Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • linkinpark

ï love you!!

Je boží....nejlepší byl v pirátech.. *14* *15*
  • Re: Re: Re: Re: miluju ho!!!

no ne že bych ti chtěla kritizovat tvoje názory ale zkontroluj si občas pravopis a co píšeš protože mám pocit, že si někde docela protiřečíš a způsob tvýho chování a vyjadřování se opravdu rovná mateřský školce.. *1*
  • Re: miluju ho!!!

Jj, Sleepy Hollow je super film, ale má i lepčí. *3* A pravda, slušelo mu to tam, jako všude. *14* *1*
  • bellatrix22

Re: Re: Re: miluju ho!!!

tak 1. číst mu to nikdo nedává
    2. psát si to můžu jak chci!!!
    3. režije a ostatní herci mě nezajímají, když je tam Johnny
    4. to že Johnnyho zbožňuju a ne jen proto že je okouzlující ale i proto jak se dokáže do role vžít... ty vírazy...
    5. pokud napíšu že je hezoučkej a sladkej a že bych ho seežrala, je to můj názor a rozhodně nejsem sama kdo to tak vidí!!!
    a 6. tebe nikdo nenutí aby jsi to četla!!! takže kritizuj laskavě někoho jinýho!!! já se totiž ozvat umím a rozhodně si nenechám kecat do svejch názorů!!! může se mi líbit kdokoliv a TY mi do toho nemáš co mluvit a nemluv do toho ani těm ostatním laskavě!!! piš si sem svý názory, svý kritiky k věcem, ale nekritizuj to, jak píšem o někom, kdo se nám líbí... taky bychom ti nekritizovali tvýho idola a názory na něj!!!!!! *13* *13* *13* *5* *5* *5* *16* *16* *16*
  • Re: Re: miluju ho!!!

Já jsem to taky viděla asi pětkrát.. film to byl exceklentní, režie Tima Burtona jsou vynikající.. a prosím tě belatrix přestan se vyjadřovat jako pětiletý děcko, je to trapný. O něm mluvíš jak o nějakým tvým mucíčkovi, není to žádnej tvůj miláček ale herec z kterýho bys měla mít respekt a kterýho na vlastní oči asi nikdy neuvidíš, takže sklidni hormon.. to co vy tady někdy píšete, to je jak ve školce..nechcete se bavit co říkáte tomu jak Johnny tu roli pojal? Co říkáte režii jak to Tim zvládl a jak tam vyjádřil tu hlavní myšlenku? Co říkáte ostatním hercům?? a ne že Johnny je váš mucíček vaše pusinka.. ještě že to chudák nemusí číst..
  • Re: miluju ho!!!

no viděla už asi pětkrát..a máš pravdu...ale má rozhodně lepší filmy... *3*
  • bellatrix22

miluju ho!!!

hele kdo jste viděli OSPALOU DÍRU??? Johnny je tam strašně sladkej... úplně hezoučkej... bože já bych ho sežrala... přitoulat se omylem na natáčení tak mě od něj neodlepí... *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: johnny

Tak nějak *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* Souhlasím s váma oběma. *3* *4*
  • majka111

Re: Re: johnny

*15* *14* *14* *14* *14* *14*
  • bellatrix22

Re: johnny

jjjj... s tím nelze nesouhlasit!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • majka111

johnny

tak abych jsem taky něco napsala- johnny je tak kvášnej,jsem do něj blázínek *14* *14* *15* *14*
  • zewla

Re: Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...

S tím taky musím souhlasit *1* *14* *14*
  • bellatrix22

Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...

a může hrát cokoli a v čem koli... vždycky je slaďoučkej... kouzelnej... ksežrání... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zewla

Re: miluju ho... je tak sladkej...

Já souhlasim *14* *1*
  • bellatrix22

miluju ho... je tak sladkej...

Johnny je tak strašně sladkej *14* *14* *14* kdo se mnou souhlasí??? *14* *14* já miluju... nejlepší na celém světě... *1* *1* *1* *15* *15* *15* *4* *4* *14* *14* *14* *4*
  • Re: Johnny

ja se tesim moc na alenku a na Pzk4 moc ne jako podivam se na to jak tam hraje johnny ale netesim se na to moc protoze uz to nebude ono jak byla 1,2,3 (myslim bez keiry a orlanda *9* )
  • wendy92

Re: Jaký je Johnny v soukromí?

Přečti si nějaký jeho rozhovory a uvidíš. stydlivý nevím, ale má hodně rád svou rodinu Vanessu a děti a dost na nich visí, hodně mu na nich záleží, takže o nich mluví furt jak je miluje a tak, tak se tak zdá možná introvert. Ale i když je asi obojí, tak spíš extrovet řekla bych. Za mlada byl strašnej pařmen, demoloval hotelový pokoje s Kate Moss a na všechno kašlal, ale co má Vanessu a děti tak se hodně změnil, k lepšímu určitě. Však od to popisuje v každým druhým rozhovoru. *4*
  • Jaký je Johnny v soukromí?

Ahoj, mě by zajímalo, co si myslíte o tom, jaký je Johnny v soukromí? Povahově myslím. Podlě mě bude spíš extrovert, ale na druhou stranu se mi zdá i trochu stydlivý :-).
  • HVĚZDA

JEDNO BYCHN HORAD VIDĚL OSOBNĚ.Super herec i roker.
  • Johnny

Johhny je nejlepší herec na světě. *3* On všecko zahraje na jedničku *14* Moc se těším na Alenku v říši divů a PzK4, na to nejvíc. Doufam, že do budoucna natočí ještě spousty skvělejech filmů, jako do teď. Moc mu fandím. *14* *14* *14* *14* *14* *14* ^ ^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit