-
filmy
tak jo mam pocit že tahle diskuze trochu upadá takže co začít něco pořádnýho...třeba jak se vám líbili public enemies, co bylo dobrý co ne a co christian bale ve srovnání s johnnym...jak se těšíte na alenku? imaginárium? povězte někdo něco normálního konečně... *3* -
Therrese..
ZDRAVÍM...
důkaz,že znáš OSOBNĚ Johnnyho,to tvoje vychloubání je tu na nic..Už mi to leze krkem.. -
Re: Re: ???
No vidiš mam pravdu!! -
Re: ???
Ne, je to napsané i v novinkách, Alenka bude mít premiéru až příští rok, vždyt se právě ted dotočila a si před týdnem vyšel trailer!! -
ach jo...
Bože,některé příspěvky mi připadáji jako by je psali 13-ti leté holky,které jsou šíleně platonicky zamilované do Johnnyho. Depp je skvělý herec+ hezkej herec,ale někteří to tu přehání!! -
Holky
holky je hezký že si myslíte, že jste se s johnnym viděli nebo něco podobnýho, ale s tím sněním byste měli přestat, jinak se dostanete do fáze kdy budete potřebovat psychiatra...myslim že jsme toho od vás už slyšely dost a další výlevy vaší malý pubertální fantazie byste si měli nechat pro sebe... *3* -
???
A ty Niki ta premiera Alenky uz byla ne? tak jak si tam mohla byt?Takze si vymíšlíš!!! *10* *1* -
:-)
Ahojte,lidi ja vi že mi nebudete věřit ale tuhle sránku hledám upa dluho,jsem v USA... je to těžké se tu připojit... ale k věci jsem jakási rodina s Keira Knightley je to nejaká má PRA teta...byla sem s ní na premiéře filmu Pirates of the Caribbean... jo a theresso asik sem tě tam videla... ale Johny tam byl pěkný...ja ho zbožňuju on umí zahrát všechny role...a theresso rikal ze jsi milá holka...a na alenku jdu také tak se tam uvidíme:-) ozvi se... -
Re: Re: ZLATÍÍÍ
zalez...žiješ v 4.století? to sa tak říká!!!! ty brzdo!!! *10* *15* -
Re: ZLATÍÍÍ
Musíš se vyjadřovta jako by ti bylo 5 let?? Depp není žádnej tvůj miláček..nikoho z nás -
ZLATÍÍÍ
HEJ,JAK TED SLO Z PEKLA TOS ON TAM BYL UPNE UPLNE NÁÁÁDHERNÝÝ... ESTE PEKNEJSI NEZ V PIRÁTOCH A TO JE CO RÍCT!!!! ON JE TAM UPA K SEŽRÁÁÁNÍÍÍ MILÁÁÁČEEK!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nej
On je nejúžasnější, nejskvělejší nejkrásnější herec na světě *14* -
Re: Re: Re: Re: Public Enemies
Aha tak dík *1* -
Re: Re: Re: Public Enemies
To já nemůžu. Já nejsem ten hlavní správce, kdybych byla tak bych to tam samozřejmě hned napsala. Já jsem správce jen některých osobností a schvalovat můžu jen něco. Do filmografie můžou přidávat věci jen ti hlavní správci, co mají na starost všechny celebrity. Ale není těžký je najít, jsou normálně ve fanclubech osobnostech, tak jim to mlůžeš napsat. Já už jim nic radši psát nebudu, aby mě neměli plný zuby ptž jim furt něco připomínám.. *1* -
Re: Re: Public Enemies
Doooobře jak chceš *1* ! Mohla by jsi napsat do filmografie Veřejné nepřátele *7* *7* *3* -
Veřejní nepřátelé
Veřejní nepřátelé je jeden z nejlepších filmů s Johnnym co jsem kdy viděla. -
Re: Public Enemies
To napiš ne nám ale správcům *4* -
Public Enemies
Prosíííííím napište už konečně do filmografie Public Enemies *9* *9* *10* *10* *16* *16* -
Re: nj
johnny už má vanessu *9* -
hvězda
Je nejlepši americky herec .