Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)

ja taky se uplne těšim *14* *14*
  • wendy92

Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)

Já na to jdu *3* *4*
  • wendy92

Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)

No lepší bude když si děj přešteš na netu, ale Johnny tam hraje takovýho "gangstra" Dillingera, kterej vykrádal banky, ale bral si jen peníze banky a ne peníze lidí. Jenom trestal ty bohatý kteří se zasloužili o hospodářskou krizi, takže lidi si tím získal, protože těm nic nedělal. Jenže ta vyšší třída ho nesnášela a chce udělat všechno proto aby ho dostali..živýho nebo mrtvýho..není to žádná romantika, je to podle skutečný události. *4*
  • t.d.vera

Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)

O čem to je?
  • wendy92

Veřejní nepřátelé (Public enemies)

Tak co lidi, za chvíli je premiéra Veřejních nepřátel - chystáte se do kina?? *4* *3*
  • wendy92

Johnnyho životopis

Prodlouženej životopis.. *4*
  • wendy92

Re: Re: múžete jen závydět

Plakátů mám deset a autogram samozřejmě taky *4* *1* *15* A taky fakt pěkný zdroje... *4*
  • Re: múžete jen závydět

no vidis a ja mam zase plakat a jeho autogram heč (jsem tu a prijdu zas heč) *15*
  • Johny Depp

jo tak to je fakt peknej kus chlapa a fakt dobre udelanej. ale jo ujde. *14*
  • Johny Depp

Johny to je kus chlapa ne jako vy trubky
    I Love youJOhny Depp *14* *14* *4*
  • Re: Re: já

ja mu to taky s vanessou preju nedokazala bych si predstavit kdyby byl s nekym jinym a opustil by deti
  • agnes1111

Re: výlet

Ahoj, já bych klidně jela, jdu s tebou do toho
  • Johnny

je to suprovej herec a krásnej, sexy chlap, ale holky je to fakt, že ho nikdy mít nemůžem a to je hroznýýýýýý *13* *14* *1* Vanesso upřímě ti závidíííím *1*
  • wendy92

Re: já

To s tebou úplně souhlasím...mě osobně teda v životě nenapadlo že by Johnny opustil Vanessu a děti a přijel si pro mě...i když některý možná jo.. *1* *1* Johnnyho zbožnuju jako člověka a herce a s Vanessou mu to přeju *4*
  • Když tu procházím diskuzi..píšete že johnyho milujete. To je jenom platonická láska..Zamilovánost do celebrity. Dobře víte že nikdy nebudete na místě Vanesy Paradis. Johny je skvělej herec ale všeho s mírou. Okolo nás je spustu jinejch kluků kterým můžete říct že je fakt milujete *1* *9*
  • výlet

Ahojky, našel by se tu nějaký šílený fanoušek, který by třeba jel na premieru nějakého Johnnyho filmu? Ráda bych někdy takový výlet zrealizovala.
  • wendy92

Re: Re: Re: múžete jen závydět

Díky *4* ale mám pravdu - mÚžete závYdět bych v životě nenapsala..a to žádný děcka nemám...
  • Re: Re: múžete jen závydět

hej tak to bylo az moc dobry tos ji setrela hej dobre jako si ji setrela *3* *4* *5* *5*
  • wendy92

Re: múžete jen závydět

Jestli máš syna tak on bude určitě někdy chodit do školy, tak by sis měla zopakovat pravopis - hlavně ů ú a i y. Máš to samou hrubku.. *3*
  • wendy92

Re: múžete jen závydět

Tak přeji abyste se vy i syn měli sobře.. *4* Ale johnny Depp je jen jeden *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit