-
Re: Re: Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je
a koho tady to tvoje vychvylování jak moc máte příspěvkú zajímá hmm...vsadím se že nikoho když tak miluješ michaela jacksona tak si jdi psát na jeho diskuzi a ne nadiskuzi johnnyho deppa *13* -
Re: Re: johny
souhlasim *14* *1* *14* -
Re: Re: Re: fotky
AGNES dekuji za zastání ne sábě *13* *9* -
Re: Re: fotky
to se mám dívat na 1 399 fotek jestli tady zrovna ta kterou chci přidat je *7* jinak díky za zastání sábo.aspon někdo je tady inteligentní *4* -
Re: Re: new moon
*1* si někde jinde, tu je o Johnnym.. *1* jinak souhlasím, na film se mooc těším,ale sem to nepatří... *3* -
Re: Re: fotky
Ale no tak, každá snaha se cení, ne? -
Re: fotky
Hm, koukám že jsi sem přidala ty který za prvé nejsou žádný extra hezký, a za druhý UŽ TU JSOU.. *9* *7* -
fotky
lidi přidala jsem vám tady fotky johnnyho *3* *5* -
Re: Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je
tj my tam prokecáme a proberem toho hodně!§ samo že o michaelovi!! billie jeans je krásná ale já nemám nejoblíbenější, protože se mi líbí všechny!§ ted už máme přes 22000!! sme dobrý no!! *14* -
johnny
ma strasne krasny oci vcera sem se divala po dlouhy dobe na sweeneyho a tam ma nadherny pohledy a o ocich ani nemluvim proste johnny je the best *4* -
Re: johny
ten film je dokonalý až když v něm hraje johnny. *15* *4* -
johny
nechápu jak si johny vždycky vybere film,k terý je naprosto skvělý!!! např. Piráti, Sweeney Todd, Devátá brána atd. Je prostě úžasný -
Re: Re: Piráti 4 budou!!!
věř tomu nebo ne ale my "obyčejní smrtelníci" těch výhod máme víc -
Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je
ty jo to tam mate snad jako chatovani co tam vsechno probirate.ja mam taky rada michaela rada si nekdy poslechnu jeho pisnicky ted hodne ujizdim na billie jeans *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Piráti 4 budou!!!
lol ty jsi větší *15* *1* -
Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je
to je pěkný mi máme na diskuzi u michaela jacksona 21200!! johnny je úžasnej herec!§ obzvlášt v pirátech se mi líbí! -
čerská fan stránka
Česká nová fan stránka o Johnnym: johnny-depp.tym.cz je tady v odkazech -
Re: Re: Re: Re: new moon
Ne ještě se nenatáčí, říkal Johnny v new rozhovoru že se všechno ještě projednává a domlouvá, ještě to není jistý..ale režírovat by to měl o5 Tim Burton.. *4* -
Re: new moon
Já mám radši ty knížky ale ten film je taky boží miluju fantasmagorie:D a horory taky *14* *14* *14* *14* jo a ten trailer ne new moon je super *1* -
Re: Re: Re: new moon
já jo,děj se mi moc líbil,ale taky nechápu proc všichni z toho dělají megafilm...Asi že tam hreje Robert P. *9* *1*