-
milacek
ja přímo hrozně moc moc moc moc moc moc miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Johny Depp
smula no.. -
Re: Re: )ú)ú)ú)ú)
prosimte,komu ty kecy cpes,nikoho to nezajem -
Re: pane boze
cože? takže se fakt bude točit čtyřka? *7* -
pane boze
ja uz se nemuzu dockat na pirati jeeeeeee ale sere me ze tam bude efronak a ne zase orlando a keira *9* -
Re: Re: Re: ...
za to na HSM1-2-3 se asi dá dívat furt žhe *9* to je moc velká blbost....je to jak pohádka pro mimina *15* -
Re: nevim
teda já je taky nemám vůbec ráda, ale zase i johny někde začínal a určo se o něm říkalo to samý, ale zaac je koňská řiť *15* -
Re: Johnny!!!
myslim ze uz lepsi herec ani neni *14* -
Re: Re: :)
aha tak kdyz to teda rekl v rozhovoru tak je to dobry ale taky sem z toho nekdy debil prvni pisou ze se vezmou pak ze ne ze se johnny boji nebo co uz seru na bulvar kecaj jenom tak dik ze info *4* -
Re: :)
NE, NEBUDE se ženit. sám řekl v rozhovoru že se tyto zprávy objevují v bulváru každej rok, ale je to vše výmysl. Johnny vysvětlil jak to mají, že svatbu na nic nepotřebují.Každej rok se objevují zprávy že se budou s vanessou brát, a dycky se toho někdo chytne a uvěří tomu-ale jsou to prostě všechno drby. Jsou spolu 10 let, to už by se dávno vzali... *4* *4* -
Re: :)
no to psali v bravu co ted vysel prej v dubnu -
Johnny!!!
ahoj lidi já taky upa žeru johnnyho!!!je to nejlepší herec jakej muze bejt!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:)
bude se ženit!! -
Re: Re: Re: Adresa
A nemohla bys mi prosím napsat adresu na kterou jsi to ty posílala?prosím kdyžtak na email zakoba@seznam.cz
Díky moc -
sbírka
Mám toho strašně moc s Pirátama a Johnnym mám snad 30 plakátu,5 časopisů a několik dalších věciček jako třeba karty nebo samolepky atd. poku¨s máš zájem tak piš na mail:lucibus-buffy@seznam.cz a pošlu ti fotky -
Re: Re: Adresa
Já jsem mu napsala o autogram a za 5 měsíců jsem ho měla doma *1* *1* je nádhernej *14* *14* -
Re: hm
jo to já taky... -
hm
to mas pravdu ale stejne mam radci johnnyho nez nejakyho plastickyho zaca efrona -
Re: nevim
No teď ne vždyť Johnny si kariéru budoval hodně dlouho a určitě když začínal tak spousta lidí taky říkala,že nemá já nevim na nějaký herce,kteří byli v tý době dost známý.Je fakt,že je úžasnej,ale za těch pár let můžou ty herci bejt taky tak dobrý... -
Re: Re: jojo
a navíc neumí zpívat zac má za sebe nějakýho jinýho...