-
Re: Re: Jack na osobnostech
asi,to je výstižný nemůžeš vědět co by udělal , co je špatnýho na tom že má krásné děti *7* *9* *8* *4* -
Re: Re: Re: Re: 21 Jump street
pravda pravda...a k ty vlajce v rozkroku si ještě vzal na hlavu napudrovanou paruku george washingtona *1* -
Re: Jack na osobnostech
Johnny by Ti asi nepoděkoval *10* *10* -
Re: Re: Re: Re: 21 Jump street
faaaktt? *7* tak to je drsnej borec *1* *4* -
Re: Re: Re: 21 Jump street
jj,chdil pozdě na natáčení, dokonce si našil americkou vlajku do rozkroku aby ho vyhodily a nakonec toho dosáhl proto se v posledních dílech neobjevuje . -
tak to je super musím uznat že jsou to rozkošné děti *4* -
To jsou úžasný dětočky *4* a je fakt famózní jak mají obě dvě Johnnyho oči.. *14* -
Jack na osobnostech
Tak kromě Lily-Rose už tu je i Jack *4* -
Re: GILBERT
Co žere G. G. je super trochu možná smutný ale skvělí podívejte s taky na Benny a Joon to je taky skvělí nej je na tom jak dělá ty tousty žehličkou *1* *1* *14* *14* -
Re: Re: 21 Jump street
máte naprosrou pravdu =D, ale Johnny sám říkal že tonhle serial se mu osobně taky nelíbí, nekde jsem to slysela takze to nemam overeny =) -
Re: Re: Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech
Řekla bych že Lily-Rose se Johnnymu hrozně podobá.. a Jack je možná víc na Vanessu.. i kdžy mají i Venassiny rysy těžko říct na každé fotce se to zdá jinak.... ale obě děti mají Johnnyho krásný hnědý oči *4* -
Re: 21 Jump street
plnej souhlas nebejt johnnyho vypnu to dřiv než po pěti min *5* *9* *10* *4* *5* -
21 Jump street
tak můžu s klidem říci že Jump street 21 je snad ta největší kravina kterou jsem kdy viděla, ale zároveň jeden z mých nejoblíbenějších seriálu dneška:) kdy by nemiloval johnnyho jako mladý policajtský ucho *1* -
Re: Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech
je moc hezká celá po tátovi :-) *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech
je moc hezká celá po tátovi :-) *3* *4* -
Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech
Je to roztomilá hočina *14* -
Re: Re: Lily má profil na osobnostech
To si piš *3* tak se podívej.. tedka poslední dobou je tady těch dětí celebrit víc a víc tak mě napadlo proč tu neudělat i ji.. časem udělám i Jacka -
Re: Lily má profil na osobnostech
faaaakt ??? *7* *5* *1* -
Lily má profil na osobnostech
Lidi kdyby někoho zajímalo tak už je tady na osobnostech i Johnnyho dcera Lily-Rose *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y
kdyby někoho zajímal můj názor tak je to , ospalá díra, co žere Gilberta Grapea , Tajemné okno , Benny a Joon , piráti a Z pekla