt husťáckej týpek že jo *14*
  • johnny depp

no taky nwm jak by se takový kre.... jako Zac Efron hodil do pirátů z Karibiku prostě tam patří Johnny a nikdo jinej se tam nehodí!!! takovej šampón jako Zac nikdy to by jsem se raději poblila *8* *8* *8* jak říkám....Johnny je nejnejnej herec *14*
  • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: Bude tam

No jako Robert Pattisoon je lepší než Zac a jako nevadilo by mi kdyby tam byl...
  • Re: Re: Re: Bude Tam

v Pirátech nemůže hrát žádnej šampónek!! Tam se prostě hodí Johnny, Orlando, Kiera ... a Robert Pattisoon ten už vůbec nejde *13*
  • Re: Re: Re: Bude Tam

v Pirátech nemůže hrát žádnej šampónek!! Tam se prostě hodí Johnny, Orlando, Kiera ... a Robert Pattisoon ten už vůbec nejde
  • chalva7

Re: Re: johny

tak děkujem
  • llleeennniiissseeekkk

Re: johny

Bacha neni to blog je to jen past na servru Bitefight...
  • 130killer

johny

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 pls kouknete se do blogisku kde najdete vse
  • sparrowissexy

Hmmmm...JOHNY DEPP *14* ..nádhernej herec...ale koukněte se na herce GASPARD ULLIEL...měl hrát Edwarda Cullena ve stmívání jenže mu to nevyšlo škoda...ale zase ho můžete vidět např.:Hannibal-zrození,Zkáza zámku Herm,Příliš dlouhé zásnuby,bratrstvo vlků hon na bestii..atd jukněte se prostě na osobnostech.cz na něho ať mám klid *15* *15* *14* *1*
  • xxspartankaxx

Volte pro Johnnyho

http://www.hellomagazine.com/vote/g rand-finale2008/menattractive.html? presentar=resultado

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit