-
Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp
70 000 dolaru -
Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp
jenom ji doplnuju to se v životě dělá........ale pokud vím tak jsem se na nic nikoho neptala jestli to ví.. -
Re: Re: Re: Re: motta
ja to myslim jako v krutsim chapete treba kdyz me zradila poradne nej kamaradka(coz uz se stalo)tak sem ji to neodpustila a ani na to nemyslim a nikdy na to nezapomenu jinak je moje motto zij kazdym momentem protoze tenhle moment uz nikdy nezazijes ale jelikos sme na diskuzi johnnyho tak sem vybrala tamto ale fakt to beru jen v krutsim -
Re: Re: Re: motta
Cože toto je tvoje motto podle kterýho se v životě řídíš?? Nikdy neodpustit?? víš co to znamená? To jseš pěkně tvdej hajzlík (promin).. kolik ti je 13?? spíš zapomněls/as nasat že je to motto tvýho oblíbenýho filmu a ne tvoje.. moje motto je třeba: Učitel ti může otevřít dveře, ale vstoupit do nich musíš ty sám. toto je motto, a ne plakát z hororu.. -
Re: Re: motta
nespojujet si herce s jejich postavama co hráli - nemají s nim i nic společného... -
Re: motta
Hm a proč? tvoje motto je motto vyhlášneýho vraha??? Ty máš s tímto nějaké zkušenosti?? Zdá se mě že někteří lidi (spíš teenageři) jsou až moc unesení svýma celebritama až to přehání..žij za sebe a ne za Johnnyho Deppa..navíc toto je motto Sweeneyho Todda a ne Johnnyho Deppa.. -
Re: motta
Kdo by nevěděl *4* -
motta
lidi jaky mate motto podle ktereho se ridite ja mam nikdy nezapomenout nikdy neodpustit vite kde to bylo ze jo *4* -
Re: Re: Re: lily-rose melody depp
Přesně tak, byl to milion liber *4* A držgrešle není určitě, když nechal v Chicagu v restauraci spropitné několik tisíc dolarů (a to nebylo poprvé) *4* -
Re: Re: lily-rose melody depp
a taky nemocnici daroval snad milion liber...nevim to přesně ale rozhodně neni držgrešle. -
Re: for januska100
jinak taky nejsme zadni svatouskove nase trida ma ve sborovne povest jako nejhorsi trida na skole ale my jsme na to hrdí *4* -
for januska100
no k nam taky prisel jenom 1 kluk jinak u nas ve tride jou taky dementi kluci u nas se to rozdeluje na dve pulky na namysleny barbiny a na dementy no a ja patrim spis k tem dementum a musim rict ze ty nase barbiny ve tride to je smrt proto sem se taky netesila do skoly ale s klukama dementama vychazim dobre *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: škoda
jo a stim dinamitem máš pravdu *15* -
Re: Re: Re: Re: škoda
to naše třída se namá mám 5 nových žákůků *9* *9* ale jsou tam 2 holky 3 klucí škoda že to ni obráceně *9* kluci jsou zase blbí hlavně ty naše blbci naše třída strašná kdybys tejí vyděli tak máte infarkt *1* ale vážně nekecám *3* *3* -
Re: Re: Re: vím
*1* -
Re: Re: vím
počkej a my jí máme něco závidět že ani o tom nevim *7* -
jo to vim i ja a to z je co rict *1* *1* -
Re: vím
To máš pravdu,ale tobě není co závidět!!!!!!!!!!!!! -
My víme -
Re: vím
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*