Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alenka v risi divu trailer

lidi videli ste jak se tam johnny smeje ja z neho umiram smichy ted sem se podivala zase na ten trailer a jak sem ho tam slysela se smat tak sem se valela po zemi asi sem videla predtim zkracenej trailer *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: omg...

souhlasím *3*
  • Re: Re: Re: Re: omg...

přesně *4*
  • wendy92

Re: Re: Re: omg...

Určo nemá, bude to další skvělá šílenost, zvlášt když jsou s Johnnym i Tim a Helena *4*
  • Re: Re: omg...

tak co třeba říkáte na treiler alenky v říši dívú.ple mě ná chybu....... *4*
  • Re: omg...

mas pravdu tak o jakym filmu budeme kecat at je aspon o necem kecat *4*
  • omg...

hele prostě všicni víme že theressa se ráda vším chválí...že....no tak ale nemuseli byste psát tady že je by potřebovala psychologa nebo psychiatra ale prostě nereagujte na to co tady píše.....ted ji jako nebráním ale prostě tak už to dál nejde....nikdo není zvědavý na to o čem se tady hádáte.......možná se opravdu potkala s ním v hollywoodu....co my víme......ale pojdte radši kecta o jeho filmech a tak neee...to je nekonečno krát lepší...neee *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ---

no to je uplně super.....so to uzi...
  • Re: the astonaut´s wife

dala
  • Re: :-*

vždyt bude čtyřka... *3*
  • Re: jsem tady

je drsnej *4* *4* sem ten film musela taky ukazat kamosce protoze ma rada johnnyho deppa
  • jsem tady

ahoj lidi jsem zase tady vrátila jsem se z dovolený....jo jinak souhlasím se sweeny sparrow ten film je drsnej... *4*
  • upirek.555

:-*

Johnny Depp tk jakooo od něho se mi líbí film Piráti z Karibiku jeee to prostěěě bombaaa mohli by udělat další díl nooo...:-):-* *14*
  • the astonaut´s wife

ty jo lidi koukli ste se na tenhle film to je neco hlavne 9 cast jak tam johnny nadava a da ty holce facku normalne se na to koukam a mam nahnano takhle sem ho jeste nikdy nevidela uplne husty *8* dik pinochio ze jsi dal(a) vedet o tomhle filmu je vostrej
  • The Imaginarium Of Doctor Parnassus

tady pořád řešíte Alenku a co takhle Imaginarium?? viděli jste trailer? jestli ne tak kouněte zde: http://www.youtube.com/watch?v=Yrho s4-96jM&feature=related

Já osobně po shlédnutí traileru se na Imaginarium docela hodně těším *3*
  • keit242

Re: Re: Re: Re: ---

jo, a kývu až do dnes *15*
  • nejuzasnejsi muzi sveta

lidi divali ste se na nova cinema nej muzi sveta johnny je tam na 8 miste wow ale ja bych ho tam dala na 1. *4*
  • Re: Re: Re: ---

ty abysy nepřikývla...
  • Re: Re: Filmografie

já přinesu nějaký jídlo a ohnostroj cooo..... *1* *1* *15*
  • Re: Re: THE ASTRONAUTS WIFE

v devátý.. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit