Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: lala

tím zacia....nemyslíš tím snad Zaca Efrona? *7* *7*
  • wendy92

Re: lala

Prosím?? Jaká zacia co to je proboha? a jak to souvisí s Johnnym Deppem???
  • keit242

Re: Re: Re: Re: Re: škoda

máám, 6 hodin se učim, a pak mám praxi *9*
  • kikinka.panda

lala

ahoj kdo ví něco více o zaciu tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky papa
  • wendy92

Kecáš..nemůžeš mít 12 hodin 10 je maximumna středních...to bys musela být na vyspoké a to předpokládám podle tvéjo věku nejsi...
  • majka111

ahoj,lidi......

ahoj,lidi,jak se máte?
  • Re: ahojky

ahoj nechces semnou kamosit jestli jo tak mi napis do posty na jmeno Ellena *3* ja fakt hledam dobrou kamosku pres komp tak to skousim na kazdeho zatim!!! *15*
  • wendy92

Co to jako vážně 12 vyučovacích hodin?? Tak to by mě mohlo...
  • keit242

Re: Re: Re: Re: škoda

já mám 12 hodin hééč *1* *16*
  • Re: Re: Re: škoda

já mám v úterý 9 hodin a jinak pořád 7 a 8...tak nevim kdo je na tom hůř *1*
  • wendy92

Lidi já bych byla za 7 hodin štěstím bez sebe..my máme jeden den 10 hodin a jeden den 9.. a už taky po tom 1. týdnu bych potřebovala prázdniny..není sranda být ve škole od 7 do 5 hodin..a doma tak v 6 když mám štěstí...:(
  • Re: Re: Re: Re: Re: vím

No a ty asi nejsi normální když jsi nepochopila že jsem to myslela ironicky!!!A psát si sem budu co chcu!Neznamená že když tu jsem nová že mi budeš poroučet co můžu a co ne!!!
  • januska100

Re: Re: for januska100

i když je pozdě moc hezky si to napsal ale nic sem z toho nepohopila
    *7* *7* *7*
  • januska100

ahojky

ahojky lidičky
    *15*
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: vím

Ty jsi na této diskuzi asi poprvé..že nevíš že je theressa nemocná - a nědělám si srandu..když nevíš co jsem psala dřív tak radši nic nepiš..
  • Re: Re: Re: vím

No jasně že jooo!Ty neumíš číst? *15* Vždyt se zná z Johnym!!Já chci taky!!! *15*
  • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

no 70 000 to bylo ale v přepočtu na Kč, jinak to bylo 4000 Dolarů...slečno nejchytřejší..zjišťuj si ty informace pořádně pořád ti to říkám *1*
  • wendy92

Re: Re: fotky johnnyho deti

Přesně tak, Lily-Rose je na Johnnyho, má jeho oči, rty, profil, lícní kosti a celej obličej, zdědila po něm víc ty indoánský rysy než Jack..a Jack je zase na Vanessu *3*
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

Hm kdepak, 70 tisíc dolarů to nebyl, máš nějakej špatnej zdroj Teri..
  • a fuj ble

lidi videli jste na youtube to video jak je tam jack a sweeney no je to jako takovej pribeh ze jako sweeney ma manzelku(mrs.lovett) a syna(toby)no a on je jako zamilovanej do jacka a jack do nej a tam udelali jednu scenu tak ze se tam spolu libaj a vono to vypada jako kdyby to bylo pravy fuj me se z toho zvedl kufr *8* a presne takhle sem cumela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit