-
Re: benny a joon
Jn byl to docela dobrej film ale zas tak moc se mě nelíbil..mám radši ty Johnnyho novější *4* -
benny a joon
ahoj, vyděl jste někdo benny a joon ?
je to užasnej film .děj sice nic moc, ale ty sceny jsou nej. To jak johnny napíchne housky na vy dličku ,jak umí s paměti ten starej film nebo jak dělá tousty žehličkou...je fakt nej . kdo souhlasí? *15* *15* -
Re: Re: Re: rakovina
jj..l. jsem na tom podobně... ach jo.. ty kluci... to nejsou ido ale idio...ti... *15* *15* *15* *5* *5* *5* -
Re: Re: rakovina
jeden kluk ze třídy vý že je johnny muj ido (jsem tím docela známá)asi mě chtěl tím jen vytočit.Nejspíš mu už nestačí přezdívat mi deppová. *8* -
Re: rakovina
*1* *1* Bože můlj kdes tu kravinu vyhrabal/a??? *1* *1* Z Blesku nebo Rytmuse života co?? *1* Největší blbost co jsme za poslední dobu slyšela díky za pobavení*1* *9* -
rakovina
ahoj lidičky ,slyšela jsem že ma johnny rakovinu, sama tomu nevěřím, bylo by to v tv a td. ale po těch letech kouření , no nevim. nevíte o tom něco ? *7* -
Nemiluju ho ,ale je super
souhlasim, johnny je skvělej ale jak ho tu všichni až k smrti milujou je trochu moc .Je sice muj idol ale to jen proto že byl na dně a dokázal se dostat tam kam se dostal. je rostomilej a užasně nadanej na herectví ale to je vše. *7* -
Alenka v říši divů
vyděli jste, jak vy padá johnny v Alence a říši divů, nic proti ale co je moc...Ale i tak je rostomilej. *7* *14* -
Re: Re: Re: pirati z karibiku 4
Ježéš samozřejmě že tma nebude Efron ani nic podobnýho, takovejch drbů už tady bylo 20 a ještě jich 20 bude, já tady to vůbec nečtu peorože to jsou všechno výmysly. To si chce počkat na film enbo an nějakej rozumnej rozhovor třeba s Johnnym, Gorem nevo Jerry B. Ale Orlando a Keira už tam nebudou. Proto si myslím že to už nebude ono bez nich. Ale jsem zvědavá co scénaristé vymyslí.. *4* -
Re: FAN
me se libi vsude..hlavne treba v Kokainu,Ospaly díře nebo i ve Střihorukým Edwardovi proste všude *15* *15* -
Re: Re: pirati z karibiku 4
dik a nevis jak to bude s obsazenim *7* jestli tam bude hrat ten efron nebo ne ja uz sem z toho magor *4* -
Nemiluju ho ,ale je super
Ospalá díra je ok, ale ten nadabovanej hlas mu moc neslušel. to jak předvádí jezdce je nej scena. *15* -
Re: Re: Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...
podle mě je Johnny nejhezčí v Co žere Gilberta Grapea a jako Jack Sparrow.V kokajnu mu to dvakrát neseklo. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Kokain
souhlasím... rozhodně tam ale nemá lehkou roli... i když, jak se to vezme... sám tvrdí, že rád hraje tak trochu darebáky... tak težko říct... *5* *5* *5* *3* *3* *3* *1* *1* *1* -
FAN
Johnny je nej v piratech v Kokajnu A V MUZIKÁLŮ SWEENEY TODD . JE TO OPRAVDŮ NEJ AMERICKY HEREC. -
Kokain
Dneska večer dávají v TV Kokain!!! Je to jeden z nejlešpích Johnnyho flmů, pokud je tady snad někdo kto to ještě neviděl tak at to okamžitě napraví, je to úchvatnej film *4* -
Re: pirati z karibiku 4
samozřejmě, bude to zas mít Gore *4* (naštěstí, i když se objevili zprávy že by to měl režírovat někdo jinej atd tak to jsou blbosti, Gore si to nenechá vzít, a je to určo dobře) *4* -
pirati z karibiku 4
ahoj chtela bych se zeptat jestli piraty bude rezirovat taky Gore Verbinski nebo nekdo jinej? *4* diky predem za odpoved -
Re: Re: Re: miluju ho!!!
konečně nejakej inteligentní člověk jí to napsal *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: miluju ho!!!
no jo no... říkám... jsem blázen... ale školka to teda není!!! a protiřečim??? vůbec... správně si to vyloží jen ten kdo je na tom stejně jako já.... *5*