Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fotky

to víte o těch fotkách až ted já jsem byla v tom studiu kyž se ty fotky fotila jsem se zrovna když přišel johnnny a díval se i s rodinou na mě jak tam pozuju to jsme se ještě neznali jsem se fotila na plakáty protože jsem se stala mystriný světa v hip hop a dosco dance... *4* ..ale mazat byste to už nemuseli
  • Re: Re: Re: Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

jo a ja jsem si furt rikala ze tam mas nejakou hezkou holcicku na ty fotce *4*
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

Jó a ted jsme si ještě vzpomněla, ta fotka Lily-Rose je přesně ta co mám v profilu *1* ale mrkni se na tn blod je jich tam víc a ve větším
  • wendy92

Re: Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

Konkrétně ty fotky od toho fotografa tam jsou přidany 15. srpna abys to dlouho nehledal/a
  • wendy92

Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

Máš pravdu ty fotky jsou skvěý *4* Sweeney: Ty fotky jsou na Betty-Johnny.blog.cz *4* Jinak ten blog má Johnny i v odkazech, navíc na tom blogu je spousta fotek jeho dětí nejen tady ty..ty o kterých mluvila Lily nejsou nový, jsou sice z let 2006 a 2007 ale nebyly nikdy předtím na netu..a ty videa jsou na youtube a má je Johnny i tady ve videích (hned ty první) *3*
  • Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

jé a na jaky strance jsi nasla ty fotky *4* a ty videa jsou na youtube? *4*
  • wendy92

Letterman + new fotky Johnnyho dětí

Teda lidi ty Johnnyho new videa jak byl v Letterman show jsou úžasný, co tam všechno říkal *1* *1* A viděli jste ty jejich nový fotky od fotografa Baniera?? Krásný fotky Johnnyho s Vanessou a jejich dětí Lily-Rose a Jacka *4* To se divím že se ty fotky dětí dostaly na internet, kromě od paparazzi žádný nejsou *4* ale děti má vážně krásný *4*
  • pojdte o necem kecat

lidi pojdte o necem kecat treba by sme mohli pokecat o piratech 4 nebo jak se vam libila 3 jaky tam byly dobry sceny nebo o alence jak si myslite jak moc tam bude johnny silenej kloboucnik nebo i o jinejch filmech at uz je rec *4* co vy na to *3*
  • wendy92

Re: Re: ahojky lidi.....

Bože toto je diskuze fak o ničem!! - můžu s epřidat? - můžeš. - proč bys nemohla? - já jen tak pro jistotu - já myslela že si se ptala jen tak..panebože když nevíte co intelientního napsat tak radši nepiště nic.
  • januska100

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky lidi.....

já myslela že jsi se ptala jen tak
    *4*
  • Re: verejni nepratele

no film je skvělej, ale společných scén s christianem tam moc není. vlastně je tam jen jedna kdy se opravdu kofontují tváří v tvář. ale jinak vřele doporučuju...je to super.
  • majka111

Re: Re: Re: Re: ahojky lidi.....

no,já jen jsem se zeptala,pro všechny případy *15*
  • januska100

Re: ahojky lidi.....

já ti to dovolím ale nevim jak ti to dovolí ostatní *3*
  • proč

múžete mi řct pro se všichni tak blbě ptáte jestli se múžete přidat *7* a proč jste smazali ten příspěvek od theressy vždyt tam nic vulgárního nebylo nechápu vás..... *7*
  • wendy92

Re: Re: Re: ahojky lidi.....

hm proč bys jako nemohla??
  • pro new fanoušky

new fanoušci když vejdete do tyhle diskuze tak klidne piste a neptejte se jestli se muzete k nam pridat ja si myslim ze tady vsichni radi prijmou novy fanousky tak klidne piste a pokecejte a nestydte se *4* *3*
  • majka111

Re: Re: ahojky lidi.....

děkuji *1*
  • wolverine13

AD

Ciděl jste někdo arizona dream?Je to blbost ale ostatní filmy paráda *1*
  • wolverine13

Re: Imaginarium

O tom filmu jsem neslyšela ale dobrý *3*
  • wolverine13

Re: Re: batman the riddler

Ale bylo by to fakt dobrý, ne?