Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GILBERT

na gilberta nikdo nezapomíná , je to super filmík johnny je tam krásnej a i DiCaprio zahrál slušný výkon a to nepatřím k jeho fanouškům . prohlídni si pořádně diskusi na CO žere Gilberta Grapea nikdo nezapomíná . střihorukej edvard je taky dobrej film. to jak Edvard jí hrášek je nej scéna *4* *4* *4* *14* *1* *9* *15*
  • Re: Re: Help!

na uložto myslim nejsou
  • Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y

nelíbí se mi jak pořád zapomínate na edwarda, nebo gilberta grapea... *3*
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: Johnn y

"Propadák" - to je tvůj názor na film, kterej získal 6 nominací na Oscara nebo kolik.... *4* Podle mně nejpoveděnejší filmy - Kokain, Čokoláda, Piráti, Sweeney a Veřejní nepřátelé.
  • Re: Re: Re: Johnn y

čokoláda byl neuvěřitelnej propadák , je můj názor *5* *9*
  • Re: Help!

mozna to na youtube ale asi by to bylo anglicky a nebo na uloz.to *4* ale bohuzel to nevim tutove
  • Re: Re: Johnn y

co třeba Piráti z Karibiku nebo Čokoláda? *3*
  • terishek

Re: Re: Re: Johnn y

sorry spletla jsem se *1* *1* *1* *1* *1* *4* *3*
  • wendy92

Re: Re: Re: Johnn y

Když už chceš opravovat tak Kokain a ne Kokajn.. *1* ale zasmála jsme se.. "heroin".. *1* *1* *1* proč ne
  • Re: Re: Johnn y

asi myslíš kokajn ... *15* *15* *15* *15* *15* nemyslím ze by někdy natočíl heroin .
  • terishek

Re: Johnn y

mě se lbí všude!! ale ve filmu heroin mu to moc neslušelo *3* *13* *9*
  • terishek

.............

díky za odpovědi lidi!! *4* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: FILM

tak starej zas ne , myslim , to je něakej film.
  • wendy92

Re: Re: .....

No Cen, to je hodně širokej pojem. Cen je asi 50 druhů co byl nominovanej možná i víc. Ale Oscara nezískal, jen byl několikrát nominovaný. Zato získal Zlatý Globus za Sweeneyho Todda. A jen tak mimochodem všechny ceny, který Johnny Depp kdy získal, jsou krásně vypsaný u jeho životopisu, takže stačí se je mrknout.. *4*
  • miki1931

Re: Autogram

děkuju všem za odpověd, pomohli jste mi *4*
  • Re: .....

Pokud vim, tak Oscara nemá. A jinak ocenění máš napsaný v životopise =)
  • Re: Re: Re: Re: Autogram

kdyby jeho fanoušci věděli kde bydlí musel by se zbláznit a to nenluvim o lidech co ho nesnášej , on nemá partu bodygardů a neprůstřelnej barák , skrátka blbost *13*
  • terishek

.....

hoy lidi,neví někdo kolik johnny získal cen? např.oscarú atd.. ? *7* *7* *4*
  • terishek

Re: Re: Re: Autogram

bohužel ne ale na netu určo bude *4*
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: Autogram

jemu osobně do rukou to nepřijde v žádným případě.. v té agentuře ti pošlou ten podpis s fotkou a Johnnym o tom nemusí vůbec vědět. rozhodně to nemude všechno číst když mu chodí autogramy z celýho světa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit