Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: CB vs ST

mno a v tomhle sem se asi taky spletla ...nejspis
  • Re: Re: Re: hm

tak sem se spletla mno to se stava
  • Re: Re: Re: titulek??Nevím jakej titulek....

to je pravda tak to je dobry ale stejne to utece jako voda *9*
  • wendy92

Re: Re: Re: twl to je sranda????

Ale to je pravda, nevím jestli to tak skutečně bude ale Johnny sám řekl že by chtěl v 50 skončit s natáčením aby neskončil jako někdo kdo bude natáčet až do smrti dokud bude moct.. *1*
  • wendy92

Re: Re: twl to je sranda????

Jako že ksem plácla že bude natáčet jen do 50?? tak to jsem teda JEN TAK neplácla, četla jsem rozhovor kde to Johnny vysvětloval, takže si nejdřív přečti jeho rozhovory a pak kritizuj.. *14* *16* *14*
  • sexy telo 2 cast

http://www.youtube.com/watch?v=NvOk 8lJ31XI&feature=related
  • sexy telo....

ahoj nasla sem na youtube video kde johnny depp je vazne mocinky sexy tak nevahejte a mrkne te na to..... *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • chalva7

Re: twl to je sranda????

Ale to jen tak plácnul...
  • twl to je sranda????

twl to si snad delate srandu ze nejkrasnejsi herec johnny depp konci v 50 tech pet leet utece jako voda to bude ale pekne blby *9* *10*
  • wendy92

Re: Re: titulek??Nevím jakej titulek....

jj, to je pravda, taky doufám...ale tak vyděláno má dost a říkal že by se chtěl víc věnovat rodině (jestli to teda jde páč se mi zdá že se jí věnuje maximálně *14* ) A ted po Alence natáčí další film The Rum Diary takže jich za těch 5 let stihne ještě dost *4* *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: titulek??Nevím jakej titulek....

tak to je velka skoda snad si to rozmysli mebo budu brecet *9* *9* ne kecam ale jenom do 50 ale to mu bude za 5 let ne to nam nesmi udelat
  • wendy92

titulek??Nevím jakej titulek....

Ale je strašná škoda že johnny řekl že bude natáčet jen do 50 let a pak s tím skončí. Tak snad si to ještě rozmyslí, doufám. *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: CB vs ST

to je dobry stesti ze to je jen tohle
  • Re: Re: Re: CB vs ST

Tak pardon *1* *1*
  • Re: Re: CB vs ST

ja se ale taky lekla hned jak sem tam videla mam pro vas spatnou zpravu sem si hned rekla pane boze snad se nestala nejaka katastrfofa nebo neco *8* s johnnym
  • chalva7

Re: CB vs ST

Já se lekla, četla jsem na titulní stránce jen základ diskuse "mám pro vás špatnou zprávu" .. sem si řekla "tyjo, v čem zrušil natáčení" apod. hrůzy..Jsem z tebe vystresovaná na týden dopředu *15* .
  • wendy92

CB vs ST

Mám pro vás špatnou zprávu, někdo tu psal že Johnny nádherně zpívá v Cry baby ale ve skutečnosti tam nic nezpívá - zpívá to za něj někdo úplně jiký. Takže smůla. ale zpívá nádherně ve Sweenym Toddovi - to už je opravdi on. *1* *4* *1*
  • je dokonalej

johnny je normalne dokonalej clovek a nejkrasnejsi je asi v piratech a ve sweeneym *14* fakt on je strasne hezkej a preju mu aby mu to s vanessou jeste dlouho vydrzelo kdyz uz maji deti *4* oni se k sobe hodej to je jako zazrak plus zazrak *14* *14*
  • Re: Re: Re: hm

je to i zazracnej clovek vanessa cetla jsem nekde ze prej johnnymu pomohla od drog *4* to je dobre jinak fakt nevim jak by skoncil *9*
  • wendy92

Re: Re: hm

Hele Vanessa NENÍ Paradise - je Paradis, nevím jak na to přišlas. Asi 3 roky jsem její šílená fanynka a vím to na 120 procent.... *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit