Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terishek

Re: Re: Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je

a koho tady to tvoje vychvylování jak moc máte příspěvkú zajímá hmm...vsadím se že nikoho když tak miluješ michaela jacksona tak si jdi psát na jeho diskuzi a ne nadiskuzi johnnyho deppa *13*
  • zewla

Re: Re: johny

souhlasim *14* *1* *14*
  • terishek

Re: Re: Re: fotky

AGNES dekuji za zastání ne sábě *13* *9*
  • terishek

Re: Re: fotky

to se mám dívat na 1 399 fotek jestli tady zrovna ta kterou chci přidat je *7* jinak díky za zastání sábo.aspon někdo je tady inteligentní *4*
  • loba27

Re: Re: new moon

*1* si někde jinde, tu je o Johnnym.. *1* jinak souhlasím, na film se mooc těším,ale sem to nepatří... *3*
  • agnes1111

Re: Re: fotky

Ale no tak, každá snaha se cení, ne?
  • wendy92

Re: fotky

Hm, koukám že jsi sem přidala ty který za prvé nejsou žádný extra hezký, a za druhý UŽ TU JSOU.. *9* *7*
  • terishek

fotky

lidi přidala jsem vám tady fotky johnnyho *3* *5*
  • tea301

Re: Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je

tj my tam prokecáme a proberem toho hodně!§ samo že o michaelovi!! billie jeans je krásná ale já nemám nejoblíbenější, protože se mi líbí všechny!§ ted už máme přes 22000!! sme dobrý no!! *14*
  • johnny

ma strasne krasny oci vcera sem se divala po dlouhy dobe na sweeneyho a tam ma nadherny pohledy a o ocich ani nemluvim proste johnny je the best *4*
  • terishek

Re: johny

ten film je dokonalý až když v něm hraje johnny. *15* *4*
  • ladyvampire

johny

nechápu jak si johny vždycky vybere film,k terý je naprosto skvělý!!! např. Piráti, Sweeney Todd, Devátá brána atd. Je prostě úžasný
  • Re: Re: Piráti 4 budou!!!

věř tomu nebo ne ale my "obyčejní smrtelníci" těch výhod máme víc
  • Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je

ty jo to tam mate snad jako chatovani co tam vsechno probirate.ja mam taky rada michaela rada si nekdy poslechnu jeho pisnicky ted hodne ujizdim na billie jeans *4*
  • terishek

Re: Re: Re: Re: Re: Piráti 4 budou!!!

lol ty jsi větší *15* *1*
  • tea301

Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je

to je pěkný mi máme na diskuzi u michaela jacksona 21200!! johnny je úžasnej herec!§ obzvlášt v pirátech se mi líbí!
  • wendy92

čerská fan stránka

Česká nová fan stránka o Johnnym: johnny-depp.tym.cz je tady v odkazech
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: new moon

Ne ještě se nenatáčí, říkal Johnny v new rozhovoru že se všechno ještě projednává a domlouvá, ještě to není jistý..ale režírovat by to měl o5 Tim Burton.. *4*
  • zewla

Re: new moon

Já mám radši ty knížky ale ten film je taky boží miluju fantasmagorie:D a horory taky *14* *14* *14* *14* jo a ten trailer ne new moon je super *1*
  • keit242

Re: Re: Re: new moon

já jo,děj se mi moc líbil,ale taky nechápu proc všichni z toho dělají megafilm...Asi že tam hreje Robert P. *9* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit