Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Film

najlepsi bol urcite v piratoch 1,2,3 a tesim sa tez na stvorku....a tez hladanie krajiny nekrajiny...tam sice nebol velice pekny mno ten film je supeeeerr...dalej cokolada a tez sweeney todd
  • Re: Vánoce

ja hej..hh...take sexi puzzle piratov karibiku.....su sexi
  • Re: :-)

to je fakt....ale ja som ten film videla...mam ho doma na dvd...boze to je skvele....mnam...cokolada a johnny depp je to naj na tomto svete
  • Re: Líbání

tak to sa nedivim...vela zien hovorilo ze je skvely milenec
  • Re: Re: johnny depp

2011...
  • Re: johnny depp

zac efron je trapny...a uz som o tom pocula...no co uz...budeme sa s tym muset zmierit...ale dokial hra v piratoch johnny depp...tak je to v pohode
  • Re: Re: Re: Re: o cem to asi bude

tak ja teda urcite....si predstav vidiet nazivo tie jeho krasne oci
  • Re: Re: pirati z karibiku 5a6

mno lenze vies....zakial ....no dufam ze mi rozumies aj ked budem rozpravat po slovensky...hh....no..hh...no vies..aj ked bude pre mna aj milion nekonecno dielov aj tak to bude super...kym budu mat pirati tolko fanusikov
  • johnny depp je naj

boze moj....johnny depp je ten najlepsi najsexi herec akeho poznam....a nechapem tych ludi ktory hovoria o nom ze bol v dvojke v piratoch trapny tak su teda na paradnom omyle....johnnny depp je ten naj ...bol super aj v piratoch aj v sweeneyem toddovi takisto v krajine nekrajine i v cokolade...a aj v ostatnych filmoch....bez johnnyho deppa nema film nikdy ziadnu stavu....je jednoducho skvely....je super
  • jojo

johny je pan herec...není co dodat. kam se na něj hrabe nějakej hnusnej zac efron *15*
  • Re: Re: sweeney todd

žádný nový díly by nevznikly páč není žádná další divadelní předloha...on je to totiž muzikál....dyby někdo nevěděl.....úplně původní hra je ale nej... *14* *1*
  • wendy92

Re: padrinio

naprosto s tebou souhlasím *5*
  • padrinio

moc dobrý herec, nechápu jak dokáže v každém filmu podle výrazu v obličeji upa změnit svou osobnost.
  • Re: Re: Re: legenda

tak to ti někde vydloubli oci ne?
  • verunkaa

woooow

pirati z karubiku 1 je tam skvelej *14* a dost se me libi v karlik a tovarna na cokoladu...tam je perfektni *4* je tam tak spravne prasteny *15* proste aaaa johny deep nadheraa *1*
  • lenulle

Re: Re: alenka

Byla jsem na tvým blogu o Johnnym a fakt super *14* *14* Lepší stránku jsem nikdy neviděla *1* Našla jsem tam úpně vše co jsem ani nevěděla,že se dá sehnat *1* A úpně nejvíc se mi líbilo jak máš videa a fotky,jak byl Johnny v Paříži *1* *1* Fakt úžasný a moc díky za ten blog *1* *14*
  • wow

johnny kdyby byl muj tata tak se poseru stesti ze neni to bych vlastne byla zabouchla do taty ty vole co by ste delali lidicky zlati *4* *4* *8* *8* *14* *14*
  • Re: Re: Re: o cem to asi bude

tak to je jasny ale pretstavte si kdyby sme nahodou meli to stesti ja bych omdlela a vy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • piratkaanca

Re: Re: sorry

já taky ne ale určitě to chci vidět..Johnny na konci umře ??... *9* tak to je skodá..zatim sem slyšela písničky z sweenyho todda a zpívá krásněěě...! *15* *14*
  • piratkaanca

Re: Re: o cem to asi bude

ipíra jooo...?tak to bych chtěla od něj kousnout..! *14* *15* ..vi snad ne???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit