Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fifinka7

nemožný

mno pání jak sem tady koukala na některý ty přízpěvky (-->byla jsem na premiéře apod.<-----) tak takoví lidi by nejspíš potřebovali jednu plesknout, aby se probrali
  • wendy92

New fotky

Skvělý new fotky!!!
  • wendy92

Nové fotky!!!

Úplně nové fotky Johnnyho Deppa ze 17. 10. 2009, předávání Spike TV Awards 2009:
    http://sabkyyyy.blog.cz/
  • wendy92

Fotky+bulvár

Jen tak pro info abyste se tady nehádali, jestli fotky co někdo přidal tu už jsou nebo ne, tak odpověd je že už tu jsou. Jsou tady asi všechny Johnnyho fotky, takže i kdybyste našli sebekrásnější tak už tu pravděpodobně budou. Přidávejte jen ty fotky které jsou samozřejmě nové - z premiér apod. *4*
    A k bulváru se nevyjadřuji - kdybych to měla číst tak by mě po prvním řádku slzely oči..je mi líto těch lidí co tomu uvěří a na základě toho si změní názor an tu danou osobu. Je to směšné, nejlepší je nepřicházet s tím naprosto do styku - je to humus největší. Není to můj názor ale fakt.
    Pěkný den
  • terishek

bulvár...

já nesnáším buůvár!!!! *5* *16* *8* ...to je fakt neskutečný co si ti lidi v tom bulváru vymyslej!!! *10* .....
  • alexisxxx

Re: Re: Re: Re: Re: InTouch

Myslíte to, že si s Vanessou přestali rozumět, to je blboooost
  • alexisxxx

ahoj

Johny Depp je nej herec pod sluncem, ještě s Facundo Aranem
  • alcan

Nejlepší herec

Johnny Depp je zkrátka nejlepší herec.
  • wendy92

Johnny režíroval Vanesse klip

Johnny Depp režíroval své Vanesse nový klip k její nové písni Il y a. Je to 2. klip z jeho režie - první byl L´incendie.
  • wendy92

Blog

Pokud by někoho zajímala Johnnyho rodina - Vanessa Paradis a jejich dvě děti - vanessachantalparadis.blog
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: InTouch

Nechutný vymyšlený kraviny *9*
  • keit242

Re: Re: Re: InTouch

co tam bylo *1* ?
  • wendy92

Re: Re: InTouch

Lidi děláte si srandu?? Snad tomu co tam napsali nevěříte?? Nechápu jak někdo může bulvár číst..taková špína..to teda zírám, na tomto a ve všech bulvárech prostě píšou nechutný výmysly, a z toho co napsali o Johnnym není pravda JEDINÝ slovo, takže v klidu, neřeště to, není to pravda *4*
  • majka111

Re: Re: čauves lidi

ale jo,jde to *15*
  • terishek

Re: čauves lidi

já třeba suprově..a co ty?? *3* *4*
  • majka111

čauves lidi

čauves lidi,jak se máte??
  • terishek

Re: InTouch

kdyby sis to pořádně přečetla tak ti docvakne že FILM veřejní nepřátelé budu za týden v česku a ne johnny depp....inteligentní pochopí *1* *15* bylo tam napsaný že veřejný nepřítel johnny depp bude za týden v česku to byl nadpis ale potom jak jsem si to přečetla tam bylo že veřejný nepřítel johnny depp bude k vidění v kinech za týden
  • Re: InTouch

a co tam psali? *7*
  • agnes1111

InTouch

Tak co říkáte na to, co stojí v InTouch? Já z toho nespala. I když, čemu se dnes dá věřit
  • wendy92

No Johnny at the Parnassus premiere

Škoda že se Johnny neukáže na té premiéře Imaginarium of Doctor Parnassus..:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit