-
Re: pirati z karibiku 5a6
upřímně, vám nepříde, že už je to jetý, neřeknu je o to velkej zájem, ale 6 dílů.....nic kromě sedmidílný policejní akademie neni tk dlouhý....... *7* *7* -
Re: Re: o cem to asi bude
a nevis jestli to bude rezirovat tim burton *7* -
Re: Re: o cem to asi bude
tak to je uzasny ze bude jako upir tak ten bude urcite zase nadhernej co myslis *4* -
Re: o cem to asi bude
já si to myslím taky,ale johnny tam bude hrát jenom kloboučníka a ten tam podle mě dlouho neni,ale po alence bude natáčet to dark shadows a tam bude mít hlavní roli upíra... -
Re: pirati z karibiku 5a6
no doufam ze by to vyslo ale je strasny na ty dily cekat pac se uz nemuzu dockat... -
pirati z karibiku 5a6
lidi koukali jste na barrandov tam mel johnny rozhovor a tam rikal ze kdyz ho budou chtit i v 5 a v 6 piratu z karibiku takze to bude tocit *14* *14* *14* husty -
Re: Re: nj
co je? -
Re: Re: johnny depp
ja taky ne *9* -
Re: Johny Depp
Piráti s Karibiku neznám možná tak piráti z Karibiku...Jinak byl Fakt dobrej ve filmu Kokain! Jinak trojice Buron-Dep-Elfman(např.připravovan á Alice in Wonderland) to je zaručená kvalita filmu....Ale někteří asi ani nemaj šajnu Co? *9* *15* *3* -
Re: johnny depp
já efrona nemám ráda nebo ho nemusím, ty jo? :) -
Re: Re: Re: sweeney todd
ajo ten žije :D -
Re: johhny
taky taky :D ale kdo na tomto fóru né.. -
Re: Re: Re: Re: sorry
ja vim ale ja myslim petera pana z roku 2003 s jeremym sumpterem *4* -
Re: Re: Re: sorry
docela postřeh, až na to že nehrál petera pana ale toho spisovatele co petra pana vymyslel...peter pan byl jako freddie highmore... *1* *5* -
Re: Re: sorry
to je ten co hral v petru panovi petra pana *4* -
o cem to asi bude
lidi o cem si myslite ze bude ten novej film alenka v risi divu ja myslim ze to bude stejne jako jina alenka ale vim urcite ze to bude pekny protoze s johnnym filmy jsou vzdycky nej *4* *15* *3* *4* *14* *1* -
johhny
lidi myslite si ze johnny depp je skvelej *7* ja si myslim ze ano -
Re: Re: sweeney todd
no tak by se pomstila tomu klukovi jak johnnyho na konci podriznul *9* -
Re: sorry
já ho neznám -
Re: sweeney todd
A komu by se pomstila, když Loveett a Sweeney jsou mrtví...zas by vznikly takový ty 2,3,4,5 díly a bylo by to blbý, jeden originál je vždy nejlepší