Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

Re: merry xmas

jj tobě taky. no jo ja tam nikdy nenajdu co si opravdu přeju ,to splní asi jen málůo komu *10* *3*
  • merry xmas

ahoj lidi preji vsem vesele vanoce a stastny new rok *4* *4* at najdete dneska pod stromeckem vsechno co si prejete *4* *4* *4*
  • wendy92

Vanessa má narozeniny

Všechno nejlepší k narozeninám Johnnyho Vanesse *4*
  • wendy92

Re: Re: Re: Co je to za fotky?

*1* No fakt bych byla ráda kdybych ho někdy viděla na vlastní oči.. *1* no velká fanynka rozhodně jsem, i když Vanessy Paradis jsem ještě větší fanynka, škoda že tady ji znají jen jako ženu Johnnyho Deppa a ne jako osobnost, protože je fakt dobrá.. Johnnyho mám ráda jako ne způsobem že bych do něho byla zamilovaná apod, ale obdivuju jeho herecký umění, i samozřejmě jakej je člověk a jak skvěle vypadá, je to určitě osobnost *4* ale je to můj nejoblíbenější herec už asi cca 5 let, takže toho o něm vím docela dost..(i když většina toho co je na netu jsou kecy samozřejmě) *1* tak asi tak *4*
  • Re: Re: Co je to za fotky?

wendy92 to snad ani neni mozny jak o nem vsechno vis ze vy se znate ze jo ty kdyby jsi rekla zes ho videla atd(jak kecala theressa) tak tobe bych ti to uverila ty jses velka jeho fanynka vid *4* *4*
  • agnes1111

St.Moritz

Ahojky,
    prosím vás, nemáte někdo fotky Johnnyho v St. Moritz, na horách, se svou rodinou?

Kdyžtak děkuji
  • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: FILM

no jen že v tom seriálu má dost podobný auto *7* *7*
  • antidicaprio

Re: Re: vánoce

díky
  • wendy92

Re: vánoce

Tobě taky *4*
  • antidicaprio

vánoce

ahoj lidičky,všem přeju hezoučký Vánoce *4* *4* *4* *4* *4* *14*
  • wendy92

Re: Re: Re: Co je to za fotky?

Nemáš zač, jj jsou moc pěkný *4*
  • maeve

Re: Re: Re: Je to borec

Naprosto s tebou a se všemi co mají podobný názor souhlasím. Johny nestárne, člověk by řekl že až mládne *15*. Stejně jako John Bon Jovi, ten chlap je taky čím starší tím hezčí. Úplně tyhle lidi obdivuju *14*
  • Re: Re: Co je to za fotky?

Děkuju moc za odpověď. Ty fotky jsou nádherné, takové přirozené...
  • wendy92

Re: Co je to za fotky?

Ty fotky jsou z roku 1992, fotil to fotograf Bruce Weber, a Johnny tam je se svou neteří Megan.. (dcera Johnnyho sestry Christie) *4*
  • Co je to za fotky?

Ahoj všem,
    chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví, co je to za fotky, těch 5 černobílých fotek, které jsou tady ve fotogalerii na 12. straně? (Johnny s holčičkou v puntíkatých šatech). Zajímají mě okolnosti vzniku těch fotek, z kterého jsou roku a tak. Díky :-)
  • zewla

Re: Re: Re: Re: Je to borec

Je asi stejně starej jak jeden náš učitel ale ten vypadá že by mohl bej Johnnyho otec fakt by mě zajímalo jak to dělá *1* *7* *14*
  • majka111

čauves lidi

čauves lidi.jak se máte??
  • terishek

Re: Re: ..

a je tu 1000!!!!
  • terishek

Re: ..

..

ještě 3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit