Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: I ♥ Johnny

coze jako zac efron v piratech:: co tam jako bude delat dryblovat balonem bo co?? souhlasim at so ho nechaj v HSM jinak to cely zkazi... *10* *16* *8*
  • wendy92

Astronautova žena

Koukali jste včera na Astronautovu ženu?? To byl super film, Johnny tam byl skvělej *4* *14*
  • wendy92

Re: Re: I ♥ Johnny

Jasně, Jonathan Pryce byl fakt největší eso filmu... *9* já osobně znám piráty z nazpamět ale ted si ani nevybavuju kdo to je.. *1* celej film stojí na Deppovi.. *4* ale fakt je blbý že tma polovina lidí nebude, i když Johnny jo.. *3* ale nic se nemá přehánet, bez nich to bude nanic..trilogie stačí a je dokonalá.. *14*
  • wendy92

Dnes Astronautova žena

Ddneska večer dávají s Johnnym super film v TV - Astronautovu ženu tak se dívejte.. *3*
  • hanullka95159

Johnny je NEJ!!!

johnny je vážně ten nejlepší herec na světě!!!!úplně nejvíc ho žeru v pirátech z karibiku!!!!johnny jeď!!!!!! *1* *1*
  • janeinka

Re: nj

Hele ja vim že máš pravdu... asi před rokem jsem ho ještě naprosto žrala uplne nejvíc:) Jeho plakáty mám sice pořád u sebe, ale už vim (a předtím mě to popravdě ani nenapadlo), že ho nejspíš kromě fotek vubec neuvidim. *9* Samozřejmě že je to blbý, ale je fakt že je skoro stejně starý jako můj táta, takže by mi to nejpíš i s takovým krasavcem jako je Johnny přišlo divný... Navždy pro mě zůstane nej celebritou, ale bohužel už stojim nohama na zemi.
    Klidně si tu o Johnnym můžeme básnit jak je uzasný a sladký a jak ho milujeme, od toho jsou fankluby *3*
  • shellby

Re: Re: fanklub

mě se na něm líbí že úžasně zahrál Jacka sparrowa a další postavy.Líbí se mi jak vypadá a ráda si čtu jeho životopis a sbírám výstřišky z novin kde o něm píšou. *14* *14* *14*
  • janeinka

Re: I ♥ Johnny

Si piš... naproto souhlasím, taky tam nechci Zaca Efrona... Takový "ken" se k pirátům nehodí... *13*
    A jinak k Johnnymu:) Za chvilku má narozeniny tak mu předem popřeju vše nej at se mu daří a at se má co nejlíp! *4* Nejenže je sexy ale je skvělý herec a to co předvedl ve všech filmech mluví o jeho neskutečném talentu...
  • pajka238

Re: I ♥ Johnny

No Piráti z Karibiku IV.budou nuda,když tam nebude Jonathan Pryce.
  • wendy92

Re: fanklub

Mě osobně je opravdu fuk, kolik má Johnny fanoušků. Pro mě je hlavní že mu fandím já a že vím že je to úžasná osoba a profsionální herec a skvělej člověk, a že to někteří nepochopili nebo ho mají rádi jen kvůli jeho vzhledu bo Pirátům z Karibiku - to je mi fuk. Někteří ho obdivují jen jako sexy chlapa,co hraje Jacka Spparowa, ale neví o něm nic. *4*
  • shellby

fanklub

Chtěla bych aby fanklub johny ho měl co nejvíc fanoušků.Nemohl by tady někdo zařídit aby se lidi přidali do jeho fanklubu? *3*
  • I ♥ Johnny

Mám Johnyho ráda! *14* *14* *14*
    Těšim se na Piráty z Karibiku 4 ale nechci tam Zaca efrona!Celej film zkazí!At si nechaj v tom HSM.Jestli tam bude tak se fakt naštvu. *16*
  • Re: Re: Re: Re: Re: co to čtou mé oči?

co??? to snad neni možný!!jestli tam bude zac tak piráti nebudou takový dobrý
  • Re: Re: nj

mě se líbí asi tak od vánoc
  • I love Johny Depp

je super!!!!! *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: polosok

mas pravdu
  • Re: Re: Re: polosok

jj přesně
  • bellunqa

Re: Re: polosok

Vanessa?????? Pirati by už nebyly piráti!Jako by nestačilo, že jsem na tu krávu musela koukat v HSM, už to bylo na mě občas moc ... Vanessu nikdy, byl by to propadák *13*
  • anonymka13

Re: Re: Re: polosok

Kdyby tam hrály zac a vannesa tak by celej film zkazily
  • anonymka13

Re: polosok

vanessa hungens to se asi zbláznily!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit