Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Filmografie

nesu šampansky
  • wendy92

Filmografie

Hej lidi to chce oslavu!! Konečně do Johnhnyho filmografie přidali Veřejný nepřátele!! *3*
  • Re: Re: Re: ---

jistě...vy ste naprosto normální...ona je naprosto mimo..
  • Re: THE ASTRONAUTS WIFE

husty na to se podivam a prosimte nevis na jaky to bylo casti jak ji tam dal facku *7* *7*
  • prosim uz dost

lidi no tak prosim prestante se hadat proste uz se na tu kravu terezu vyserte vzdyt to snad nema ani cenu ta je podle myho tak blba ze se uz zblaznila a tak vymejsli kraviny mela by jit do blazince a myslim ze by sme ji meli ignorovat jak uz to tady nekdo psal
  • keit242

Re: Re: ---

to je na Theressu ?
  • keit242

Re: Re: ---

To si taky myslím
  • Re: ---

olala inteligentni krasavice opět vytáhla moudro z hlubin svého prasečího mozku...BRAVO!
  • wendy92

Re: ---

Teda ty se chováš jak malý děcko.. piš si sem co chceš ale pak se nediv že ti mažu všechny a ne jen vulgární...ty můžeš říct že sem můžeš psát co chceš a já si tím pádem můžu mazat co chci..stejně tě to za chvíli přejde to mi věř..
  • ---

já si múžu napsat co chci a nikdo mi v tom bránit nebude....ani ty ne....a neříkala si náhodou že necháš jeden koment aspon...tak proč si smazala všechny....a to je dobře že ti toleze na nervy mazat tolik komentářú...připrav se bude ich ještě víc...jestli budeš mazat komenty které nejsou vulgární myslím moje tak tady budu psát každý den aspon padesátkrát to samé...co ty na to..
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: kdo......

to máš pravdu ale když tvoje komenty lezou už všem krkem a nikoho nezajímá co říká tvůj brácha a tata a kde jste johnnyho potkali...a navíc můžu mazat i komenty které jsou duplitické (dva stejné), tak kdyby si sem napsala 50 stejných komentů, kde by bylo jen "ahoj" a ne nic volgárního, tak až na 1 mám právo (bo spíš povinost) je všechny smazat..
  • Re: Re: Re: Re: kdo......

problem je že ty na to nemáš právo múžeš mazat jenom vulgární příspěvky....dojep že
  • wendy92

Re: Re: Re: kdo......

Keit242 to možná nesmaže ale já to smažu. Taky každej den mažu 50 stejných sprostých příspěvků, a už mě to opravdu nebaví. Nechtěla jsme mazat i ty starší komenty kde jsi psala ještě normálně, ale ted bohužel, je mi líto. Na toto fakt už nemám náladu, takže jestli sem nezačneš psát normálně, tak samžu všechny tvoje komenty, prostě tě z této diskuze celou vymažu jako kdyby si taky nikdy nebyla. Můžeš si za to sama, je mi líto...
  • keit242

ehm

Mohli by jste už nechat těch náražek na Theressu ?! vždyť ona je už z toho všeho vynervovaná *1* *1* *1* mám dost,Fakt mě to baví mazat 30 stejných komentářu ,kde je psané 20x PÍČO,fakt sráááánda,úplně mám dost *1* *1* nechci tím mojim komentem nikoho poškodit,jen chci aby tu byl klid.Díky
  • konec

ten konec je ale drsný...chudák johnny podívejte se na to na you tobe je celej film ala v ajině.mluvím o astronautově manželce je to drsný.. *3*
  • THE ASTRONAUTS WIFE

zdravím lidi viděli jste film astronautova manželka.. *7* .johnny je tam drsnej trochu jsem se ho bála kdž tam začal řvát na tu holku a dal ji tu facku....chudák ta ale měla roli... *9* .
  • keit242

Re: Re: kdo......

no máš pravdu,ale tak sprostě to nemuselo být ...takový sprosťárny mažu,tak příště bacha *3*
  • wendy92

Re: kdo......

No kdo by to asi psal..naše cestovatelka Terezka..může být kočka vděčná správcům že ty její projevy méněcennosti vždycky smažou takže to nestihne moc lidí přečíst..co by si o ní asi pomyslely, myslím že je i tak dost lidí, kteří ví že je to malý telátko *1* *1* *1* takže ji lidi IGNORUJTE, já osobně když uvidím její další komenty tak dostanu záchvat smíchu, proč některý lidi tak strašně baví se ztrapňovat??? *1* *1* *1* *3* *3* *3* nechápu..vůbec nad tím nepřemýšlejte, je malá kurvička a tou i zůstane, Měj se Teri!! *1* *1* *3* *3* (a ještě něco napiš at se můžu zasmát) *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3*
  • kdo......

kdo tady pořá píše tolik toho...jste ubozí...a tak to musí bejt úchyl ne..at si jde svý mindráky psát jinam a ne tady.. *13*
  • Re: Re: johnny

našla jsem ho i na you tobe ale je to anglicky ale to nevadí já jsem napůl američan...... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit