-
vím
že si to nikdy nepřiznáte ale závist je hrozná věc... -
Re: Re: lily-rose melody depp
a potom samou radostí se navlekl do obleku jacka sparrowa a četl nemocným dětem pohádky.... -
Re: Re: Re: fotky
*1* *1* -
Re: Re: lily-rose melody depp
chudak holka to bych teda zazit nechtela *9* *9* -
Re: Re: Re: škoda
nekdy si to taky rikam ja bych nejradci vzala dynamit a vyhodila bych skolu dopovetri *5* *16* to by bylo potom žůžo *15* -
Re: Re: Re: škoda
ja mam zase ve stredu 7 hodin jinak furt 6 do kolikaty tridy chodis? -
Re: Re: škoda
nápodobně tak blbej rozvrh nemá celá škola *16* *16* *5* *5* proč to vždycky vychytá naše třída *16* *16* *10* *10* -
Re: lily-rose melody depp
Otrava krve - Lily se poranila v Londýně o rezavý hřebík, když Johnny natáčel ST. Někdo si může říct (je to jen hřebík) jenže ona dostala otravu krve a několik dnů doktoři vůbec nevěděli co jí je, a to jí bylo 7 let to byla malá holčička..ale už je to za ní zvládla to.. *4* Johnny to nesl dost těžce, skončil s natáčením a byl s ní v nemocnici spolu s Vanessou *4* Toto zažít teda chudáci rodiče.. -
Re: Re: Re: Re: hezké ráno...
asi máš pravdu *1* -
Re: to je něco!
přesně.... *15* -
já mám taky rozvrh debilní *16* -
hm já am ve čtvrtek 7 hodin tekže dost blbí *16* *10* *5* -
Re: škoda
ja tu taky budu jenom nekdy taky kvuli skole a jeste k tomu jsem dostala uplne zkurvenej rozvrh *16* *10* *5* -
škoda
ahojky budu tu je někdy kuli škole promintemito *7* já bych na školu nejradči nadávala *16* *10* *5* -
to je něco!
Lidi jsem fanouškem jak johnnyho deppa tak michaela jacksona a právě sme u michaela jacksona zdolali na diskuzi 15000 článků!! asi byste měli něco dělat!! *15* -
lily-rose melody depp
lidi nevite jakou mela lily nemoc kdyz byla tezce nemocna? *7* -
Re: Re: Re: Re: fotky
no jo tak sem doufala že něco uvidim a ono néé *1* ...ježiš mě je tě tak líto terezko...víš když chceš aby ti někdo věřil tak si nesmíš pořád vymejšlet...ale u tebe je to zřejmě už patologický, což znamená že si nemůžeš pomoct a musíš lhát pořád dál a dál...jenže tady už to nikoho nebaví nebo spíš ani nepobaví...už sme se tě nabažili dost tak můžeš svý moudra předávat dál někomu jinýmu někde jinde...pokud možno rovnou někomu slavnýmu v hollywoodu kterej to ocení..znáš přece i jiný lidi který sou stejný narcisové jak ty a nemůžou se nabažit svojí dokonalosti...tímto ti dávam ADIOS a táhni už konečně do pekel! *5* *16* *13* -
Re: fotky johnnyho deti
lilli mi příde že je celej táta..hlavně ty oči...z tý bude jednou pěkná lamačka srdcí.. -
Re: Re: Re: fotky johnnyho deti
aby ne.. *1* taky mají po kom..nejen Johnny ale i Vanessa je nádhenrá..je nejkrásnější a hlavně nejoriginálnější Francouzska *4* -
Re: blázen
TO NENI BLAZEN TO JE MAGOR S MEGA PREDSTAVAMA TO VIS UZ SI PREDSTAVUJE ZE ZNA CELEJ HOLLYWOOD TAK SE POKOUSI ABY TO BYLA PRAVDA TAK TO SEM PISE THERESSO JDI ZNOVU SPAT A SNI *5*