Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: ou jej

aha 🙂
  • mysak.kol

Re: ou jej

v čokoládě je k sežrání, fakt!!! Klidně bych ho v ní vymáchala a pak... 🙄 😍 😂 😉
  • doris

Re: Re: ou jej

:D že by rozhodně stál za hřích. S takovym bych si dala říct hned
  • i love you

i love you i love you i love you 😍 😍 😍 😍 😍
  • mrtva nevesta

me se johnny libi taky ve filmu mrtva nevesta tam je dobrej sice tam jenom propujcil hlas ale je to good film 🙂
  • Re: ou jej

sorry ze se ptam ale co myslis tim sukeznim 🙄
  • doris

ou jej

to je neskutečně šukézní chlápek a herec co dokáže zahrát asi cokoliv. Podle mě byl uplně best v Čokoládě. Tam ho prostě žeru
  • katerinka12

Re: casak

jn ted tam skoro nic o johnnym neni a wendy ma pravdu ze se tam vzdycky najde naka ta chyba a bo kdyz je tam s nim nakej rozhovor tak tam sou nekdy i veci ze tomu neverim ze to rekl on... 😟
  • loloavril

on je besttovka!!! 😍 😍 si ce svoe nejlepsi leta ma za sebou ale i tak je supr!!!! 😉 😉 😎 😎
  • wendy92

Tak nečti bravo. Stejně, kdysi jsem si je kupovala vžycky když tam byl Johnny ale v každým článku jsem našla nějakou chybu... 🙄
  • casak

musim rict ze uz me docela stve ze treba v bravu nepisou nic o johnnym a postery tam taky nedavaj no jo ted se to hlavne toci kolem tech novacku jako treba efron 😟
  • pirates7

jj johnnyho nikdo nemuze nahradit pac je to upa supr herec a taky ma sexy telo takze kdyby chtel ho nekdo nahradit nepovede se mu to!!!!!!!!!!!!!!!! 😍 😍 😍 😍 😍 😍
  • rebus

prostě best !!

Myslim, že snad vážně každej film ve kterym hraje je už předem trhák !!. Je to prostě ůpě nej herec a navíc strašně sexy !! Není co dodat proste Johnny je Johnny a jeho nikdo nenahradí 😍
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: twl to je sranda????

Zajímavy jak ty přesně víš to si johnny myslí a co si uvědomí nebo neuvědomí... udivíme jak to bude...si musíme pčkat..
  • chalva7

Re: Re: Re: twl to je sranda????

Ale né ty, Johnny že to jen tak plácnul. Taky jsem to četla, ale řekl to, když si nedokázal představit tu dobu, kdy mu bude 50. Teď mu za chvíli je a uvědomí si, že řekl kravinu 😉.
  • anet3

Re: pirates7

Musíte si z toho odkazu vymazat mezery.
  • kamca12

BUDOUCÍ SEXY LEGENDA 😃

Johnny toť budoucí legenda a navíc sexy legenda! 😁 😍
  • pirates7

tak kurva jak to ze to nejde tak za to se vam moc omlouvam ja myslela ze to pude tak teda sorry
  • pirates7

http://www.youtube.com/watch?v=NvOk 8lJ31XI&feature=related
  • Re: sexy telo 2 cast

jeste kdyby mi to video tak slo spustit 😟

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit