-
Re: Re: Re: Autogram
tím nejlíp anglicky jsem myslela že francousky by to taky pochopil,ale ani nevím jestli to příjde rovnou jemu nebo jen ty agentuře *7* -
Re: Re: Re: Autogram
Snad si nemyslíte že má někdo jeho skutečnou adresu.. na autogramy můžete psát jen jemu agentovi, ale jeho vlastní adresa nebo email nebo něco zveřejněná není samozřejmě.. *5* -
Re: Re: Autogram
No když mu to napíšeš česky tak si toho asi moc nepřečtě.. *1* a ta věc je mezinárodní odpovědka -
Re: Re: 21
ja včera taky ale po pravdě mě to nebavý, ale deppovy to sluší -
Re: Autogram
asi žádost (nejlíp anglicky ) papír na autogram , a něakou blbost kterou koupíš na poště( už nevim jak se jmenuje ) ,samosebou obálku ,ale nejsem si jistá . *3* *3* -
Re: Johnny
asi ospalá díra,ale je to těžký. v co žere gilberta grapea je krásnej , v tajemném okně je zase dobrá zápletka a v toddovy zpívá . tak nevim *3* *3* -
Re: Re: Autogram
ty máš jeho skutečnou adresu? *7* -
Re: Autogram
a proč si nenapíšeš rovnou johnnymu?? *4* *7* *5* -
Re: Re: Re: Re: FILM
Hele a není to nějakej díl z toho seriálu Jump street 21?? *7* *7* -
Help!
hele neví někdo jestli se ty díly co už vyšly serialu jumper street 21 nejdou skouknout nebo stáhnout někde na netu?? nestihla jsem to a chci to vydět tak prosím kdyby to někdo někde objevil tak napište please *9* -
Re: Re: Johnny
coze? oni tam nebudou? tak tam treba daj novy lidi a bude taky fajn -
Re: Re: Johnn y
¨to jo, ještě Karlík a továrna na čokoládu se mi hodně líbila, už se těším na Imaginárium doktora Paranuse a Alenku v říši divů =) -
Re: Re: Re: 21
Hele nejsou ty díly někde na netu sem to nestihla a chtěla bych to moc vidět prosim pomoc!! *9* -
Re: Johnn y
Mě taky Sweeney Todd ale další filmy jsou taky super *14* *1* -
Re: Johnn y
Mě Sweeney Todd =) *3* Tobě? -
Autogram
Děcka, prosim vas nevite co všecko musim poslat tady na tu adresu:
Tracey Jacobs C/O United
Talent Agency
9560 Wilshire Blvd FI 5
Beverly Hills,
CA 90212 - 2400
USA
abych dostala Jihnnyho podpis?? *7* -
Johnn y
Ahojte vsetci! aky film s Johnnym sa vam najviac paci? *4* -
Re: Re: 21
škoda tp jsem propásla *9* *9* -
Re: 21
Podívej se do programu ne?.. Mám dojem že v 16:20 nebo v 17 ted nwm někdy tak odpoledne.. (dneska jsem to propásla.. *16* ) *4* -
21
PROSIM V KOLIK??????????????MOC SE TĚŠÍM *14* *3* *14* *1*