-
Re: Re: anketa
Jo ospalá díra je taky super sem se na to dívala s kamoškou (sem to před tím už viděla) a řikám: teď bude ta nejstrašidelnější scéna z celýho filmu, jak tam ukážou toho bezhlavýho jezdce v minulosti. no a voni ho tam ukázali a jak vycenilty zuby tak kamoška takový: vždyť vypadá jak piraňa:D no a tak jsme se tomu smály asi deset minut až jsem to musela vypnout páč to byl horor a já s ňou jsme se nemohly přestat smát *1* pak jsem se na to dívala s další kamoškou a taky jsme se smály celej film to se prostě nedá *15* *1* *14* -
Re: anketa
nej je určitě jak v ospalé díře předvádí koně ...když sem ji poprvé vyděla tak sem chcipala smíchy....prostě lol,nebo věta :proč by to někdo dělal? proč? správně *1* *14* -
Re: alenka v risi divu
depp ne deep -
alenka v risi divu
no johny deep je super tentokrat pujdu v roce 2010 do kina na alenku v risi divu na tu filmovanou uz se mocinky tesim prave johny deep tam hraje uz se tesim *15* -
Re: Re: Re: anketa
Jo zabil jsem zrcadlo je super :-D -
Rumový deník
Neví plsky někdo z vás kdy má premiéru RUM DIARY??????? -
Re: Re: Re: anketa
Jo ta z toho Tajemnýho okna ta byla fakt dobrá *1* byl to skvělej film *4* ale Jack Spparow ten byl skvělej vždycky, taky bylo dobrý jak byl ve 2 u těch lidojedů jak si z něho udělali náčelníka a jak ji potom utíkal, to byla taky bomba, hlavně jak pak skočil přes tu propast, tak triumfálně se usmál ale pak ho převážilo to ovoce a sletěl zpátky dolů *1* *1* a ve 3 taky bylo dobrý jak se potkal se svým,a rodičema, Keih válel *1* a pak "jak se má maminka?"....."vypadá skvěle.." *1* -
Všechny..XDD *14* -
No já vždycky nemůžu z toho v Tajemným okně newm jak přesně to tam je ale nějek tak: Vylez ty hajzle, jestli do 3 nevylezeš tak... ti rozmlátím hubu! 1,2 aaa (bum, prásk,) zabil jsem zrcadlo!(píp) (bum, prásk,) a sprchovej kout(bác)!" a pak taky: (na schodech) (jde dolů, nahoru,a najde ty cigarety) Kašlu na to, budu kouřit, budu normálně kouřit. Vykouřím tuhle krabičku, pak si koupím další, budu normálně kouřit! *1* to fakt miluju ale je spousta dalších skvělejch scén ale tyhle se mě vždycky hned vybaví *1* *14* *15* *14* *8* *4* -
a jeste jsem zapomela dodat jak to jack roztoci a on se tam toci a jak se jack smeje ale v alence ma johnny smich huste dobrej vzdycky se musim smat kdyz ho slysim -
Re: .....
to mas dobry ja dostala od segry pesti a od mami pres drzku ne kecam dostala jsem film s johnnym bojovnik a jeste nejaky obleceni a nejaky kravinky *4* -
moje nejoblibenejsi je v pitarech ve 3 kde bojuje s jonesem vytahne kord a ma ho zlomenej a jak bezi okolo toho nevim jak se to jmenuje a jak jones jde pres to a jack to roztoci a ja se jones k nemu otoci a uplne na nej zarve aaaa a jack ááááá to me dostalo vite jakou scenu myslim *4* *3* *4* *15* *1* *14* *3* -
Tak to se asi nedá vybrat, když je všechny nemám v živé paměti.. těch scén a skvělých filmů bylo tolik, to je fakt těžká otázka.. já mám oblíbený některý jeho filmy a tam se mi líbí od začátku do konce, třeba ST, PE, Kokain, Devátá brána, Donnie Brasco. zároven miluju filmy na kterých spolupracuje s Timem Burtonem, Helenou Bonham Carter a zbytkem týmu..Tim Burton je vážně třída. Ale kdyby šlo jen o scény tak asi nejlepší jsou některý nezapomenutelný situace týkající se Jacka Spparowa. Jack je prostě Jack.. kdyby Pirátů nebylo tak polovina lidí Johnnyho nezná..
Co máš ráda ty?? -
anketa
Takže jakou máte nejoblíbenější scénu z nějakého filmu Jonnyho Deppa?? Já vim je to těžký ale vyberte jen jednu.. *7* *5* *4* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y
Čokoláda je taky super, ale je to spíš takovej horor než román *1* páč dívat se na to, jak tam furt něco vyrábí(tím myslím tu čokoládu a tak), a pořát tam něco dobrýho jijou to je fakt strašný *1* *1* *15* *4* -
Re: Deppova filmografie
jj fakt si umí vybrat *1* , jen pár filmů se mi nelíbilo a to už je co říct, neboť jsem pořádně náročnej divák *1* *3* *15* -
.....
tak co jste dostali pod stromek lidi?? já 2 kalendáře s johnnym a jeho životopis jako knížku,nálepky,a filmy veřejní nepřátelé a sweeny todd..:-) -
Deppova filmografie
tento herec má tu nejlepší filmografii co jsem kdy viděal. nemyslím jen ty nejnovější trháky ale i ty starší filmy, je vidět že si fakt vybírá, jsou to fakt dobrý dilmy.. *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...
No ty vlasy v kokainu byly fakt divný ale podle mě byl asi nejhezčí v Z pekla *14* *14* ale každýmu se líbí něco jinýho *4* *14* *14* *15* -
Re: Re: merry xmas
jo dík tobě taky a všem ostatním taky přeju vše nej *1* *15* *5* *1* *3* *5*