-
Re: at je o vic prispevku
Přesně tak, ode dneška budou na NOVA CINEMA každý den dávat seriál 21 Jump Street, kde Johnny začínal, a který od srdce nenáviděl... -
at je o vic prispevku
johnny je nejlepsi herec jo a budou s nim davat serial jumper street 21 nebo nejak tak *3* -
Re: Re: Re: FILM
Jasně že jsem na ně asi koukla když nevím z čeho to je.. fakt mě to nic neříká, bude to nějakej starší film.. -
Re: Re: Re: Peopel Choice Awards
díky -
Re: Re: FILM
kouklas aspon na to video , docela bych ten film chtěla vydět. vážně nevýš? -
Re: FILM
*1* tak to taky nwm -
Re: 900
*5* *5* *5* *5* *5* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *10* *10* *14* *14* *9* *9* *8* *8* *8* *8* tak a máme o příspěvek výc -
Re: pattinson
Mám stejnej názor jako ty =D -
900
hele lidi ještě 100 příspěvkú a máme 1000 !!! to se musí oslavit!!! *5* *1* *15* takže makat každej fand JD kterej tady jde na diskuzi povině jeden příspěvek denně *15* *3* *1* *5* ne dělám si srandu *3* *4* -
FILM
jen jsem se chtěla zeptat ,jestli někdo nevýte jak se jmenuje jeden film ,je tam johnny ,kousek z toho filmu je na you to be - johnny depp -crazy . má hnědej kabát ,který se mu sekne do dveří u modrého auta a potom do něj mlátí ...předem díky za ODPOVĚD´ -
HBO
pro všechny co se mužou dívat , právě je na HBO sweeney todd. Jak blb jsem šla na počítač, tak doufám že to někdo využijete *4* *9* -
pattinson
Pattinson už mě taky pekně štve,dělal si zálusk na jacka sparrowa pak johnnymu sebral místo za nejvíc sexy muže planety a pak to hlasování *16* nevim proč po něm tak jde!nebýt stmívání ani o něj lidi nezavadí. -
Re: Re: Daniel Depp
hlásla jsem a pokud jsem to dobře pochopila tak můžeme hlasovat víckrát, takže posílejte hlasy at ho nepředběhne Robert Pattinson -
Re: Daniel Depp
Fakt? tak to je divný to se mi ještě nestalo.. mě se to tady z tohoto nikdy neotevře..ale napsnaý je to dobře tak komu to nepůjde tak přepsat, ne zkopírovat.. -
Daniel Depp
jak pak to ?ja to skopírovala a normálně se mi to otevřelo ? *7* -
Re: Re: Peopel Choice Awards
Nejde protože sem se nesmí přidávat odkazy, takže at sem napíšeš jakejkoliv odkaz tak i když bude správně tak nepůjde otevřít. Nesmíš to zkopírovat, ale musíš to normálně do vyhledávače přepsat. Pak to půjde. -
Re: Peopel Choice Awards
ta stránka mi nejde otevřít!!! proč mi jí to nenajde??? *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Daniel Depp
Dneska má narozeniny Johnnyho bratr!! Je taky na osobnostech, tak všechno nejlepší *4* -
Peopel Choice Awards
Hlasujte pro Johnnyho v People Choice Awards!!
http://www.peopleschoice. com/pca/votenow.jsp -
Re: Re: Re: Re: pirati z karibiku 4
no taky sem zvedava co vymyslej nechame se prekvapit *4*