-
GILBERT
na gilberta nikdo nezapomíná , je to super filmík johnny je tam krásnej a i DiCaprio zahrál slušný výkon a to nepatřím k jeho fanouškům . prohlídni si pořádně diskusi na CO žere Gilberta Grapea nikdo nezapomíná . střihorukej edvard je taky dobrej film. to jak Edvard jí hrášek je nej scéna *4* *4* *4* *14* *1* *9* *15* -
Re: Re: Help!
na uložto myslim nejsou -
Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y
nelíbí se mi jak pořád zapomínate na edwarda, nebo gilberta grapea... *3* -
Re: Re: Re: Re: Johnn y
"Propadák" - to je tvůj názor na film, kterej získal 6 nominací na Oscara nebo kolik.... *4* Podle mně nejpoveděnejší filmy - Kokain, Čokoláda, Piráti, Sweeney a Veřejní nepřátelé. -
Re: Re: Re: Johnn y
čokoláda byl neuvěřitelnej propadák , je můj názor *5* *9* -
Re: Help!
mozna to na youtube ale asi by to bylo anglicky a nebo na uloz.to *4* ale bohuzel to nevim tutove -
Re: Re: Johnn y
co třeba Piráti z Karibiku nebo Čokoláda? *3* -
sorry spletla jsem se *1* *1* *1* *1* *1* *4* *3* -
Když už chceš opravovat tak Kokain a ne Kokajn.. *1* ale zasmála jsme se.. "heroin".. *1* *1* *1* proč ne -
Re: Re: Johnn y
asi myslíš kokajn ... *15* *15* *15* *15* *15* nemyslím ze by někdy natočíl heroin . -
Re: Johnn y
mě se lbí všude!! ale ve filmu heroin mu to moc neslušelo *3* *13* *9* -
.............
díky za odpovědi lidi!! *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: FILM
tak starej zas ne , myslim , to je něakej film. -
Re: Re: .....
No Cen, to je hodně širokej pojem. Cen je asi 50 druhů co byl nominovanej možná i víc. Ale Oscara nezískal, jen byl několikrát nominovaný. Zato získal Zlatý Globus za Sweeneyho Todda. A jen tak mimochodem všechny ceny, který Johnny Depp kdy získal, jsou krásně vypsaný u jeho životopisu, takže stačí se je mrknout.. *4* -
Re: Autogram
děkuju všem za odpověd, pomohli jste mi *4* -
Re: .....
Pokud vim, tak Oscara nemá. A jinak ocenění máš napsaný v životopise =) -
Re: Re: Re: Re: Autogram
kdyby jeho fanoušci věděli kde bydlí musel by se zbláznit a to nenluvim o lidech co ho nesnášej , on nemá partu bodygardů a neprůstřelnej barák , skrátka blbost *13* -
.....
hoy lidi,neví někdo kolik johnny získal cen? např.oscarú atd.. ? *7* *7* *4* -
Re: Re: Re: Autogram
bohužel ne ale na netu určo bude *4* -
Re: Re: Re: Re: Autogram
jemu osobně do rukou to nepřijde v žádným případě.. v té agentuře ti pošlou ten podpis s fotkou a Johnnym o tom nemusí vůbec vědět. rozhodně to nemude všechno číst když mu chodí autogramy z celýho světa