-
Re: Re: Re: Re: hezké ráno...
*1* *1* *1* *1* *1* *1* sorry lidi me hrabe *1* *1* *1* ale mas pravdu -
Re: Re: Re: fotky
presne -
Re: Re: fotky
jee tys ji teda pekne setrela *1* *1* *4*hahahahaha theressa ta je snad tak blba ze zachvilku bude psat ze jeji tata je barack obama a deda antonio banderas *3* *3* *4* haha hoho huhu hihi -
blázen
ŠÍLENÁ THERESSKA!! *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: hezké ráno...
Dámy toto si piště na icq a ne na diskuzi Johnnyho Deppa.. -
Jasně, jenže ted už je trošku pozdě aby si Teresa něco promýšlela ptž všichni ví že je to podvodnice..jenže ona je úplně blbá! Kdyby třeba napsala jen u jedné celebrity že je její příbuzná a fotila se s ní a bavila se s ní s co ještě, tak by o tom možná nějakej debil uvažoval..jenže ona ne, ona je mystryně světa a zná se všema celebritama.. to je nějakej 10 tiletech malej fakan kterej by potřeboval aby ho máma pěkně seřezala.. ona nechápe jak se ztrapnuje?? navíc kdyby to byla pravda tak by se půl roku nesrala na nějaké blbé diskuzi..Kauza Theressa mě už na této doskuzi pěkně sere, klidně ty její příspěvky smaž - psychycky labilní a ještě schizofrenní jedinci by se přese měli oddělit od duševně zdravých..ne? *9* *9* *7* *7* *13* *13* *9* *9* *1* *1* -
Re: fotky
Hm no podle tohoto výroku pěkně kecáš protože to NENÍ ONA ALE ON..hm takže ty ani nevíš jeslti tě fotil chlap nebo ženská?? *9* *9* *9* Když se chceš vydávat za něco co nejsi tak si to musíš pořádně promyslet, a ne že napíšeš debilovinu a všichni z tebe mají prdel a tobě je to jedno.. hlavně že jsi mystryně...abych nezačala ty komenty zase mazat, a ty tvoje stránky?? *7* -
fotky
ve studiu mě fotila Francois-marie Banier -
jak mám vědět jaký fotky fotil ještě když jsem byla před johnnym a pak jsme šli....přečti si pořádně o co go -
Re: Re: Re: fotky
No ja taky doufám ,že pochopila ironii -
Hmm škoda že naší mystyni co je příbuzná s celým Hollywoodem došla fantazie *1* Akorát se ztrapnuje kdy to pochopí holka.. -
Re: Re: hezké ráno...
no taky tobě majko *15* *15* -
Re: hezké ráno...
tobě taky janusko *15* -
hezké ráno...
hezké ránko lidičky *4* -
Re: Re: fotky johnnyho deti
presne Jack je rostomilej a z Lily-Rose roste moc hezka holka ta az vyroste urcite bude krasna *4* *4* Johnny ma krasny deti moc krasny *14* *4* *3* -
Re: fotky johnnyho deti
To s tebou úplně souhlasím, ty děti se jim vážně povedly *4* Malej Jack je celej táta a z Lily-Rose roste taky krásná slečna..a obě děti mají po Johnnym hnědý oči *4* (a Lily má po Vanesse mezi zubama mezírku) *4* *14* -
chtěla jsem se tě zeptat na tvý internetový stránky, protože jako mistrině světa jich máš určitě dost tak bys mi mohla říct ty oficiální protože se o hip hop docela dost zajímmám ale tebe jsem zatim nezaregistrovala. tak předem dík za info. -
Teda ty jseš nějaká chytrá..to ti máme věřit? Tak kdo ty fotky fotil? A jaký fotky ten fotograf fotil ještě? (myslím Johnnyho) A jak s jmenuje ta knížka do které je fotil a co to je za knížku a kdo je v ní ještě (jeslti tam ještě někdo je)? No?? Povídej mystrině -
fotky johnnyho deti
ty fotky jsou fakt pekny *4* *4* *4* a skvely a uzasny a a a a vsechno *3* *14* *4* -
a mas nejake videa ,na kterych tancis ?mne se hip hop dance libi.. *4*