Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že by

lidi nevite jestli johnny ted toci nejakej film nebo nejaky nejnovejsi info ja jenom ze sem uz dlouho o nem neslysela *7*
  • Re: Nejky

krasně řečeno *4*
  • bellunqa

Nejky

Jonny je prostě nejky herec ... kam se na něj hrabe nějakej Brad Pitt, prostě on umí zahrát upe každou roli. Nic mu nedělá problémy. Ať hraje bytost s nužkama, místo rukama, piráta, nebo holiče z Feel Street ... ty filmky jsou prostě naprostá bomba. Vždycky se těším na novej. Je to bomba herec a má svý charizma. Nejky, jak říkám *14*
  • mona006

Re: co to čtou mé oči?

to bych opravdu nepřežila! Fůj Zac aby hrál s Johnnym... to by to ty piráty teda dopracovali...
  • mona006

Hlasujte pro Johnnyho!!!

Ahoj! Johnny je nejlepší herec kterýho znám a nejlepší mužskej! Jestli ho máte taky tak rádi hlasujte pro něj na stánkách: http://hh-candy.blog.cz/0905/3-kolo -sonc pod ménem Mon@-Johnny Depp!!! Tak hlasujte *3*
  • 1

johnny je fakt dokonalej uzasnej a skvelej herec ten by mel dostat nejmin 100 000 000 oscaru
  • johnny

Johny Depp je Pán HEREC ,umí zahrát všechno dokonale *14*
  • wendy92

Re: Re: Pan Herec

Však další film bude za chvilku...Public Enemies kde hraje hl. roli bude mít za chvíli premiéru...a už natáčí další... *4*
  • obhajoba pre piratov stvorku

do slaka ludia...co vam je....pirati z karibiku su najlepsi film na svete a aky sa kedy v dejinach filmu natocil...a len preto ze tam nahodou bude hrat zac efron..no boze....aj ja ho nenavidim...ale co...ja nanho kaslem...hlavne je predsa to ze tam budeš johnny ne...jeho neuveritelna suprovost uplne zatieny zaca takze si ho tam ani nevsimnete...a predstavte si zaca v piratskom obleceni..haha..tak sa budeme este viac smiat ne...bude este vacsa sula ako inokedy ne...tak prestante konecne...lebo kto je raz pirat je navzdy pirat...mno ne...
  • doris

Re: Re: Re: Re: Re: co to čtou mé oči?

já už jsem to četla kdysi před Vánoci, když byl někde článek o Pirátech z Karibiku. Takže to podle mě bude pravda. A film má tím pádem klesající tendenci. Ale to by možná mělo i tak, pze jsem taky někde četla že Kiera už v dalším díle hrát nechce a nepodepsala smlouvu. Ale nevim co je na tom pravdy. Každopádně ten Zac je více než pravděpodobný.
  • Re: Pan Herec

souhlasim! ale chtělo by to konečně další film *4*
  • wendy92

Pan Herec

Johnny Depp je opravdu jeden z největších profesionálů, jakého jsem kdy viděla. Opravdu Pan Herec. Před ním klobouk dolů.
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: co to čtou mé oči?

A co si to ten hajzl jako dovoluje??? Proč si vymýšlí takový pi*oviny a špiní svým jménem tak vrcholový filmy a herce jako
    Piráti z Karibiku, Johnny Depp apod?? V takovým kolektivu ten ubohej metrouš nemá co dělat a nikdy se jim nevyrovná...Asi bude psychycky labilní... *16* *1*
  • Re: johny je fakt kvasnej kdyz vypada jako jack sparow je tak hezci nez normalne

tak to me taky ale i tak je nadhernej *14*
  • Re: Re: Re: Re: co to čtou mé oči?

bohuzel ano *9*
  • wendy92

Re: Re: Re: co to čtou mé oči?

Moment....to jako sám Zac Efron řekl že bude hrát v pirátech??? *10*
  • Re: Re: co to čtou mé oči?

a jeste to psali v rozhovoru se zacem v popkornu
  • lenkaaaaa

Re: co to čtou mé oči?

hej, jako já netvrdim že je to 100% pravda, ale zac to říkal v jednom rozhovoru na youtube! nevím, jestli by tohlůe jen předstíral! to by si asi nenechal režisér líbit, kdyby tohle někdo tvrdil jen tak ze srandy!!!to by si těžko tvrdil před celým světem *15* ale třeba tu roli fakt nakonec nedostal! teda doufám:D
  • johny je fakt kvasnej kdyz vypada jako jack sparow je tak hezci nez normalne

jj johnny je fakt super ae abych pravdu rekla tak se mi moc nelibi jak je ted takhle v normalnim zivote ae v piratech tam mu to sluselo jj byl upe mooc kvasnej kez by tak takhle chodil furt *1*
  • dasha86

co to čtou mé oči?

kdo s tím přišel, že Efron má hrát v pirátech? ještě že to je drb, to bych těžko rozdýchávala, kdyby tam hrál, vůbec se tam nehodí metrouš jeden

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit