-
Re: Re: johnny
a o tom mluvím to první video je ono.. *4* -
Re: Re: johnny
jo to mám je to hezkej film moc se jim povedl... *3* -
Re: johnny
ja mam doma film kterej se jmenuje muž ktery plakal a tam je taky johnny pri tom nedavno to vyslo na dvd tak jestli to jeste nemas tak si to muzes koupit je to hezkej film *4* -
Re: johnny
ale to třetí se rozjede až po dvou a púl minutách... *3* -
johnny
hele lidi trochu jsem se nudila rodiče nebyly doma tak jsem brouzdala po you tobe.jestli chcete vidět johnnyho při TOM chápete... *4* ...tak dejte johnny depp sex scene a vijedou vám videa tak dejte to první to je dobrý a pak to třetí řeknu vám že těm holkám moc nezávidim ale na druhou stranu bych chtěla být aspon jednou z nich... -
wow
no já nevěřím svým očím co to tady čtu....dobře ty terezo..... *1* *15* viděli jste trailer alenka v říši divů.. *7* ..je fakt super málem jsem johnnyho nepoznala....vypadá drsně....ale co múže vzniknout když se spojí tim burton a johnny depp.. *7* ...jedině nejlepší film na světě -
Re: Re: je mi to vážně moc líto,..
A co mu chceš říct? že chce správce smazat ty příspěvky? -
Re: je mi to vážně moc líto,..
ale já to řeknu člověkovi kdo osobnosti.cz vymyslel a jste nahraný -
Re: je mi to vážně moc líto,..
No konečně rozumný slovo.. *3* -
je mi to vážně moc líto,..
ale od toho to dne mažu všechny příspěvky Theressy....Ámen -
Dost
takže já myslim že bysme slečnu terezu měli začít ignorovat protože jinak s těma debilníma kecama nepřestane...takže vás žádám přestaňte se s ní hádat nebo si vymyslí ještě něco trapnějšího a to nevim jestli bych zvládla...už teď je mi jí líto..takový lidé patří do ústavu...takže saionara terezko! -
Re: alenka v risi divu
No Johnny si tam taky neni moc podobný xD nebo alespoň když jsem ho viděla poprvně jako Kloboučníka=) a jinak trailer je pěknej,jsem zvědavá na ten film =) -
Re: alenka v risi divu
Ano, Helena hraje Srdcovou královnu *4* a trailer opravdu nemá chybu *3* -
alenka v risi divu
no tak lidi nehadejte se vzdyt je to jedno pojdte kecat o alence uz jste videli trailer? je uzasnej a film bude urcite taky jo a otazka nevite koho tam hraje helena bonham carter? *7* ja si nejsem jista jestli tam hraje cervenou kralovnu protoze kdyz sem se na trailer divala tak ji to neni podobny tak jestli ji tam fakt hraje nebo nekoho jinyho -
bože
jéžíš tak ho znáš no a co má bejt na to tady nejsme zvědavý *9* -
for theressa
No já nevěřím svým očím, co tady čtu! Myslíš, že by normální člověk se tady takhle vytahoval? já myslim že ne. A i kdyby to byla pravda-to že se znáš s půlkou Hollywoodu, s Johnnym v čele, to že ti taťka koupí všechno na co si vzpomeneš-jestli si myslíš, že si dosáhla, čeho si chtěla-že ti tady všichni závidíme-tak si na omylu, nám prostě jenom vadí lidi, co se vytahujou, že málem dosáhnou až na Pluto....promě za mě ať ti papá koupí třeba celou galaxii i s Marťanama, ale fakt nám o tom nemusíš řikat. Nás to fakt nezajímá.
P.S. a pozdravuj Johnnyho.... -
Re: Re: Re: Re: filmy
ja se taky moc těším na Alenku love viděla jsem spoustu fotek trilerů a moc se mi to líbí love navíc v tom bude hrát spousta skvělích herců (samozdřejmě jeden z mích nejoblíbenějších Johnny Depp) a dokonce to bude 3D takže se asi nedočkám. Dost mě zajímá jak to bude vipadat protože je mě jasný že to rozhodně pohádka nabude a když už tak ne obyčejná *5* *1* *7* *14* *15* -
Re: Re: Re: filmy
no přesně já se na Alenku těšim jak blázen...ty trailery a jeho image...no když to točí Tim Burton tak si umim představit jak to bude vypadat...něco mezi Karlíkem a Sweeneym...no Rum diary ani nemluvim ale je to ještě docela daleko...na co se opravdu těšim jsou Dark Shadows...podle toho seriálu...johnny jako upír? to tu zkutečně ještě nebylo... *1* -
Re: Re: filmy
Nepřátelé byl úžasnej film, opravdu se mi líbil. *4* Čekala jsem že tam budou jen střílečky ale byla to občas a sranda.. Hodně se mi tam líbila i Marion Ctillard, je to opravdu skvělá herečka. Christiana jsem v žádným jiným filmu neviděla takže o tom, si udělám obrázek až uvidím další film enbo nepřátele ještě jednou. alenka bude určo úžasná, když tam bude i Tim a Helena..viděla jsem trailery a jsou úžasný *14* a taky se děsně těším na Rum diary *4* -
Re: filmy
tak jo na alenku se tesim a christiana bala mam stejne rada jako johnnyho ale jeste sem ten film nevidela jenom ukazky a dost se mi to libi *4*